2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Halsizlik ve kemik ağrısı vardı özellikle dizkapağı ve aşağı ağrıyor. Aalında dahiliyeye gittim yapıldı tahlillerim 5 tüp kan verdim ama bilemedim
Anladım inşallah bir sorun yoktur sedimantasyon ve RF degerlerinize baktılar mı acaba e nabizdan bakabilirsiniz aklınızda kalmasın bence görünün tekrardan

O zaman kesinlikle gidin ne olur ne olmaz benmde ilk cocugumdan sonra çıktı ortaya benmde crp yuksekti
Sonra ne oldu sizde ne dediler. Araştırıp gideyim gittiğim doktor başka bişey demedi bana ben bütün şikayetini söyledim baya ilgilendi ama açıklama kısmında biraz zayıf kaldı

Sonra ne oldu sizde ne dediler. Araştırıp gideyim gittiğim doktor başka bişey demedi bana ben bütün şikayetini söyledim baya ilgilendi ama açıklama kısmında biraz zayıf kaldı
Crp yüksek çıkmıştı ama önemsemedim aradan uzun zaman geçti evlendim dogum yaptım parmaklarımda tutulma başladı gece uyanınca yürüyüp bebeği beşikten almakta zorlanıyordum bebeğim biraz ağır bir bebekti sürekli yatır kaldır dedim heralde o yüzden oluyor film çekti doktor zorlanmadan kaynaklı önemli bişey yok dedi Sonra bende ağrılar ve üşüme titreme başladı çok halsizdim bacaklarımda ağrı vardı dahiliye fizik tedavi bölümüne yönlendirdi sonrada romatolojiye gittim baya tahlil yaptılar sonuç iltihaplı eklem romatizmasıinşallah sizin değildir ama tedbirli olmakta fayda var

Aaa İnşaAllah değildir ya size de geçmiş olsun İnşaAllah geçiyordur tedaviyle

Amin ben de öyleymişim küçükken 10 aylık yürüdüm dişlerim de 4 aylıkken başlamış çıkmaya çok zor oluyomuş şimdi ervaya 3 aylıktan beri kehribar taktım zorlanıyo ama aşırı bi rahatsızlığı yok ateş oluyo işte o da düşüyo çıkıyo bizim en büyük sıkıntı gaz halen daha devam ediyo

Gaz konusu sizde ne kadar uzun sürmüş yaa.
Benim yeğenlerimde bu şekilde ama karın ağrısı yapıyor bazı şeyler yaşlarıda büyük.
Geçmiş olsun Allah şifa versin Şimdi nasılsın?Nedeni bulunur inş.kolaylıkla atlatırsın.

Yemek yedirirken açmanı tavsiye etmem canım yavaş yavaş azaltmaya çalış.
Benim oğlan bu şekilde asla yemiyor yaş oldu 6 hala aynı.Bi meyve dahi doğrasam tabağını alıp tv karşısına koşuyor Keyif yapıyor güya..
Ama reklam en kötüsü dikkat eksikliği yapabiliyor sanırım çok fazla uyaran verdiği için.

Amin amin canım Geçmiş olsun size de.inşallah en kısa zamanda atlatırsınız alerjiyi
Tüm bebelerimize maşallah Aynen ben de korkudan nohut ve fasulyeye geçmedim gerçi taze fasülye arada yediriyorum onda sıkıntı olmadı.domates de seviyor ama pişik olunca vermeyi bıraktım poposu çok hassas yarım saat kakalı dursa pişik..
Ev işi hiç biter mi sabah yapılsa akşam batıyor ben de kendime vakit ayırıp diziydi elişiydi çoğu zaman boşluyorum ama 2.çocuk da tamamen dağılacakmışım gibi geliyor eşim dağınıklığı görünce sen 2 çocukla yapamazsın diyor haklısın diyorum ama 2.çocuğu kızımın tuvalet eğitimini verdikten sonra düşünüyorum.hamileyken bunlarla uğraşmak zor olur.tabi Allah bilir ne zaman olacağını İnşallah o zamanlarda da yine gebeliğimizi beraber geçiririz.burdan destek olmak çok işime yaramıştı
Çok geçmiş olsun canım Ben de çok halsizim ocean mummy multivitamin sipariş ettim.hamilelikte çok faydasını gördüm
ses dinletmek mantıklı ama dediğin gibi biz tv izleyemez oluyoruz arada açıyorum daldığını görürsem kapatıyorum.
Bağlanma bizde de aynı hep benimle aynı odada olmak istiyor memede uyuyor.bazen memeden hiç ayrılmıyor arkamı bile dönemiyorum.gündüz çok çok çok uykusu varsa bazen başkasının kolunda uyuyor.bu sabah ilk kez kendi kendine yerde uyumuş olarak buldum ah keşke hep böyle uyusa kurban olduğum
biliyorum canım az izletiyorum ama daha da azaltıcam inşallah.. dün sadece ses dinlettim ekran açmadım yine öyle devam ederim sanırım.keyif yapması güzel de dediğin gibi dikkat eksikliği kötü olur

Çok geçmiş olsun canım Ben de çok halsizim ocean mummy multivitamin sipariş ettim.hamilelikte çok faydasını gördüm
Geçmiş olsun Allah şifa versin Şimdi nasılsın?Nedeni bulunur inş.kolaylıkla atlatırsın.
Çok teşekkür ederim başka bir doktora gideceğim D Deryakuzusu88 arkadaşın önerisiyle İnşaAllah bişey çıkmaz ama bugün diğer günlere göre daha iyiyim kaç gündür yürümekte bile zorlandım halsizlik falan derken kızıma zor baktım

Aslında başlardaki kadar değil ama mesela yatırırken emziriyorum bazen uyuyo çok uykusu olunca ama çoğu zaman illa gazını çıkartıp öyle yatırıcam yoksa uyanıyo tekrar veya gece emmeye kalktığı zaman emiyo bu sefer önceki gaz alttan çıkarması geliyo kıvranıp duruyo çıkarma da çıkaramıyo bi pırt yapamıyo masajlar yapıyorum zorla çıkarıyo veya sallıyorum bişey edip uyutuyorum uyurken şansa çıkarırsa çıkarıyo anlatabildim mi bilmiyorum bi de mercimek kavun karpuz nohut kurufasulye bulgur bunlardan çok yersem ona da yedirirsem o geceyi bırak zaten hiç uyutmuyo beni kendi de uyuyamıyo doğru düzgün o yüzden onlardan aklımda kalmasın diye çok azıcık yiyorum ona da azıcık veriyorum tadımlık
Taze fasulye yiyorum ben onda bişey olmuyo ona da yediriyorum ama çok sevmedi onu fazla yemiyo bizimki de memeye alıştı iyice

Anladım canım minnoşun zamanla geçer gaz sancısı ınş.

Arkadaşlar bebislerinize incir ve hurma veriyormusunuz kaç günde bir ne kadar miktarda verebiliriz benim oğlum biraz zayıf bir bebek çok şükür sağlıklı gelişimi de güzel ama biraz kilo olarak toparlansin istiyorum tavsiyeleriniz varmı şunu yedir dediğiniz bişey yada kullandığınız bir vitamin?

Benim kızım da tombul değil normal kiloda hiç vermedim ama 1 tatlı kaşığı hurma özü1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü katıyorum arada yoğurduna falan tatlandırsın diye
İrmik kilo aldırır diye duymuştum gece yatarken irmikli mama yapabilirsin

İrmik kullanmadım hiç yemeklerine katıp katmama konusunda arada kaldım bende bazen keçiboynuzu tozu katıyorum ama incir kuru üzüm hurma vs bu tür şeyler daha sağlıklı gibi geliyor irmige göre en azından kahvaltida çeşit olur diye de düşünüyorum 9 buçuk aylık 7 buçuk kilodaha yeni yeni verdiğim yemeklere ağzını açmaya başladı kitliyodu açmıyordu çokta hareketli yakıyor heralde yedigini

Dene istersen sadece irmik verme zaten irmikli mama yap mesela elmayı robota vur irmikle pişir sonra da az bişey yoğurt ekle aynı şekilde irmiği pişirip muz da katabilirsin böyle de sağlıklı olur meyvelerle beraber bebekler seviyo böyle mamaları genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…