2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba arkadaslar pazartesi transferim oldu 4. günmü oluyor 3. mü bugün bilemedim ama böyle adet sancim var gibi gidip geliyor bacaklarima dogru agri oluyor sonra birden hic agrim olmuyor kafaaa gitti artik bende sasirdim vallah .. sizlerde nasil oluyordu belirtileriniz varmiydii bu sekil?

Merhaba canım benimde pazartesi transferim oldu 4. Günümüz bugün bende zerre belirti yok. Sadece iğnelerden dolayı oturup kalkamıyorum çok zorluyor beni.

İnternette öyle yazıyordu canım. Zaten bidaha yapar mıyım ne zaman olur hiç bilmiyorum

Benimde bugün 4. Günüm bende bahçecide yaptım. Banada transfer sonrası fitil verdiler kasılma olmasın diye. Beklemedeyim. Senin sonuç ne oldu?
Benim 3. Gün embiriyosuydu 2 tane transfer ettiler,ikisi de 1. Kaliteydi. Hatta biri Compact 4. Gün gibiydi. Bugün 8. Günümdu kan testinde 1.6 çıktı. Negatif oldu

Benim 3. Gün embiriyosuydu 2 tane transfer ettiler,ikisi de 1. Kaliteydi. Hatta biri Compact 4. Gün gibiydi. Bugün 8. Günümdu kan testinde 1.6 çıktı. Negatif oldu
8. Gün erken değil mi, belki yükselir değer. Allah isteyen herekese bize nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Birsey olmuyorsa ya hayirlisi bu oldugu icindir yada daha iyisi olacagi icin sen biraz bedenen ve ruhen dinlen istersen gercekten doktor faktoru onemli iyi arastrilmali kimi doktor asilama veya tup bebek yaptiktan sonra yok rahim sekli bozuklugu yok kalinligi yok hormon dusuk ve yukseklignden olmadi diyebiliyorlar en basindan sorun neyse cozulup tedaviye baslansa iyi olurda dr soyleyecek olsan isi onlarami ogretiyoruz diyecekler sen yinede gonlunu ferah tut denekki benim icin hayirlisi boyleymis de emin ol ben ve beim gibi bir cok insan diken ustunde hic bireyin garantisi yok bu hayatta allaha sabrini siniyordur emin ol en guzel sekilde mukafatlandracaktir insallah en kisa zamanda gonlunden gecen hakkinda hayirlisi olur

Canım ben de 40 olacağım Kasım’da ve 4 kere negatif gördüm.Hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ,4 olmadıysa 5’te olmaz diyorum ama yine de deneyeceğim.Bir çocuğum olsun çok istiyorum.Ama Allah vermezse en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim,ne yapayım

Merhaba canım benimde pazartesi transferim oldu 4. Günümüz bugün bende zerre belirti yok. Sadece iğnelerden dolayı oturup kalkamıyorum çok zorluyor beni.
Evet son denemelerde bendede öyle olmustu taze transfer yapildiginda agrilarim cok vardi simdi rahim dinlendirmesi yapildiktan sonra transfer oldu . Simdi daha rahat sanki ama yani snaki olmadi gibi geliyor sen nerde yaptirdin ? Ben bahcecide yaptirdim 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu bana

Bende bahçecide yaptırdım. 1 tane 5. Gün dondurulmuş

Merhaba tekrar :)

Yok daha bu gece çatlatma iğnesi yapacağım. Cunartesi toplama, kısmetse haftaya perşembe transfer.

Bence de herkes maddi gücü yettiğince denemeye devam etsin. Ben çok umutlu değilim ama yıllar sonra bakıp da keşke deneseydim demek istemiyorum. Bir arkadaşım 9.denemesinde çocuğunu doğurdu. Burada bir arkadaş 8.denemede doğurmuş. En azından yıllar sonra elimizden geleni yaptık deriz.

Nasıl 2 den fazla yapılmıyor canım neden yapmıyorlarki

8. Gün erken değil mi, belki yükselir değer. Allah isteyen herekese bize nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Valla bilmiyorum ki canım inan 4 falan çıksaydı yine bı umut ederdim. Ben biraz fazla okuyorum,okuduğum yerlerde 3. Gün embriyosu için 7-8-9. Günlerde yapılan kan testinde 5 çıkması beklenirmis. Benimki 1.6 çok düşük. Cumartesi günü tekrar veririm. O zaman 10. Gün oluyor. Ne diyelim olmayacağını biliyorum ama Allah'tan umut kesilmez

Amin inşallah tabi öyle diyorum hayırlısı buymuş daha iyi zamanda olur vs dua ederken de hayırlısı ne ise o olsun diye ediyoruz ama yine de insan üzülüyor. Ben devlette yaptırdım negatif olunca ben aradım ilaçları bırakayim mi diye sekreter bırak dedi ikinci görüşme için bir kaç birşey dedi ve bitti bekledigim gibi olmadı açıkçası. Tecrübe oldu tabi herşey. Tutanlarin sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarina alırlar inşallah

Hayırlısı olsun canım Allah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insAllah
Denizciğim sonucun ne oldu?İnşaallah kanaman durmuş ve güzel sonucu almışsındır.Olmadıysa da boşver dert etme Olması için uğraşalım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…