- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.081
Merhaba canım benimde pazartesi transferim oldu 4. Günümüz bugün bende zerre belirti yok. Sadece iğnelerden dolayı oturup kalkamıyorum çok zorluyor beni.Merhaba arkadaslar pazartesi transferim oldu 4. günmü oluyor 3. mü bugün bilemedim ama böyle adet sancim var gibi gidip geliyor bacaklarima dogru agri oluyor sonra birden hic agrim olmuyor kafaaa gitti artikbende sasirdim vallah .. sizlerde nasil oluyordu belirtileriniz varmiydii bu sekil?
İnternette öyle yazıyordu canım.Yılda 2 defa mıcanım? Bunu bilmiyordum
İnternette öyle yazıyordu canım. Zaten bidaha yapar mıyım ne zaman olur hiç bilmiyorumÇok geçmiş olsun benim de 2 negatifim var. Yalnız yılda 2 defa değil tüp bebek? Benim şimdi 3.denemem ve diğer 2 denemeyi eylül ve kasımda yapmıştım yani 1 yılı dolmadan. 1 ay dinlenme veriyorlar sadece.
Benim 3. Gün embiriyosuydu 2 tane transfer ettiler,ikisi de 1. Kaliteydi. Hatta biri Compact 4. Gün gibiydi. Bugün 8. Günümdu kan testinde 1.6 çıktı. Negatif olduBenimde bugün 4. Günüm bende bahçecide yaptım. Banada transfer sonrası fitil verdiler kasılma olmasın diye. Beklemedeyim. Senin sonuç ne oldu?
8. Gün erken değil mi, belki yükselir değer. Allah isteyen herekese bize nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Benim 3. Gün embiriyosuydu 2 tane transfer ettiler,ikisi de 1. Kaliteydi. Hatta biri Compact 4. Gün gibiydi. Bugün 8. Günümdu kan testinde 1.6 çıktı. Negatif oldu
Birsey olmuyorsa ya hayirlisi bu oldugu icindir yada daha iyisi olacagi icin sen biraz bedenen ve ruhen dinlen istersen gercekten doktor faktoru onemli iyi arastrilmali kimi doktor asilama veya tup bebek yaptiktan sonra yok rahim sekli bozuklugu yok kalinligi yok hormon dusuk ve yukseklignden olmadi diyebiliyorlar en basindan sorun neyse cozulup tedaviye baslansa iyi olurda dr soyleyecek olsan isi onlarami ogretiyoruz diyecekler sen yinede gonlunu ferah tut denekki benim icin hayirlisi boyleymis de emin ol ben ve beim gibi bir cok insan diken ustunde hic bireyin garantisi yok bu hayatta allaha sabrini siniyordur emin ol en guzel sekilde mukafatlandracaktir insallah en kisa zamanda gonlunden gecen hakkinda hayirlisi olurBenim negatif oldu zaten o yüzden neden aramaya başladım aslında ne oldu da tutmadı eksik yapılan şeyler neydi diye.benim de 7 Toplandı sadece 1 dölleme oldu o da kaliteli dediler doktor falan tutar gibi konustu ama malesef tutmadi çok umutluydum
Canım ben de 40 olacağım Kasım’da ve 4 kere negatif gördüm.Hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ,4 olmadıysa 5’te olmaz diyorum ama yine de deneyeceğim.Bir çocuğum olsun çok istiyorum.Ama Allah vermezse en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim,ne yapayımBenim yaş 36. 37 olacağım artık. Donmuş yumurtamda yok. Yılda 2 kereden fazla tüp bebek de yapılmıyor. Birine Aralık'ta başlamıştım,buna da Haziran'da. Benim için bu defter sanırım kapandı. Beklediğim bir durumdu ama şu an çok üzüldüğümu fark ettim. Aslında rahattım ama megersem değilmişim.
Evet son denemelerde bendede öyle olmustu taze transfer yapildiginda agrilarim cok vardi simdi rahim dinlendirmesi yapildiktan sonra transfer oldu . Simdi daha rahat sanki ama yani snaki olmadi gibi geliyorMerhaba canım benimde pazartesi transferim oldu 4. Günümüz bugün bende zerre belirti yok. Sadece iğnelerden dolayı oturup kalkamıyorum çok zorluyor beni.
Bende bahçecide yaptırdım. 1 tane 5. Gün dondurulmuşEvet son denemelerde bendede öyle olmustu taze transfer yapildiginda agrilarim cok vardi simdi rahim dinlendirmesi yapildiktan sonra transfer oldu . Simdi daha rahat sanki ama yani snaki olmadi gibi geliyorsen nerde yaptirdin ? Ben bahcecide yaptirdim 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu bana
Canım transferin oldu mu?Sanki transferi bekliyordun diye hatırlıyorum diğer başlıkta konuştuğumuzda.İnşaallah bu sefer tutarBen de yeniden Eylül’de düşünüyorum denemeyi,5.olacak ama ne yapalım deneyeceğim
Nasıl 2 den fazla yapılmıyor canım neden yapmıyorlarkiBenim yaş 36. 37 olacağım artık. Donmuş yumurtamda yok. Yılda 2 kereden fazla tüp bebek de yapılmıyor. Birine Aralık'ta başlamıştım,buna da Haziran'da. Benim için bu defter sanırım kapandı. Beklediğim bir durumdu ama şu an çok üzüldüğümu fark ettim. Aslında rahattım ama megersem değilmişim.
Bilmiyorum canım. Nette yılda iki kere yapılır yazıyordu. Belki vücudu dinlendirmek için tavsiye ediyorlardır.Nasıl 2 den fazla yapılmıyor canım neden yapmıyorlarki
Valla bilmiyorum ki canım inan 4 falan çıksaydı yine bı umut ederdim. Ben biraz fazla okuyorum,okuduğum yerlerde 3. Gün embriyosu için 7-8-9. Günlerde yapılan kan testinde 5 çıkması beklenirmis. Benimki 1.6 çok düşük. Cumartesi günü tekrar veririm. O zaman 10. Gün oluyor. Ne diyelim olmayacağını biliyorum ama Allah'tan umut kesilmez8. Gün erken değil mi, belki yükselir değer. Allah isteyen herekese bize nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Memnun musunuz arkadaşlar bende dr değiştireceğimErbil yağmur. Momarttayım ben
Amin inşallah tabi öyle diyorum hayırlısı buymuş daha iyi zamanda olur vs dua ederken de hayırlısı ne ise o olsun diye ediyoruz ama yine de insan üzülüyor. Ben devlette yaptırdım negatif olunca ben aradım ilaçları bırakayim mi diye sekreter bırak dedi ikinci görüşme için bir kaç birşey dedi ve bitti bekledigim gibi olmadı açıkçası. Tecrübe oldu tabi herşey. Tutanlarin sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarina alırlar inşallahBirsey olmuyorsa ya hayirlisi bu oldugu icindir yada daha iyisi olacagi icin sen biraz bedenen ve ruhen dinlen istersen gercekten doktor faktoru onemli iyi arastrilmali kimi doktor asilama veya tup bebek yaptiktan sonra yok rahim sekli bozuklugu yok kalinligi yok hormon dusuk ve yukseklignden olmadi diyebiliyorlar en basindan sorun neyse cozulup tedaviye baslansa iyi olurda dr soyleyecek olsan isi onlarami ogretiyoruz diyecekler sen yinede gonlunu ferah tut denekki benim icin hayirlisi boyleymis de emin ol ben ve beim gibi bir cok insan diken ustunde hic bireyin garantisi yok bu hayatta allaha sabrini siniyordur emin ol en guzel sekilde mukafatlandracaktir insallah en kisa zamanda gonlunden gecen hakkinda hayirlisi olur
Evet çok memnunum. Yaklaşımı,tedavi şekli , aceleci olmaması, en ufak bişeyi sorgulaması ben de güven sağladı. Muayene için gidip tanışmanı ve güveni görmeni isterim.Memnun musunuz arkadaşlar bende dr değiştireceğim
Denizciğim sonucun ne oldu?İnşaallah kanaman durmuş ve güzel sonucu almışsındırHayırlısı olsun canım Allah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insAllah
Cevabın için cok tesekkurler tüp bebek işlemlerini nerede yapıyor acabaEvet çok memnunum. Yaklaşımı,tedavi şekli , aceleci olmaması, en ufak bişeyi sorgulaması ben de güven sağladı. Muayene için gidip tanışmanı ve güveni görmeni isterim.
Sağol canım sonuç pozitif ama riskli bu gün yine kan vericem sonuca göre karar vericek DrDenizciğim sonucun ne oldu?İnşaallah kanaman durmuş ve güzel sonucu almışsındır.Olmadıysa da boşver dert etme Olması için uğraşalım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?