2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Son 3 gündür var işte 7. Gün başladı yok çok ağrılı değil ama şiştiği bariz belli oluyo daha dolgun duruyo çok hafif dokunduğunda acı hissediyosun
Benimde dun basladi ole bi doluluk var gibi aman aman agri yok bakal kismet birazda vucutta cok bakıyoruz o yuzden bilemiyorum baska bi yerimde hic belirti yok bazen diyorum transfer olmadimi acaba

En doğrusu .Arkadaştan Dru istemiş .Ben eşime söylediğimde umursamadı malesef.Kafamdan iş çıkarıyormusum .Dr a başlasam o dedi derim randevum 19 temmuza.Ben kendim kafamdan aldım demek zorundayim.Esle gidiliyormuş. GENETİK BÖLÜME mi randevu almak.gerek Yada bölüm adı nedir arkadaşım?Ama düşük sayısını onları. İstediği şekilde söylemek lazımmış

Kaçıncı günde 7.9 Pzt kaçıncı gün olacak

Kaç çıktı peki drbyeterli gördüm ek progestrein verdimi

Kaç çıktı peki drbyeterli gordumi
Kaçıncı denemeniz yaşınız FSH amh kacnyumurta çıkardı soylermisniz acaba

Idrar testini yaptim negatif cıktı
Canım moralini bozma sakın 2 kere negatif görüp günün de test yapıp pozitif olan arkadaşımız var adını hatırlayamadım ama dün aldı mutlu haberi.O yüzden aslında en iyisi sabredip gününde test yapmak.Bende kendimi zor tutuyorum 3. Gün Embriyosu 9. Günüm çıkmaz diye korkudan yapmıyorum yapamıyorum.Cunku öyle bir surecki hem bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun hemde test gününe kadar umudun bitsin istemiyorsun.
İnsAllah gününde yapınca pozitifi göreceksin stres yapma o bizim düşmanımız olumlu dusunuyoruz moral bozmuyoruz

Ayrıca bizim için saatler bile önemli şuan daha tam 10. Gün sayılmaz ki çok erken yapmışsın

Bende bu zamana kadar bekledim 10.gün olunca yapayım dedim negatif ise zaten üzülmem daha erken dedim ama negatifi görünce beklemedigm kadar çok üzüldüm mideme vurdu. Bakalım çarşamba günü belli olacak

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Böyle güzel haberler almak umut veriyor bana. Maşallah size

Tıbbi genetik bölümüne randevu aldık ben ayrı randevu aldım eşim ayrı randevu aldı üst üste birlikte gireriz muhtemelen. Ben de hiç bilmiyorum bakalım nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…