• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ağustos başı gideceğiz biz de. Otele. Ege 8 aylık olacak. Güneş kremi Mustela alacağım. Gölgelikli simitlerden abiden kalma var bizde. Yine aynı şekilde şu meşhur ve on numara beş yıldız Cherek’s kolluklardan var. Şort olsrak abi kardeş takım aldım bitane onlara, bide korumalı mayolardan alıcam bi tane. Aaay tatil için çok heyecanlıyım ben 🤩
Biz gittik geldik canım.size de iyi tatiller 😘
Hiç umudum yok kızım memeyi bıraktı ondan birkaç ay sonra uyumaya başladı iki yaş üç ay yani...
Neyse az kalmış birbucuk sene kadar 🤔🤔🤣🤣
umarım ablasına çekmez daha da varmış 🙈

Kızlar sizin bebeklerinde başında terleme farkediyormusunuz ya tamam sıcak ama yatırdığım yerde başının geldiği yer bardaktan su dökmüş gibi ıslanıyor

Benim sıpacık kızım baba demeye başladı.bakalım ne zaman annecim diyecek 🙈
Kasım bebeleri Bi değişik yahu 🤣 bizimki de birkaç hafta baba baba diye atılıyordu eşimi bir gör ama söyle babamm efendim babamm dört köşe oluyordu da oğlan şu sıra demiyo gıcık olduğumu anladı sanırım

Kızlar sizin bebeklerinde başında terleme farkediyormusunuz ya tamam sıcak ama yatırdığım yerde başının geldiği yer bardaktan su dökmüş gibi ıslanıyor
Gündüz oynarken, gece yatırdığımda da çok sıcaklanırsa terliyo dediğin gibi su oluyo ama ince giydirip üstünü ince örtüyorum tabi gece açıyo üstünü ama o zaman terlemiyo genelde vücuduna göre ense boyun bölgeleri daha çok terliyo ben artık askılı zıbın giydiriyorum

Bizimki de kelime olarak baba diyo hece olarak ta babababa diyo anneyi genelde ilk aylarda derdi epeydir anne demiyo neyse zaten önemli olan anlayarak söylemesi şuan tam anlamiyo anne babayı sadece bizim onun ailesi olduğunu anlıyo kelime olarak tam kavrayamadı yani 😊

Gündüz oynarken, gece yatırdığımda da çok sıcaklanırsa terliyo dediğin gibi su oluyo ama ince giydirip üstünü ince örtüyorum tabi gece açıyo üstünü ama o zaman terlemiyo genelde vücuduna göre ense boyun bölgeleri daha çok terliyo ben artık askılı zıbın giydiriyorum
Oynadığında değil de uyurken daha çok terliyo yastık da kullanmıyorum çarşafı ıslak oluyo şimdi baktım da d vitamini eksikliği yazıyo ne kadar doğru bilmiyorum ama kontrole gidene kadar d vitaminine biraz daha yükleniyim düzenli verdiğim söylenemez atladığımız günler oluyo

Oynadığında değil de uyurken daha çok terliyo yastık da kullanmıyorum çarşafı ıslak oluyo şimdi baktım da d vitamini eksikliği yazıyo ne kadar doğru bilmiyorum ama kontrole gidene kadar d vitaminine biraz daha yükleniyim düzenli verdiğim söylenemez atladığımız günler oluyo
Kollarını bacaklarını da güneşe tut doğrudan arada cam olmadan
Yatağı pamuklu mu bazen yatağın çarşafın kumaş türünden de ter oluyo

Biz gittik geldik canım.size de iyi tatiller 😘

umarım ablasına çekmez daha da varmış 🙈
Ay insallah
Benimkide baba, aba diyor ama bence bildiklerinden değil sadece onu cikarabiliyorlar..birkaç gündür de gelgel diyor ama sanki onu bilerek söylüyor gbi geliyor
Benimkide çok terliyor hava sıcak birde genetik..ben çok terledim kızım da öyle..oğlumda öyle görünüyor..d vitamini eksikliğide yapar

Günaydın arkadaşlar biz sabah 5te uyandık bayılacak gibiydim 😅😅 onun enerjisi tavandı 😅
Canım benimmm.. ben birkaç gündür pes ettim gece yanıma alıyorum artık milyonuncu uyanmada.. en azından o uyandıkça yattığım yerden meme veriyorum .. yine uykusuzum ama daha az sanki . Geçecek bu günler diyelim yine 😂

Canım benimmm.. ben birkaç gündür pes ettim gece yanıma alıyorum artık milyonuncu uyanmada.. en azından o uyandıkça yattığım yerden meme veriyorum .. yine uykusuzum ama daha az sanki . Geçecek bu günler diyelim yine 😂
Yoo benim ki çok fenaa dönüyor emerken bile dönmeye çalışıyor başka yerlerden getiriyorum kızı asla alamam yanıma 😅

Günaydın arkadaşlar biz sabah 5te uyandık bayılacak gibiydim 😅😅 onun enerjisi tavandı 😅
5 temi😟😟😟 kaçta yattı 5 de uyandı 🙄
Ah ah üç aydır benle yatıyor..kendimi bekar hissediyorum kocayı unuttum nerdeyse 🤣

5 temi😟😟😟 kaçta yattı 5 de uyandı 🙄

Ah ah üç aydır benle yatıyor..kendimi bekar hissediyorum kocayı unuttum nerdeyse 🤣
Yeterki uyusun benim bebek her şeye razıyım ben .. zaten uykusuzluktan koca görecek gözüm bile yok 😂.. biz bebe doğduğundan beri neredeyse ev arkadaşına bağladık durumu 😁.. valla ne zaman müsait bir anım olsa hiç düşünmeden uykuyu tercih ediyorum 🙈.. sağolsun kocam surat asıyor ama halimi görüp ses çıkarmıyor🙃

Yeterki uyusun benim bebek her şeye razıyım ben .. zaten uykusuzluktan koca görecek gözüm bile yok 😂.. biz bebe doğduğundan beri neredeyse ev arkadaşına bağladık durumu 😁.. valla ne zaman müsait bir anım olsa hiç düşünmeden uykuyu tercih ediyorum 🙈.. sağolsun kocam surat asıyor ama halimi görüp ses çıkarmıyor🙃
Bizde aynı sayılırız yapacak birşey yok herşey gram uyku için🤣
Çok erken kalkmış yaw hadi benimki burnu tikaniyo diye uyanıyor..iki gündür yatagin altına yorgan koyup baş kısmını yükselttik öyle yatıyor tabi aynı yatakta olduğumuzdan bende 🙄 maşallah diyim sabah 6 da değilde 8 gbi uyanıyor ins ise yarar da geçer şu geniz akıntısı

Bizde aynı sayılırız yapacak birşey yok herşey gram uyku için🤣

Çok erken kalkmış yaw hadi benimki burnu tikaniyo diye uyanıyor..iki gündür yatagin altına yorgan koyup baş kısmını yükselttik öyle yatıyor tabi aynı yatakta olduğumuzdan bende 🙄 maşallah diyim sabah 6 da değilde 8 gbi uyanıyor ins ise yarar da geçer şu geniz akıntısı
Arada böyle yapıyor çok enerjik şekilde kalkıyor sanırım uykusunu alıyor o an 😅 ama tabii uyuması benim içinde iyi olur bu ara kendime zarar vermişim uykusuzluktan çarpıyor muyum bilmiyorum kolum bacağım mor 😅😅

Arada böyle yapıyor çok enerjik şekilde kalkıyor sanırım uykusunu alıyor o an 😅 ama tabii uyuması benim içinde iyi olur bu ara kendime zarar vermişim uykusuzluktan çarpıyor muyum bilmiyorum kolum bacağım mor 😅😅
Bende hep sonradan farkediyorum o morluklari.akil kalmadı ki hatırlatayım.. herşeyi unutur oldum..annem limon istedi bugün hastaydı evden çıkamamış gittim çocuklarla bı güzel oturdum limonu çıkardığımi hatırlıyorum ama nasıl olduysa eve bı geldim limonu geri getirmisim haberim yok🤔🙈 kafa kalmadı hep uykusuzluktan hep yorgunluktan

Bende hep sonradan farkediyorum o morluklari.akil kalmadı ki hatırlatayım.. herşeyi unutur oldum..annem limon istedi bugün hastaydı evden çıkamamış gittim çocuklarla bı güzel oturdum limonu çıkardığımi hatırlıyorum ama nasıl olduysa eve bı geldim limonu geri getirmisim haberim yok🤔🙈 kafa kalmadı hep uykusuzluktan hep yorgunluktan
Aynen valla bişey yapmak için gidiyorum ama ne yapacaktım unutuyorum 😅😅😅 amaan sağlık olsun napalım çekeriz😅 bizim yarın 8 aylık oluyoruz menenjit aşısı ve kontrol var bakalım kilo aldı mı 😅 çok kıpır kıpır sadece kıza odaklıyım herşey gelip geçer 😅

Back
X