- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.061
canım şimdi gördüm yazığını çok üzgünümallahım hayırlısını versin inşallah
Canım 6. Güne kadar hiç belirtim olmadı 6. Gün hafif bi kahverengi akıntım oldu ama yine de ümitlenmedim çünkü beklenen regl tarihime 3 gün kala geldi o akıntı sonra 10. Gün direk kan verdinim pozitifi alınca da hemen regl ağrısı çekmeye başladımYa transfer alip pozitifi alanlar belirti yasamis mi bi degisiklik hissettinizmiolucem artik sonucum ne cikacak diye
3.gun embriyosu muydu. 10. Gün kaç çıktı değeriniz.Canım 6. Güne kadar hiç belirtim olmadı 6. Gün hafif bi kahverengi akıntım oldu ama yine de ümitlenmedim çünkü beklenen regl tarihime 3 gün kala geldi o akıntı sonra 10. Gün direk kan verdinim pozitifi alınca da hemen regl ağrısı çekmeye başladım
Yok 5. Gün embriyosu benimki 10. Gün 285 12. Gün 559 çıktı doktor daha kan testi istemedi yarın kese randevum var inşallah hayırlısıyla onu da görücem3.gun embriyosu muydu. 10. Gün kaç çıktı değeriniz.
Hayırlı olsun canım.Yok 5. Gün embriyosu benimki 10. Gün 285 12. Gün 559 çıktı doktor daha kan testi istemedi yarın kese randevum var inşallah hayırlısıyla onu da görücem
1.20Geçmiş olsun canım. Değerin kaç çıktı. Benim istisnasız hep 0.100 çıkar.
Benim de 1.6 çıktı. 8. Gününde
Kısmet değilmiş canım yaş 35 oldu bidahaki adet te artık 1 ay dinlenme verdiBenim de 1.6 çıktı. 8. Gününde
Haklısın canım zaten istememek değil bu zaten istemesek hangimiz bu kadar acıyı çeker kiBu hayatta hic birseyin garantisi yok kimse ole kesin konusmamali benim ikizim olsa bu beni rahatsiz etmezdi ole diyorsa bir bildgi vardir hic tutmazsa ozamanda diyecksinizki keske dr dinleseydim ikiz olmasi hic olmamasindan iyidir bendlce
Saglık ocagı
Ya ne güzel hepsine bakılmış ben de her girmede e2 bakıldı tranfer günü hiç birseye bakılmadı direk tranfer edildi .en önemli şeyeler bakılmadı gerçekten ben 2 3 hafta önce gidip tsh kan vb baktirmistim. Folik.ait değerim fazlaydı ona bakabilir miyiz dedim burda bakılmıyor dendi. Anestezi için kan aldılar ordada tsh bakılmadı. Amaliyat olacağım zaman bayılmıştı çok yüksek çıkmıştı dediler eğer dusmezse amaliyatta almazlar diye anestezi uzmanı onay vermez dediler. Ama yumurta toplamada hiç bakılmadıBenim yumurta toplama işlemim nisan sonunda oldu mayıs ayında transfer olacaktı, transfer günü belli olacağı zaman kan testi yapıldı, tsh, progesteron ve e2 bakıldı. Tsh ve e2 güzel çıktı ama progesteron yüksek çıkmış oyüzden transferim ertelendi. Hemen orda zoladex diye bir iğne yaptı dr göbeğimden, bidahaki ay yumurtlama olmaması için. Haziran ayında gittiğimde tekrarlandı kan testlerim ve hepsi istenen değerdeydi. Öyle yapıldı transfer.
aslında transfer öncesi çok önemli bu kan testlerinin yapılması. Mayıs ayında transfer olsaydım Progesteron değerim yüzünden belki de şansım olmayacaktı.
Benim negatif oldu zaten o yüzden neden aramaya başladım aslında ne oldu da tutmadı eksik yapılan şeyler neydi diye.benim de 7 Toplandı sadece 1 dölleme oldu o da kaliteli dediler doktor falan tutar gibi konustu ama malesef tutmadi çok umutluydumboyle seyler dusunup kendinizi strese sokmayin benden 15 yumurta toplandi bana 4 tane yumurtaniz gelisti denildi su gun transfer olcaksiniz diye telefon edildi gittigimde 4 yumurtamin dollendgini bunun 1 tanesin transfer edilecegi bilgisi verildi transferden sonra verilen egitmde geriye kalan 3 embriyonun saklamaya deger olmadgini imha edilecegini soylediler keza bu herkese soylendi transfer oncesi soylemis olsalardi buyuk bir hayal krikligi ile girecektim o odaya oda ayri ne sizden toplanan yumurta sayisina takin kafanizi nede baska bir seye bizde 1 tane yumurta toplanan bayanda vardi 25 tanede 25 olanada bana soylenen soylnendi 1 tane kaliteli embiryo yerlestrdik geriye kalan 3 5 her neyse imha cok toplmasi kesinin tutatcagi anlamina gelmiyor yada cok kaliteli oldugna 25 yumurtadan 1 tanrsine iyi kalite diyorlarsa siz dusunun gerisini kac gununuz kaldi bilmiyrm kafanizi meskul edecek baska seyler bulun negatif dusuncelerden uzak durun
Hayırlısı olsun herşey için. Nasip kısmet, Allah en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecektir emin ol. Her doktorun yaklaşımı tedavi şekli ayrı oluyor tabi ne düşünerek böyle yapıldı bilmiyorm. Mesela benim progesteron yüksek çıkmasına şaşırmıştı doktor. Çok nadir olur bu dedi, normalde estrofem kullanılırken progesteron baskılanırmış yükselme olmazmış ama ben de çok yüksekti değer. İyi ki bakmışız dedi. Direkt erteledi transferi. Dondurulmuş yumurtan var mı bilmiyorm ama dr değiştirmeyi düşünürsen eğer istanbuldaysan momartı tavsiye ederim. Erbil yağmur benim doktorum. Yine dediğim gibi herşeyde vardır bi hayır diyerek üzmemeye çalış kendini. Allah nasip edeceği zamanı bilir canım. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bundan sonrası güzel olsun adınaYa ne güzel hepsine bakılmış ben de her girmede e2 bakıldı tranfer günü hiç birseye bakılmadı direk tranfer edildi .en önemli şeyeler bakılmadı gerçekten ben 2 3 hafta önce gidip tsh kan vb baktirmistim. Folik.ait değerim fazlaydı ona bakabilir miyiz dedim burda bakılmıyor dendi. Anestezi için kan aldılar ordada tsh bakılmadı. Amaliyat olacağım zaman bayılmıştı çok yüksek çıkmıştı dediler eğer dusmezse amaliyatta almazlar diye anestezi uzmanı onay vermez dediler. Ama yumurta toplamada hiç bakılmadı
Yasemin çekmezTül bebeği nerde yaptırdınız
Benim yaş 36. 37 olacağım artık. Donmuş yumurtamda yok. Yılda 2 kereden fazla tüp bebek de yapılmıyor. Birine Aralık'ta başlamıştım,buna da Haziran'da. Benim için bu defter sanırım kapandı. Beklediğim bir durumdu ama şu an çok üzüldüğümu fark ettim. Aslında rahattım ama megersem değilmişim.Kısmet değilmiş canım yaş 35 oldu bidahaki adet te artık 1 ay dinlenme verdi
Yılda 2 defa mıcanım? Bunu bilmiyordumBenim yaş 36. 37 olacağım artık. Donmuş yumurtamda yok. Yılda 2 kereden fazla tüp bebek de yapılmıyor. Birine Aralık'ta başlamıştım,buna da Haziran'da. Benim için bu defter sanırım kapandı. Beklediğim bir durumdu ama şu an çok üzüldüğümu fark ettim. Aslında rahattım ama megersem değilmişim.
Benim yaş 36. 37 olacağım artık. Donmuş yumurtamda yok. Yılda 2 kereden fazla tüp bebek de yapılmıyor. Birine Aralık'ta başlamıştım,buna da Haziran'da. Benim için bu defter sanırım kapandı. Beklediğim bir durumdu ama şu an çok üzüldüğümu fark ettim. Aslında rahattım ama megersem değilmişim.
Canım transferin oldu mu?Sanki transferi bekliyordun diye hatırlıyorum diğer başlıkta konuştuğumuzda.İnşaallah bu sefer tutarÇok geçmiş olsun benim de 2 negatifim var. Yalnız yılda 2 defa değil tüp bebek? Benim şimdi 3.denemem ve diğer 2 denemeyi eylül ve kasımda yapmıştım yani 1 yılı dolmadan. 1 ay dinlenme veriyorlar sadece.
Diyarbakır bahçeci de görüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?