- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.041
Canım ben demedim hemşirenin yanına uğradım 10. Gün demi dedi evet dedim hadi yaptır dedi benim hiç umudum yok ama yinede insan merak ediyor işte10. Gün
Malesef kızlar negatifAy hadi inşallah, senin pozitif çıkarsa ben de yarın kan veririm
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım, çok bekletmeden kavuştursun inşallahMa
Malesef kızlar negatif
Geçmiş olsun canım. Madem öyle pazartesi yaptırırsın artık.Kan günüm pazartesi ya, o zaman vereceğim zaten. Kuzum böyle zihnim daha rahatladı. Bir de dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı. Onun telaşı bu işi unutturdu
Geçmiş olsun canım. Değerin kaç çıktı. Benim istisnasız hep 0.100 çıkar.Ma
Malesef kızlar negatif
He ya 1 bile çıkmadı bugüne kadar. O kadar mı yaniGeçmiş olsun canım. Değerin kaç çıktı. Benim istisnasız hep 0.100 çıkar.
He ya 1 bile çıkmadı bugüne kadar. O kadar mı yani
Evef ıyiki tanimisim degistirmeyi bile dusunmuyorum negatif olsa bile bu arada siz transfer oldunuzmuNe güzel ozaman sizin takibinizde aynı şekilde olmuştur. Dr konusunda şanslı olduğumuzu düşünüyorum çok güven veriyor bana nedense. İçine sinmediği herşeyi sorguladı benim tedavimde. Doğru yol izlemek önemli. Allah hayırlısını versin tabi hakkımızda. İnşallah vesile olur evlatlarımıza kavuşmamızda. Doktorundan memnun olmayıp değiştirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
Benim 5. gün çift embriyo bende ikiz olmasından şüpheleniyorum :) çünkü iki gün sorna ikiye katlaması gerekirken dörde katlamış şükür88 falandi simdi bilmiyrm testi tekrarlamam lazim ama esim ve kayin validem kiz istemek icin sehir disina ciktilar bende rahat edebileyim diye koye geldim bakalm yarin gideblrsem merkeze tekrar tahlil yaptrcam benimki 3.embiriyosu sizinki 5.gunmu baya yuksek
Yada ikiz falan mi
hatta ben yanlış yazmışım 10. günüm değil 9. günüm dü 236,7 çıktığında :)canım senin 10. gün değerin kaç çıkmıştı ? benim 236,7 çıktı :)
Merhaba transfer oldunuz mu acabaMerhaba ben de 27 yaşındayım bizim sorunumuz da erkek kaynaklı eşimin hız sorunu var ve morfoloji %4 .. dün yumurta toplama işlemim oldu 8 yumurta toplandı bugün de embriyolog aradı 5 i olgun dedi 4 ü döllendi dedi... biraz moralim bozuldu yani gergin ve tedirginim şuan çünkü sayı çok az .. yarın tekrar arayacaklar ... transferim haziranda olucak inşallah
canım bende 10. günümdeyim pozitif benim yani sneinle aynı gün transfer yaptırmışız :) güzel haberlerle gel bekliyoruz :)10. Gün
canım şimdi gördüm yazığını çok üzgünümMa
Malesef kızlar negatif
Ben de asla değiştirmemEvef ıyiki tanimisim degistirmeyi bile dusunmuyorum negatif olsa bile bu arada siz transfer oldunuzmu
Oldum canım pozitifi de aldım çok şükür :)Merhaba transfer oldunuz mu acaba
Ya transfer alip pozitifi alanlar belirti yasamis mi bi degisiklik hissettinizmiOldum canım pozitifi de aldım çok şükür :)
Hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nasip etsin mevlamBenim 5. gün çift embriyo bende ikiz olmasından şüpheleniyorum :) çünkü iki gün sorna ikiye katlaması gerekirken dörde katlamış şükür
Tamda transferin 7. 8. Gunlerinden itibaren gunler gecmek bilmezken bende burdaki formlari okuyup bir ipucu yakalamaya calisiyordum gercekten ipucu aramaya calisip kendinizi strese sokmayin ben kendimden biliyrm gece yarilarinda uykum kaciyirdu form form dolasiyirdum herkes ayni degil bir baskasinda olacak belirti sizde yoksa bu negatif anlami tasimiyor misal birisi gogsum hassaslasti diyor hemen kontrol ediyrm agri sizi varmi diye ben taaa test gunume kadar her adet doneminde ne yasadiysam onlari birebir hissettim hatta adet olacagimdan cok emindim ve kendimi negatife hazirlamistim gunum gelince tahlilimi yaptrdim cok sukur simdi ayin 7sine randevu olusturabldim o zamana kadar kese gorunur mu bir sikinti olurmu kafada deli sorular kafanizi meskul edecek pozitif dusnmenize sevk edecek ugraslar bulun test gununuze kadar biz insanlar hep hayirlisi olsunlar dilimizden dusmuyor hayirlisi olsun ama illa olsun istiyoruz ben pozitifle sevindim allah negatifleri en kisa zamanda sevindirsin bekleyenlerede gonullerinden geceni hayirli eylesin insallahYa transfer alip pozitifi alanlar belirti yasamis mi bi degisiklik hissettinizmiolucem artik sonucum ne cikacak diye
Belirtiniz varmıydı acaba neler yaşadınız transferden sonra rabbim tamamına erdirsinEwet pozitifim ben idrar testiyle ugrasmadim ben hatta tutmadi diye dusunp hasta olmayi bekliyordum 10. Gunu pozitifti bugun 12. Gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?