- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #31.181
Kimseden ses yok.bizdeki gelişmeleri yazayım güneşin doğuşuyla uyanmaya devam ediyoruz
neyseki bir iki saat sonra uyuyor da ben de uyuyabiliyorum.eşim bu hafta gececi yanımda yatırıyorum rahat oluyor baya.odadan odaya emekleyerek peşimde dolanıyor hiçbir iş yapamıyorum.gün içinde de uyuduğunda sesten uyanır diye bir şey yapamıyorum.ne olcak böyle bilmem
Regl de olmaya başladım keşke bir sene daha olmasaydım
Bugün pırasalı sebze çorbası yaptım.biraz et suyu,çeyrek pırasa,çeyrek soğan,çeyrek kabak,çeyrek patates,yarım havuç.pişmeye yakın azıcık irmik ve maydonoz.blenderdan geçirip biraz pütürlü bıraktım.en son bir yemek kaşığına yakın zeytinyağ.Bu arada hala iki öğün veriyorum artık 3 öğün vermem lazım galiba? domates vermeye ne zaman başlamalıyız?sabah ilk kez menemen verdim yemedi

Bugün pırasalı sebze çorbası yaptım.biraz et suyu,çeyrek pırasa,çeyrek soğan,çeyrek kabak,çeyrek patates,yarım havuç.pişmeye yakın azıcık irmik ve maydonoz.blenderdan geçirip biraz pütürlü bıraktım.en son bir yemek kaşığına yakın zeytinyağ.Bu arada hala iki öğün veriyorum artık 3 öğün vermem lazım galiba? domates vermeye ne zaman başlamalıyız?sabah ilk kez menemen verdim yemedi