2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Nasip artık canım... Çok moralimiz bozuldu eşim yıkıldı özellikle..
Canım hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelseİnsAllah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda olurBu durumun tesellisi yok biliyorum seni çok iyi anlıyorum Allah sabır ve güç versin insAllah canım

Gerçekten bu süreçte ben yeni bir ben ile tanıştım. Umutsuzluğa o kadar alışmışım ki hiçbir zaman böyle bir insan olmamıştım. Her belirti ya da olayı olumsuza yoruyorum. 6. gün idrarda pozitif gördüm ama sevinemedim bugüne kadar yaptığım sayısız gebelik testinde silik çizgileri neredeyse büyüteçle bakmaya çalışıp umutlanan bir insandım ben. Dün 7.gun kandan gebelik testi yaptırdım hcg 21,6 çıktı bu defa da düşük değer ya kimyasal ise ya artmaz ise diye kendimi yiyip duruyorum. Bugüne kadar onca test verdim Hcg 5'in üstünü görsem çığlıklarla sevinecek bir insandım. Esma okuyorum, meditasyon ve olumlama yapıyorum dünden beri ama suratım düşük, dokunsalar ağlayacak gibiyim. Vallahi şu bir iki haftalık süreçler geçsin ilk işim bir psikologa gitmek olacak. Ilaçları, iğneleri geçtim karakterimi değiştirdi bu tedavi. Allahim inşallah bu kadar istediğimizi ve emeklerimizi görüp hayırlı evlatlar nasip eder hepimize

Amin canım nerde böyle üzülen varsa bütün kan değerlerini ilaçlar bozmuş üstüne....

Benim göğüslerim normal, kasıklarım ve belimde ağrı var. Bilhassa kasıklarım çok ağrıyor. Adet ağrısı belkide
teolog8579 ben dayanamadım test yaptım sonuç negatif idrar testi cumartesi kanda bakcaz umudum bitti artık eminim kesin yok

teolog8579 ben dayanamadım test yaptım sonuç negatif idrar testi cumartesi kanda bakcaz umudum bitti artık eminim kesin yok
İnşallah kan da pozitif görürsün canım. Benim de kendim için hiç umudum yok açıkçası. Rabbim canımızı sağ etsin, ben 1 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum

İnşallah kan da pozitif görürsün canım. Benim de kendim için hiç umudum yok açıkçası. Rabbim canımızı sağ etsin, ben 1 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum
Bende tekrar denemeyi düşünüyorum sigarayı bırakmışken ara vermek istemiyorum canım

Negatif alan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsun kızlar bu dısardan aldıgımız hormonlar acayip şişiriyor vücudu detoks kürleri falan yapıyor musunuz? Negatifler için soruyorum tabi. Ben ilaçları bugün itibarı ile kestim fazladan bir gram hormon yüklenmek istemiyorum malesef hu umudun peşinde çok fazla şey alıyoruz ilerde nolacağımız da belli değil vücudu arındırmak içinde bişeyler falan yapmak lazım ben maydonoz kürü ile başlamayı düşünüyorum

Meralcigim testi erken yapmışsın moralini bozma stres kötü etkiler 9. Yapılan teste 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir bu çok normal.Benim ilk trasferde basit test yaptım negatif çıkmisti 11. Gün silik çıktı 12 gün 21 çıktı malesef artmadı kimyasal oldu.Bazi arkadaşların cikiyo ama bu kişiden kişiye bunyeden bünyeye değişir canım test gününü bekle yada kan testi yaptır.Ama umudunu kaybetme önemli olan kan testi ve test gününün gelmesi

Merhabalar, uzun zamandır burayı sessiz takip ediyordum. Yeni üye oldum,aranıza katılmak istedim. 33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir bebek istiyoruz diyebilirim. ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. 23 haziranda dondurulmuş çift transfer oldum. Dün 6. Günümdü ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm. Akşam üzeri de merakıma yenik düşerek kan testi yaptırdım. Değerim 30,87 çıktı. 6. Gün değeri olarak iyi bi değer midir bilmiyorum. Sormak istedim sizlere ?

Ay inşallah pozitif çıkar yarın hastaneye gidince doktoruma sorayim bi yap derse yapayım yoksada yeni çözümler arayım canım napıyım yaş 35 insan istiyor ama rabbim en iyisini bilir nasip tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…