- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.921
Erken gebelik testiErken gebelik testinde mi gördünüz yoksa normal idrar testinde mi
Bizde de tam tersi eşim pek birşey belli etmiyor ben ise çok morelim bozuldu .is yerime haber yolladim olumsuz oldu ben gelince bana kimse birşey sormasın demesin diye çünkü her açıldığında aglayarak cevap vereceğim bunun önüne geçmek istedim
Ayy gözün aydın olsun arkadaşım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duymak nasip olsun inşallahKizlar keseyi gördüm sukurler olsun darısı sizlere insalalh
. Kuzum önce tahlil ver komple saglık ocagında.. Benim değerler normal Ken karışmış hepsi... Sonuc da negatif zaten.. Hormon yüklenmek iyi değil malesef ilerde İnş sıkıntı olmaz. Boş su iç. Maydanoz limon kürü dikkatli iç. Ben mesela 1 ay sonra hacamat olmayı düşünüyorum. Arı sütü polen c vit deNegatif alan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsunkızlar bu dısardan aldıgımız hormonlar acayip şişiriyor vücudu detoks kürleri falan yapıyor musunuz? Negatifler için soruyorum tabi. Ben ilaçları bugün itibarı ile kestim fazladan bir gram hormon yüklenmek istemiyorum malesef hu umudun peşinde çok fazla şey alıyoruz ilerde nolacağımız da belli değil vücudu arındırmak içinde bişeyler falan yapmak lazım ben maydonoz kürü ile başlamayı düşünüyorum
Negatif alan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsunkızlar bu dısardan aldıgımız hormonlar acayip şişiriyor vücudu detoks kürleri falan yapıyor musunuz? Negatifler için soruyorum tabi. Ben ilaçları bugün itibarı ile kestim fazladan bir gram hormon yüklenmek istemiyorum malesef hu umudun peşinde çok fazla şey alıyoruz ilerde nolacağımız da belli değil vücudu arındırmak içinde bişeyler falan yapmak lazım ben maydonoz kürü ile başlamayı düşünüyorum
Yaş şartı var mıBen ilk denememi de raporlu yaptırmıştım canım. 2.yi özelde yaptım. 3 yıl evlilik, 2 aşılama, eşlerden birinin 900 gün primi olması şartı vardı canım.
24ten gün almış olmak, 40tan küçük olmakYaş şartı var mı
Canım hayırlı olsun darısı kalp atışına insKizlar keseyi gördüm sukurler olsun darısı sizlere insalalh
ben süreçte hep yürüdüm canım. Diğer tedavilerde hep kilo almıştım. Bunda hiç kilo almadımNegatif alan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsunkızlar bu dısardan aldıgımız hormonlar acayip şişiriyor vücudu detoks kürleri falan yapıyor musunuz? Negatifler için soruyorum tabi. Ben ilaçları bugün itibarı ile kestim fazladan bir gram hormon yüklenmek istemiyorum malesef hu umudun peşinde çok fazla şey alıyoruz ilerde nolacağımız da belli değil vücudu arındırmak içinde bişeyler falan yapmak lazım ben maydonoz kürü ile başlamayı düşünüyorum
Merhaba benim bugün transferimin 6.günü kan verdim 2.52 çıkmış hiçbir şey anlayamadım bu düşük müYa canım ne güzel bir histir şimdi senin yaşadığınne kadar cesaretlisin bu kaçıncı denemendi? Rabbim sağlıkla devamını getirsin çok güzel 6.günden çıkmış bile 8 de ikiye katlar. Benım için de dua eder misin yarın kan vereceğim
erken kuzum inşallah devamı gelirMerhaba benim bugün transferimin 6.günü kan verdim 2.52 çıkmış hiçbir şey anlayamadım bu düşük mü
İnşallah sağolun amin inşallaherken kuzum inşallah devamı gelir
merhaba canım ben de 7. günüm de test yaptırdım 60,7 çıktı değerim :) senin değerinde çok güzel bence iki günde bi kan ver değerini kontrol et ben bugün tekrar vereceğim :) sağlıkla kucağına al inşallah :)Merhabalar, uzun zamandır burayı sessiz takip ediyordum. Yeni üye oldum,aranıza katılmak istedim. 33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir bebek istiyoruz diyebilirim. ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. 23 haziranda dondurulmuş çift transfer oldum. Dün 6. Günümdü ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm. Akşam üzeri de merakıma yenik düşerek kan testi yaptırdım. Değerim 30,87 çıktı. 6. Gün değeri olarak iyi bi değer midir bilmiyorum. Sormak istedim sizlere ?
Saglik ocaklari kan almaya basladimi bizim burdaki covidden dolayi alamıyoruz falan diyormus.. Kuzum önce tahlil ver komple saglık ocagında.. Benim değerler normal Ken karışmış hepsi... Sonuc da negatif zaten.. Hormon yüklenmek iyi değil malesef ilerde İnş sıkıntı olmaz. Boş su iç. Maydanoz limon kürü dikkatli iç. Ben mesela 1 ay sonra hacamat olmayı düşünüyorum. Arı sütü polen c vit de
Ben tam tahlil verdim canımSaglik ocaklari kan almaya basladimi bizim burdaki covidden dolayi alamıyoruz falan diyormus.
ben tedavi öncesi tahlilleri hep sağlık ocağında aile hekimliğimde yaptırdım canımSaglik ocaklari kan almaya basladimi bizim burdaki covidden dolayi alamıyoruz falan diyormus.
Islerine gelmiyor olabilir. Yarin kan testini saglik ocagindami vrrsem acababen tedavi öncesi tahlilleri hep sağlık ocağında aile hekimliğimde yaptırdım canım
kesinlikle o yüzdendir.Islerine gelmiyor olabilir. Yarin kan testini saglik ocagindami vrrsem acaba
Ates basiyor karnim göğüslerim yaniyor. Baskada hic bisey yokkesinlikle o yüzdendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?