2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kuzum elbette üzüntünü yaşayacaksın. Ama sonra tekrar toparlanıp yeni umutlar için deneyeceğiz. Rabbim hiçbirimizi çok bekletmesin

Canım benim ya... Gercekten çok yorucu bir süreç. Vesilelerle yola çıktık son sözü Allah söylüyor. Üzülüyoruz tabiki. Bende sabah saglık ocagında verdim hala yok sen nerden baktın. Hoş benim de idrar testi negatif bu sürecde birde meraklı insanlarla ugtasmakda cabası.. Nasipte varsa olacak da işte..

İlk denemeniz mi üzülmeyin elbet birgün hepimiz bebislerimize kavuşcaz etrafımda yumurtası bile çıkmayan o kadar insan varki transfer aşamasına bile gecemiyorlar
İlk değil canım bu ikinci transfer 2 normal gebelik biri 6 haftalık düşük digeri 8 haftalık kalbi durdu maalesef tabiki öylesi çok daha zor bizim en azından umudumuz var Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabrını versin en kısa zamanda nasip etsin insAllah

Yaşınız kaç acaba?benimde 3. Gün tek embriyo merak ediyorum

İnsAllah öyledir canım
Üzülme,hamile olup ilk aylarda kanaması olan ve iğnelerle devam ettirenler var gebeliklerini Üzülürsen iyi olmaz.Çektiğimiz bu çilelerden sonra (çünkü 3-4 başarısızlık gerçekten yıpratıyor) hakettiğimizi düşünüyorum.Umarım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…