2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ben de çok ağladım ama maalesef elden birşey gelmiyor.Hep üzüntüsü duruyor ama önünüze bakmanız lazım, geçmişi değiştiremeyeceğimize göre...
Hep dualar ediyoruz hayırlısı ne ise o olsun diye teslim oluyoruz ama olumsuzu görünce dik duruşu gösteremiyoruz malesef bu da gelip geçecek elbette alisacagiz ama bi ilk zamanalr böyle geçecek heralde . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Nasip artık canım... Çok moralimiz bozuldu eşim yıkıldı özellikle..
Bizde de tam tersi eşim pek birşey belli etmiyor ben ise çok morelim bozuldu .is yerime haber yolladim olumsuz oldu ben gelince bana kimse birşey sormasın demesin diye çünkü her açıldığında aglayarak cevap vereceğim bunun önüne geçmek istedim

Ne dicem bilmiyorum. İçim Bi tuhaf. Kelimeler düğümleniyor
Tsh 2.5
t4 hormonu da , 24.....
Bütün değerlerim karışmış . Ve bana bu tahliller yapılmadı hiç. Troid yüksek olunca tutmuyor biliyorum... Toplama şubatta oldu. 3.5 ay sonra transfer oldum hiç bir degerime bakılmadı.

Çünkü insanız ve aciziz canım. Hele ki herkesin rahatlıkla sahip olduğuna biz böylesine emekle dahi sahip olamayınca güçlü durmamız zor oluyor. Rabbim çok bekletmeden hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Hayirli olsun belirti varmi
Merhaba , hayır hiç belirtim yok. Olmadıda. İlaçların etkisiyle kasık ağrısı çektim. Bence kimse belirti aramasın gerçekten çünkü zaten erken öğreniyoruz. Belirti yok diye düşüne düşüne üzülüyoruz. Ben de acaba yok mu ben bir şey hissetmiyorum ama falan diodum. Hiç idrar testi yapmadım. Direkt kan testi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…