2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim bilee test tarihim geldikce modum dusuyir gene olmadi gibilerinden ilaclarimi bile kullanasim gelmigor nolucak halimiz bilmiyirum

. Kuzum önce tahlil ver komple saglık ocagında.. Benim değerler normal Ken karışmış hepsi... Sonuc da negatif zaten.. Hormon yüklenmek iyi değil malesef ilerde İnş sıkıntı olmaz. Boş su iç. Maydanoz limon kürü dikkatli iç. Ben mesela 1 ay sonra hacamat olmayı düşünüyorum. Arı sütü polen c vit de

Kortizon aldın mı canım şişiren o genelde

ben süreçte hep yürüdüm canım. Diğer tedavilerde hep kilo almıştım. Bunda hiç kilo almadım

Merhaba benim bugün transferimin 6.günü kan verdim 2.52 çıkmış hiçbir şey anlayamadım bu düşük mü

merhaba canım ben de 7. günüm de test yaptırdım 60,7 çıktı değerim :) senin değerinde çok güzel bence iki günde bi kan ver değerini kontrol et ben bugün tekrar vereceğim :) sağlıkla kucağına al inşallah :)

Saglik ocaklari kan almaya basladimi bizim burdaki covidden dolayi alamıyoruz falan diyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…