2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bu tulumlarda ayak yokya, bebiş ayağa kalkabiliyor mu, benim kiz 10 20 tur atmadan uyumuyor.. bu tulumlar nasıl oluyor
Geçen kış hareket etmiyordu bebeler kolaydı ama bu yıl için önce benimki de 20 dk dönüp dolaşıp uyuyor. O yüzden önce uyutuyorum, uyuduktan sonra giydiriyorum .. gece için uyandığında emekleyebiliyor. sorun olmuyor.

Ya bu uyku eğitimi ne güzel bişeymiş maşallah rahat ettim artık 4.akşamımız ve 10 dk da uyudu hem de AĞLAMADAN DİRENMEDEN abi çok iyi yaaa bu arada kendi yöntemlerimle oldu şu kaldır yatır yöntemi gibi bişey yaptım 3 akşam baya zorladı ama sonu için değermiş

Hadi gözün aydın...merak ettiğim ağlamıyor mu o esnada sallanmak yada meme emmek icin

Hadi gözün aydın...merak ettiğim ağlamıyor mu o esnada sallanmak yada meme emmek icin
3 akşam ağladı direndi bi şekilde sakinleştirip devam ettim zor oldu ama baktım ki 4.akşam hemen ağlamadan uyudu şaşırdım kaldım tabi önce emziriyorum sonra yatağa yatıp onu da yanıma yatırıyorum sallamayı bıraktım sadece gündüz emerek uyursa uyuyo uyumazsa sallıyorum gece uykusunda sallamıyorum artık

Ben ağlamasına dayanamıyorum ...deneyemem bile

Ben ağlamasına dayanamıyorum ...deneyemem bile
Ben de çok ağlatamam zaten o yüzden erteledim bu kadar ama artık her uyuyacağı zaman ağlamaya başladığı için dedim deneyeyim az ağlamayla çok ağlamasını ayırt ediyorum zaten sakinleştiriyosun öyle devam ediyosun sürekli ağlayarak uyuyamaz ki ağlayınca sakinleştirip tekrar yatağa koyuyorum ninniyle öperek konuşarak başını sırtını sıvazlayarak uyumasını sağlıyorum ağlarsa tekrar alıyorum kucağıma böyle böyle alıştı zaten artık ağlamıyo dönüp duruyo ve uyuyo 10 dk bitiyo bence hazır olduğunu hissettiğinde sen de dene hem o rahat uyur hem sen uyku kalitesini bile etkiliyo çocuğun

Seninki zaten agliyormus uyuyacagi zaman o halde iyi yapmışsın. Benimki meme emiyor sağa sola dönüp duruyor uyuyo en son

Bizde durumlar kötü arkadaşlar ya 3 gündür ishal bugünde burun akıntısı ve ateş başladı ne önerileriniz var calpol verdim bugün hastane çok kalabalıktı birden kötü olunca akşamüstü götürdük tahlili gösteremedik yarına kaldı 38.6 kadar buldu ateş acile götürsem mi kararsız kaldım gece boyu takip edeceğim tabide sizin yaptığınız birsey varmı ateş düşürmek için

İshal için maflor yada reflor al cnm probiyotiktir toparlar. Ateşte kaçıncı gün..üç gün olduysa enfeksiyon vardır ilk gunse hemen telaş etme. Sarımsak döv içine zeytinyağı karıştır yağ kısmından topuklarina sür üzerine çorap giydir çok iyi gelecek

İshal mahfetti canım yarın doktor birsey verir inşallah ne güzel bu zamana kadar hastalanmadık diye seviniyordum eşimden bulaştı sanırım aynı belirtileri oda yaşıyo 3.gün ishal de ilk basta diş falan dedim baktım baya 7 8 kere oluyo patetes muz pirinç lapası verdim banamısın demiyo
ateşte de ilk gün akşamüstü oldu şimdi daha arttı sağol dediğini Bi uygulayım umarım düşer panikledim hemen calpol verdim

Geçmiş olsun

Drda muhtemelen maflor yada reflor verir probiyotik olduğu için onu tercih ediyorlar. 38.5 olduysa ilaç vermen iyi olmuş zaten..sen dedigimi de uygula dün kızıma yaptım bugün daha iyi uyandı tekrar yaptım..büyüğüm hasta benimde

İyi geceler kızlar 10.5 aylık olduk ama gece sık SIk uyanıyoruz emiyoruz yada sallıyoruz ne zaman bitecek anam bacım em em memede süt de kalmıyor 1 2 aya kadar bırakmak istiyorum memeyi ne vermeliyim inek sütümü yoksa devam sütü mü çünkü boynum kolum emzirmeden dolayı uyuşuyor artık yanıma alışmasın diye beşikte ezmiyorum yorulduk valla

Sanırım salgın varmış böyle çocuklarda şükür bizde rotavürüs yada baska Bi virüs çıkmadı tahlilde dediğini uyguladım sanki iyi geldi ilaçlarını aldı probiyotik de aldık ev yoğurda da veriyorum sürekli inşallah yarın daha iyi olur bugün biraz uyuduk en azından size de geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…