2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Evef ıyiki tanimisim degistirmeyi bile dusunmuyorum negatif olsa bile bu arada siz transfer oldunuzmu

Benim 5. gün çift embriyo bende ikiz olmasından şüpheleniyorum :) çünkü iki gün sorna ikiye katlaması gerekirken dörde katlamış şükür

Merhaba transfer oldunuz mu acaba

Ya transfer alip pozitifi alanlar belirti yasamis mi bi degisiklik hissettinizmi olucem artik sonucum ne cikacak diye
Tamda transferin 7. 8. Gunlerinden itibaren gunler gecmek bilmezken bende burdaki formlari okuyup bir ipucu yakalamaya calisiyordum gercekten ipucu aramaya calisip kendinizi strese sokmayin ben kendimden biliyrm gece yarilarinda uykum kaciyirdu form form dolasiyirdum herkes ayni degil bir baskasinda olacak belirti sizde yoksa bu negatif anlami tasimiyor misal birisi gogsum hassaslasti diyor hemen kontrol ediyrm agri sizi varmi diye ben taaa test gunume kadar her adet doneminde ne yasadiysam onlari birebir hissettim hatta adet olacagimdan cok emindim ve kendimi negatife hazirlamistim gunum gelince tahlilimi yaptrdim cok sukur simdi ayin 7sine randevu olusturabldim o zamana kadar kese gorunur mu bir sikinti olurmu kafada deli sorular kafanizi meskul edecek pozitif dusnmenize sevk edecek ugraslar bulun test gununuze kadar biz insanlar hep hayirlisi olsunlar dilimizden dusmuyor hayirlisi olsun ama illa olsun istiyoruz ben pozitifle sevindim allah negatifleri en kisa zamanda sevindirsin bekleyenlerede gonullerinden geceni hayirli eylesin insallah

Çok gecmiş olsun.Umarim emeklerimiz boşa gitmez ve bebeklerimizi görürüz.Sizde cok sey yasamişsiniz.Bende bes kez.tüp bebek yaptım ne yazikki olmadi.Bizde dollenme hic olmuyor.D.r bundan sonraki sürecte piezo diye bir yöntem önerdi ama bilmiyorum başari oranini .Kibrıs a gitmek istiyorum ama ordada malesef fiyatlar cok yüksek maddi olarak cok yıprandık.Kararsizim Her seye rağmen biraz durumu toparlayıp kibrisa gitsem mi yoksa burda denesem mi yaşta 36 .Uzun oldu biraz kusura bakma ben oyle paylasmak istedim destek olacak bir sey olursa paylaşın elimden geleni yaparim.Bol sanlar size.Hoşcakalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…