- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.921
Bu şekilde deneyeyim o zaman normal irmik olmaz sanırım bebek irmiği alayim bir sure deneyeyim umarım faydası olurDene istersen sadece irmik verme zaten irmikli mama yap mesela elmayı robota vur irmikle pişir sonra da az bişey yoğurt ekle aynı şekilde irmiği pişirip muz da katabilirsin böyle de sağlıklı olur meyvelerle beraber bebekler seviyo böyle mamaları genelde
Teşekkür ederim ayrıcaBu şekilde deneyeyim o zaman normal irmik olmaz sanırım bebek irmiği alayim bir sure deneyeyim umarım faydası olur
Bu şekilde deneyeyim o zaman normal irmik olmaz sanırım bebek irmiği alayim bir sure deneyeyim umarım faydası olur
Rica ederimTeşekkür ederim ayrıca
Bizimki genelde çekmece karıştırır dolap karıştırır.Arkadaşlar gene Bi soruyla geldim bebeklerinizle ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ya yada hangi oyuncakları var sevdiği oynadığı
Biz legolarla oynuyoruz ben yaparım o söker sağolsunBi kaç ses çıkaran oyuncakları var onlar dikkatini çekiyo genelde yağmur damlasıyla oynar topunu atar düşmesini bekler ama sıkıldı artık yeni şeyler almam lazım
Dolap karıştırmalar başladı yaBizimki genelde çekmece karıştırır dolap karıştırır.Oyuncaklarından da arabalarını sürmeyi seviyor tak cak oyunu var onun çekici var onu seviyor. Bide kule yapıp bozmayı seviyor. Genel olarak bu şekilde. Gün içinde de biz saklaniriz o bizi bulur,top oynariz vs bu şekilde
Valla bende anlamadım bizim düşmeler az da olsa azaldı ama bana hep erken yürür dediler ama hala yurumuyo bı ara tay tay duruyodu ama şuan diş sıkıntimiz var yere bırakınca hemen ağlayıp kucak istiyoDolap karıştırmalar başladı yabiz hala televizyon ünitesinin önünde dikilmekten vazgeçemedik evde televizyonu açamıyoruz artık tutunup kalkıyo kaç kere düştü başımı çeviriyorum hop yerde
Keşke yürüse diyorum anneme biraz rahatlarım ya sen öyle san yürüse daha fena diyo
E sürekli zorlaşıyo biz ne zaman rahatlayacağız ya
Biz de legolarla aynı şekil ben takıyorum o söküyo babasının bi arabası vardı onunla oynuyo kumandayı gördü mü dönüp televizyona doğru tutup basıyo açılsın diyeArkadaşlar gene Bi soruyla geldim bebeklerinizle ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ya yada hangi oyuncakları var sevdiği oynadığı
Biz legolarla oynuyoruz ben yaparım o söker sağolsunBi kaç ses çıkaran oyuncakları var onlar dikkatini çekiyo genelde yağmur damlasıyla oynar topunu atar düşmesini bekler ama sıkıldı artık yeni şeyler almam lazım
Ben de öyle diyorum bana da aynısını diyolar galiba evlendiklerinde ancak rahat ederizDolap karıştırmalar başladı yabiz hala televizyon ünitesinin önünde dikilmekten vazgeçemedik evde televizyonu açamıyoruz artık tutunup kalkıyo kaç kere düştü başımı çeviriyorum hop yerde
Keşke yürüse diyorum anneme biraz rahatlarım ya sen öyle san yürüse daha fena diyo
E sürekli zorlaşıyo biz ne zaman rahatlayacağız ya
Benim telefonumu almak için ağlıyodu oğlum müzik açıyorum arada sanırım ondan e bide konusurken kulağıma götürmem falan dikkatini çekiyodu tanıdık telefoncudan şu tanıtım amaçlı maket telefonlar oluyo ya ondan aldım aynı gerçek gibi onunla oynuyo konusuyoruz evdeBiz de legolarla aynı şekil ben takıyorum o söküyo babasının bi arabası vardı onunla oynuyo kumandayı gördü mü dönüp televizyona doğru tutup basıyo açılsın diyegenelde oynadığı şeyleri ağzına götürüp duruyo malum üst dişler şuan çıkma aşamasında.. top var onunla oynuyoruz yakalamacılık oynuyoruz bu ara avizelere kafayı taktı hem dokunmak istiyo hem de biraz tırsıyo çekmeceler dolaplar en favorileri bir de daha yeni iki gün oldu alalı telefon aldım ona çok güzel ama genelde ağzına sokuyo bazen tuşlara basıyo şuan indirimde bi bakın siz de
let
let's be child 30900 Let's be Child - Eğitici Akıllı Telefonum +18 ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de öyle diyorum bana da aynısını diyolar galiba evlendiklerinde ancak rahat ederiz
Evet zaman nasıl da geçiyoBugün 11 aylık oldu kızım gözyaşım pıt pıt pıt
Evde yakın akrabalarla kutlamayı düşünüyoruz bizHeeeey 2021 kasım anneleri doğum günü planları yapıyormusunuz neler düşünüyorsunuz
Bizim ne benim ailem ne eşimin ailesi yakınımızda değil malesef çekirdek aileyle kutlucazHeeeey 2021 kasım anneleri doğum günü planları yapıyormusunuz neler düşünüyorsunuz
Yaaa hiç sorma 1 ay sonra yaşında olacakEvet zaman nasıl da geçiyo
Ben bir foto çekimi yaptırmıştım şuan da babasından boşanma durumum var sanırım annemgilde kutlarız büyük bişey olmazHeeeey 2021 kasım anneleri doğum günü planları yapıyormusunuz neler düşünüyorsunuz
Ben de bi düşündüm organizasyon ama fiyatları tahmin ettiğimden dolayı kendim süslemeye karar verdim evde mi yoksa dışarıda mı yapsak diye kararsizim çünkü en yakınları çağırsam yine kalabalık oluyo bir de dışarıda daha havadar olur muhtemelen dışarıda kutlarızEvde yakın akrabalarla kutlamayı düşünüyoruz biz
konsept araştırması içine girdim organizasyonlar 3 4 bin diyo fiyatı duyunca kendim süslemesini yapmaya karar verdim önümüzdeki ay çekim yapacağız ama şuan daha önemli Bi sorunum var doğumdan bu yana düzenli olan adetim 5gün gecikmiş bulunmakta test yapmaya korkuyorum kendimi 2.çocuk için şuan hazır hissetmiyorum karmakarışığım
Gurbette olunca mecbur öyle oluyo yeter ki sağlık olsun ne yapalımBizim ne benim ailem ne eşimin ailesi yakınımızda değil malesef çekirdek aileyle kutlucaz
Kız ne boşanması küçücük yavrunuzu düşünün sorunlar bir şekilde çözülür biz de diken üstünde gidiyoruz ama yine yapıcı olmaya çalışıyoruz geçici bir dönemdir biraz annende kalırsın belki aklı başına gelir eşininYaaa hiç sorma 1 ay sonra yaşında olacak
Ben bir foto çekimi yaptırmıştım şuan da babasından boşanma durumum var sanırım annemgilde kutlarız büyük bişey olmaz
Yok bitti bizde o iş karşıdan yapıcı hiçbir şey yok dün geldim annemgile eşyaları topladık falan öyle mutsuz bir ortamda büyümesinden iyidir ayrı kalması. İstediği zaman görebilir daha küçük sonuçtaBen de bi düşündüm organizasyon ama fiyatları tahmin ettiğimden dolayı kendim süslemeye karar verdim evde mi yoksa dışarıda mı yapsak diye kararsizim çünkü en yakınları çağırsam yine kalabalık oluyo bir de dışarıda daha havadar olur muhtemelen dışarıda kutlarız
Aslında emzirenler için bazen düzensizlik olabiliyo diye biliyorum ama senin hep düzenliymiş ne olur ne olmaz bi test yap sen olursa da 9 ay sonra doğacak o zamana kadar bizimkiler biraz daha büyümüş olacak benim de doğumdan bu yana 30 temmuzda adet oldum daha gelen giden yok test te yaptım negatif
Gurbette olunca mecbur öyle oluyo yeter ki sağlık olsun ne yapalımbelki sürpriz yaparlar gelirler
Kız ne boşanması küçücük yavrunuzu düşünün sorunlar bir şekilde çözülür biz de diken üstünde gidiyoruz ama yine yapıcı olmaya çalışıyoruz geçici bir dönemdir biraz annende kalırsın belki aklı başına gelir eşinin
Yani herşey çocuklarımız için tabiki mutsuz bi ortamda büyüyüp psikolojileri olumsuz etkilenecekse böylesi daha iyi olur ama yine de hayırlısı olsun inşallah karşı tarafın aklı başına gelirYok bitti bizde o iş karşıdan yapıcı hiçbir şey yok dün geldim annemgile eşyaları topladık falan öyle mutsuz bir ortamda büyümesinden iyidir ayrı kalması. İstediği zaman görebilir daha küçük sonuçta
Gelse de artık kızımıza iyi bir baba olsun bana yeter ben çok yıprandımYani herşey çocuklarımız için tabiki mutsuz bi ortamda büyüyüp psikolojileri olumsuz etkilenecekse böylesi daha iyi olur ama yine de hayırlısı olsun inşallah karşı tarafın aklı başına gelir
Benimki hamur işi çok seviyor. Pişi bazlama poğaçaArkadaşlar bebislerinize incir ve hurma veriyormusunuz kaç günde bir ne kadar miktarda verebiliriz benim oğlum biraz zayıf bir bebek çok şükür sağlıklı gelişimi de güzel ama biraz kilo olarak toparlansin istiyorum tavsiyeleriniz varmı şunu yedir dediğiniz bişey yada kullandığınız bir vitamin?
Topla oynuyoruz o tutuyo ben vuruyorum çok gülüyor.yuzumu kapatıp anne nerde diyorum gelip buluyor ceeee diyoruz başka da oyun bilemiyor henüz..herşeyi ağzına götürmekle mesgulArkadaşlar gene Bi soruyla geldim bebeklerinizle ne gibi oyunlar oynuyorsunuz ya yada hangi oyuncakları var sevdiği oynadığı
Belki sadece düzensizlik tır. Bir yıl normal..ben adet oldum üç ay oldu gelmedi dahaEvde yakın akrabalarla kutlamayı düşünüyoruz biz
konsept araştırması içine girdim organizasyonlar 3 4 bin diyo fiyatı duyunca kendim süslemesini yapmaya karar verdim önümüzdeki ay çekim yapacağız ama şuan daha önemli Bi sorunum var doğumdan bu yana düzenli olan adetim 5gün gecikmiş bulunmakta test yapmaya korkuyorum kendimi 2.çocuk için şuan hazır hissetmiyorum karmakarışığım
Şaşırdım ve üzüldüm ..senin için ve evladın için en hayırlı kararı almanı diliyorum. Eğer gerçekten mutsuzsan bence de bebekken ayrılmak en iyisi. İyi düşün doğru karar ver ani karar olmasinYaaa hiç sorma 1 ay sonra yaşında olacak
Ben bir foto çekimi yaptırmıştım şuan da babasından boşanma durumum var sanırım annemgilde kutlarız büyük bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?