2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ya transfer alip pozitifi alanlar belirti yasamis mi bi degisiklik hissettinizmi olucem artik sonucum ne cikacak diye
Canım 6. Güne kadar hiç belirtim olmadı 6. Gün hafif bi kahverengi akıntım oldu ama yine de ümitlenmedim çünkü beklenen regl tarihime 3 gün kala geldi o akıntı sonra 10. Gün direk kan verdinim pozitifi alınca da hemen regl ağrısı çekmeye başladım

3.gun embriyosu muydu. 10. Gün kaç çıktı değeriniz.

Kizlar yarin kan tahlilim ama biraz once dayanamayip test yaptim ama algilayamadim cizgi gordum flas tutunca ama gec yaptigim icin mi bole cikti. Aman aman bariz de degil tuvarlak icine aldim ama 3.gun emriyosu 10.gunum bugun

Eklentiler

• IMG-20210701-WA0007.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu hayatta hic birseyin garantisi yok kimse ole kesin konusmamali benim ikizim olsa bu beni rahatsiz etmezdi ole diyorsa bir bildgi vardir hic tutmazsa ozamanda diyecksinizki keske dr dinleseydim ikiz olmasi hic olmamasindan iyidir bendlce
Haklısın canım zaten istememek değil bu zaten istemesek hangimiz bu kadar acıyı çeker ki Rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın tek dileğim bu . Aylardır mahvolduk hastanelerde laparoskobi histereskobi herşeyi oldum şu an da ohss oldum karnım dokuz aylık gibi yürüyemiyorum afedersiniz üç gündür lavaboya dahi çıkamıyorum yani zaten şimdi diyorum iki taneye yok derim sonra biride olmazsa naparım diyorum ama şöyle anlatim ben annemi kaybettim iki sene önce gurbet eldeyz eşimin mesleginden dolayı gecesii gündüzü yok yani bi bebişim oldugunda eşimden başkası yok yanımda onunda işi gereği nobetleri çok fazla . Atanmak gibi bi durumum var atanırsam onları nasıl veririrm bakıcıya diyorum hadi birine tamam ikisinide nasıl guvenırım diyorum yani benimki bakamamak değil isteyen istediği herşeyi yapıyor bu şekilde hayatta bakamam edemem yok aslında evlat olunca çokta güzel bakılır annemden biliyorum ama işte anlattığım gibi bi doğum yapsam kötü anım olsa bana bakacak bebişlere gelip bakacak kimsem yok bende hiç bilmiyorum yaparım kendime guvenıyorum ama iki tanesini düşününce anladınız siz bni sanırsam napalım bu da hayatın bana bişeyi neyi çok istersem seversem onunla sınandım hep Şimdide o yüzden hadi biri tutmazsa diyorum iki tane koydurmak istememenin sebebine de anlattım napsam bilmiyorum

Ya ne güzel hepsine bakılmış ben de her girmede e2 bakıldı tranfer günü hiç birseye bakılmadı direk tranfer edildi .en önemli şeyeler bakılmadı gerçekten ben 2 3 hafta önce gidip tsh kan vb baktirmistim. Folik.ait değerim fazlaydı ona bakabilir miyiz dedim burda bakılmıyor dendi. Anestezi için kan aldılar ordada tsh bakılmadı. Amaliyat olacağım zaman bayılmıştı çok yüksek çıkmıştı dediler eğer dusmezse amaliyatta almazlar diye anestezi uzmanı onay vermez dediler. Ama yumurta toplamada hiç bakılmadı

Benim negatif oldu zaten o yüzden neden aramaya başladım aslında ne oldu da tutmadı eksik yapılan şeyler neydi diye.benim de 7 Toplandı sadece 1 dölleme oldu o da kaliteli dediler doktor falan tutar gibi konustu ama malesef tutmadi çok umutluydum

Hayırlısı olsun herşey için. Nasip kısmet, Allah en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecektir emin ol. Her doktorun yaklaşımı tedavi şekli ayrı oluyor tabi ne düşünerek böyle yapıldı bilmiyorm. Mesela benim progesteron yüksek çıkmasına şaşırmıştı doktor. Çok nadir olur bu dedi, normalde estrofem kullanılırken progesteron baskılanırmış yükselme olmazmış ama ben de çok yüksekti değer. İyi ki bakmışız dedi. Direkt erteledi transferi. Dondurulmuş yumurtan var mı bilmiyorm ama dr değiştirmeyi düşünürsen eğer istanbuldaysan momartı tavsiye ederim. Erbil yağmur benim doktorum. Yine dediğim gibi herşeyde vardır bi hayır diyerek üzmemeye çalış kendini. Allah nasip edeceği zamanı bilir canım. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Bundan sonrası güzel olsun adına

Kısmet değilmiş canım yaş 35 oldu bidahaki adet te artık 1 ay dinlenme verdi
Benim yaş 36. 37 olacağım artık. Donmuş yumurtamda yok. Yılda 2 kereden fazla tüp bebek de yapılmıyor. Birine Aralık'ta başlamıştım,buna da Haziran'da. Benim için bu defter sanırım kapandı. Beklediğim bir durumdu ama şu an çok üzüldüğümu fark ettim. Aslında rahattım ama megersem değilmişim.

Yılda 2 defa mıcanım? Bunu bilmiyordum

Çok geçmiş olsun benim de 2 negatifim var. Yalnız yılda 2 defa değil tüp bebek? Benim şimdi 3.denemem ve diğer 2 denemeyi eylül ve kasımda yapmıştım yani 1 yılı dolmadan. 1 ay dinlenme veriyorlar sadece.

Canım transferin oldu mu?Sanki transferi bekliyordun diye hatırlıyorum diğer başlıkta konuştuğumuzda.İnşaallah bu sefer tutar Ben de yeniden Eylül’de düşünüyorum denemeyi,5.olacak ama ne yapalım deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…