2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Oncesi daha zor ya. Ama siz kalabikmissiniz anne kardes falan yardim eden olur belki

Selam kızlar. Bebeğine uyku tulumu kullanan var mı aranızda? Uyku tulumu alacağım biraz araştırdım owli ve lc waikikininkiler güzel deniyor. Bunları kullanan veya başka tavsiyesi olan var mı?

Selam kızlar. Bebeğine uyku tulumu kullanan var mı aranızda? Uyku tulumu alacağım biraz araştırdım owli ve lc waikikininkiler güzel deniyor. Bunları kullanan veya başka tavsiyesi olan var mı?
Bende araştırıyorum ama terletiyor deniyor...e böyle de üstünü ortturmuyor hiç uyanıyor..napicam bilmiyorum

Bende araştırıyorum ama terletiyor deniyor...e böyle de üstünü ortturmuyor hiç uyanıyor..napicam bilmiyorum
Bende de var ama henüz denemedim şuan giydiren terler üstünü de örtüyorum açıyo mecbur kalın giydirip yatırıcam ince pike atarım üstüne onu da açarsa sıkıntı olmaz üşümez diye düşünüyorum kalın giyince

Evet. Hiç örttürmüyor üstünü bizimki de. Anında uyanıyor. Şimdilik kalın giydirip yatırıyorum ama geceler soğumaya başladı. Bu şekilde idare edemem uzun süre. Deneyip göreceğiz artık. Alıp memnun kaldığım olursa yazarım, size de fikir olur.

Pike atıyorum anında uyanıyor. Kışın napicaz bilmen
Beklemedeyim bende

Ben geçen kış kullandım.hatta yazın da incecik müslin tulum kullandım. Bu yılda bu hafta kalın tulumunu giydirmeye başladım . Markadan ziyade tog değerleri önemli ( kalınlık değeri ). Nemdekinin tog değeri 2 zıbın ve ince pijamanın üzerine giydiriyorum içim rahat ediyor. Havalar daha soğuyunca zıbın üstünede pijama giydirip tulumu giyer. Google da tog değeri tabloları var. Tog değeri ve evin sıcaklığına göre tulumun içine ne gitmesi gerektiğine dair. Bi örnek ekliyorum aşağıya

Eklentiler

• 6CACFB2F-BC66-456C-9E1B-123F2D6F4026.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar benim kız 3 gündür resmen emerek uyuyor bayılacam yakında sizde de böyle mi

Ben malesef yanımda yatirdigim için rahatım dön emzir uyusun oldu bitti
Bizde pazar pazar bi yarim saat dolaştık geldik oğluşumla..sokakta kimse yok bizden başka
Asla bırakmıyor memeyi anlamadım bırakınca aranıyor sağolsunlar sabah erkenden uyanınca

Ben usudugum için herhalde oda üşür saniyorum

Biz hep öyle uyudugumuz için
Ben de çok üşürüm ama bakıyorum sırtı ve göğsü sıcak olunca sıkıntı olmuyo mesela bu sabah üşümüş dönüp durdu uyanmadan baktım birazcık üşümüş örttüm ince polar battaniyesini uyudu
Asla bırakmıyor memeyi anlamadım bırakınca aranıyor sağolsunlar sabah erkenden uyanınca
Ben de bikaç gündür ne emerek ne sallayarak ne yaparsan yapayım ağlamayla zorla uyutuyodum gündüz emerek uyuyo uyumayınca sallıyorum uyuyo ama 2 gecedir yatakta yatarak uyutmaya çalışıyorum yatakta dolaşıp yatıp kalkıyo ben de ninni masal pış pış yaparak uyutuyorum ağlıyo direniyo ama bırakmıyorum devam ediyorum sakinleştirerek ilk gece 1 saat sonunda uyudu dün gece 40 dk bakayım inşallah alışır daha da uzun uyuyo öyle uyuduğunda onu fark ettim aslında biliyodum ama uyku eğitimi vermeye hazır değildi baktım öyle de böyle de ağlamaya başladı bu aralar denemek istedim gündüzleri de öyle mi uyutmak gerekir acaba yoksa sadece gece mı öyle uyutayım gündüze sonradan mı geçerim
Bir de bu aralar atak haftaları galiba o yüzden huysuzlar

Valla gündüz 1 saat sallıyorum anca uyuyor gece ağlıyor uyanıyor ayağa kalkıyor mecbur yanıma alıyorum emiyor ve gitmek istemiyor yanımdan gerçekten çok zorlanıyorum

Valla gündüz 1 saat sallıyorum anca uyuyor gece ağlıyor uyanıyor ayağa kalkıyor mecbur yanıma alıyorum emiyor ve gitmek istemiyor yanımdan gerçekten çok zorlanıyorum
O zaman uyku eğitimi vakti gelmiş demektir başta zor oluyo ama daha deliksiz uyuyorlar 3 4 kere kalkardı şimdi 2 kere kalkıyo ve uyanmadan emip uyuyo

O zaman uyku eğitimi vakti gelmiş demektir başta zor oluyo ama daha deliksiz uyuyorlar 3 4 kere kalkardı şimdi 2 kere kalkıyo ve uyanmadan emip uyuyo
Aslında bu kadar hiç olmadı sabaha kadar emiyor ortam değişikliği durum değişikliği etkiledi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum İnşaAllah benim yüzümden değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…