2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok teşekkür ederim ani değil 1 yıllık birikim son raddeye kadar dayandım daha da gitmezdi gitmedi de. Hem kötü olmadan arada kızımız var birbirimize yüzümüz olsun görüşmeye

Gelse de artık kızımıza iyi bir baba olsun bana yeter ben çok yıprandım
Hepimizde var sıkıntılar ama dozu önemli tabi bazen oluyo dayanılmaz zamanlar bizde de sabrediyorum tabi eskiye göre biz şuan iyiyiz ben de çok yıprandım çocuk olana kadar çocuktan sonra bir tık daha düzeldi gibi bakalım sonumuz ne olur

Benimki düzelseydi dururdum asla düzelmedi daha kötü oldu halbuki evlendiğimde hamile kaldığımda çok iyiydi ilgili yardım edrn biriydi sonra doğum yapmadan babası vefat etti değişti bekledim 1 sene düzelsin diye. Kendi kaybetti bizi

Çok teşekkür ederim ani değil 1 yıllık birikim son raddeye kadar dayandım daha da gitmezdi gitmedi de. Hem kötü olmadan arada kızımız var birbirimize yüzümüz olsun görüşmeye
Tabi ki düzgünce ayrılmanız en iyisi. Gene de eşinin hatalarindan ders almasını, barismaniz için ugrasmasini canı gönülden diliyorum. Bebiş var sonuçta...doğumdan sonra bizde de bazı sıkıntılar olmuyor değil ama iki taraflı hatalardan ders almayı bilmek lazim

Benimki ders almaz kendi haline bıraktım sadece kızımı babasız bırakmasın yeter adam akıllı babalık yapsın brn kendimi bıraktım önemi yok benim ne istediğimin.

Belki bir süre annende kalırsan o da düşünür taşınır bilir kıymetini

Yok o düşünme süreçleri geçti bitti benim için
Hayırlısı olsun canım belli mi olur belki yalvarır ikna eder seni bizin de vardı bi akraba doğumdan sonra boşanmak için kararlıydı annesine gitti bir süre orda kaldı sonra kocası ikna etti aldı evine getirdi

Merhaba alt kademeye geçtiniz mi? Biz geçtiğimizden beri yatağın ortası çöktü gibi de sizde de aynı sorun oldu mu merak ettim

İnşaAllah hayırlısı neyse o olsun. Tek düşüncem kızım

Benimki ders almaz kendi haline bıraktım sadece kızımı babasız bırakmasın yeter adam akıllı babalık yapsın brn kendimi bıraktım önemi yok benim ne istediğimin.
Bı sure sonra sanırım öyle oluyor kendimizi onemsemiyoruz. Hakkinizda hayırlısı ins cnm
Merhaba alt kademeye geçtiniz mi? Biz geçtiğimizden beri yatağın ortası çöktü gibi de sizde de aynı sorun oldu mu merak ettim
Sanırım beceremedik. Fermuar kısmı kopmuş sanırım doğru dürüst inmedi yamuk yumuk duruyor zaten camasir sepeti olmuş durumda

Anne olunca sanırım kafamızda herşey çocuk için diye geçiyor ve gerçekten kızım için en sağlıklı kararı verdim. Teşekkür ederim

Kizlar giriyorum yazamadan cikiyorum falan en son ne zaman yazdim hatirlamiyorum hepiniz iyisinizdir insallah gecen dogum gunleri konusulmus. Annemin yakin zaman once kolu kirildi suanda cok iyi hissetmiyor. O gelemez. Kardesim, gorumce ve eger koyden gelmis olurlarsa babaanne dede olur artik. İki kizimizin dogum gununu bir yapicaz biri 6 yas biri 1 yas aralarinda bir hafta var. Nasipse tam ortasindaki hafta sonu kutlariz

Geçmiş olsun cnm Hadi iyisin bizde arada bir buçuk ay var.kiza dsarda yaptık ilk defa, dünya para harcandı ama unutamayacağı bir gün oldu.Hep evde yapardık normalde. Oğlana evde yakın arkadaşlarımızla düşünüyorum

Sagol canim. Ya buyudu tabi arkadaslariyla kutlamak ister Bakalim ilerleyen donemde onlar icin olumsuz mu olacak artik nasil olacak

Geçmiş olsun annen için canım ben de dışarıda düşünüyodum ama düşündüm de dışarıda yaparsam onu çağırdım bunu çağırmadım konuları olacak kalabalık aileyiz çünkü o yüzden evde yapmaya karar verdim fazla açılmadan en yakınlar arasında kutlarız en azından

Disarisi masrafli ama aslinda hazirlik ve sonrasi icin rahat olur. Kizimin ilk yas dogum gunune daha kalabaliktik. Tek basima gunlerce temizle hazirlik yap sonrasi falan birde ben seker hamurundan kurabiyeden tut suslemelere kadar herseyi kendim yapmistim ne aptallik durmayan bebekle tek basina 2,3,4,5 yaslarinda pastasini ben yaptim hatta 5 yas pastasini zor yaptim yedik ordan doguma gittim zaten bu sefer sanirim nerede hazir orada ben kalabalik olmak hem iyi hem kotu

Aynen bir bakıma o yüzden dışarıda istedim ama birini çağırdım diğerine söylemesem olmaz diye diye tüm sülaleyi çağıracam 60 70 kişi olur tahmini o yüzden en iyisi ev hazırlık ta bi şekilde halledilir de sonrası temizliği falan sıkıntı çünkü çocuklar da olacak düşünmesi bile zor geliyo ama içimde de kalsın istemiyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…