2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok küçük ama memeden kesmek için
Bizde daha iyiyiz . Kuru öksürük var dün gece geç geldik unuttum yapmadım keşke yapsaydim

Bence çok erken az da olsa iki yaşı tamamlamali..birde bu aylarda fazla memeye düşkün oluyorlar yazık ya ne bileyim
Bende katılıyorum az da olsa verilmeli sonuçta emiyor bi anda kesmek iyi olmaz bende çok sık kalkıyorum ama olsun

MutluBulut_ nerelerdesin diyordum ki şimdi konunu okudum bir anne olarak aşırı sinirlendim.. birinci sınıfta tuvalet ile ilgili bende problem yaşadım. Enson oyun terapisi yardımı aldım.
Ne yaptın öğretmeni şikayet ettin mi.

Basina gelmeyen kalmadi bugun hele en kotu gundu ceren gece emmesiyle bu saate kadar ac.. arabada almadim oturmadimda ac uykusuz kolum kopa kopa perisen haldeyz. Rapor aldim ama bu seferde verdigi ogretmen digerinden farksiz ve resmen tehtit ediyor kizima burda konusursan ayni seyleri yasarsin diyo sonra bana ben cimciklerim diyo. Burda da bende yaparsam kiziniz sorunlu diyo agzim kup kuru suan berbat haldeyiz caresiz.... Okul degismek tek secenegimiz adressiz nasil olacak lanet olsun bilen bana yazsin kizlar omru hayatimin en zor gununu bugun yasadim herkesin onunde agla agla helak oldum

Nasıl aç kaldı bebiş anlamadım orayı...öğretmen değiştirdin yeniside mi öyle dedi .bende çok sinirlendim şu anda..ne münasebet öyle şey olur mu...okul müdürü ne yaptı...Milli Eğitime gittin mi...sonuç alamadiysan Karakola suç duyurusunda bulunabilirsin..bence en doğrusu okulu değiştirmen olacak tabi ki şikayet ettikten sonra...tanıdık yok mu hiç muhtar felan adres değişikliği gosterecek

Nasıl bir eğitim yeri o okul ya milli eğitime ya da polise şikayet et mutlaka okulu değiştirin keşke telefona ses kaydı falan açsaydın işin kolaylaşırdı okul konusunda da tanıdık aileler varsa başka adreste onların adresini kullanabiliyorsun okul ile konuşup

Canım seni üzmek istemem ama bizim Bi arkadaş bana geldi böyle böyle sizin oradaki okula yazdırmak istiyorum oğlumu ikametini alırmısın çok gözde Bi okul eğitimi iyi dedi gittim çocuğun ikametini aldım okula gittik müdür demesin mi annesinin velisinin o ikamette Bi abonelik göstermesi lazım bana e onuda yapamadık tabi öylece kaldı diğer okullar nasıl bilmem ama sorun çıkarabiliyorlar bazen böyle
Ayrıca neden kızın okulu değiştiriyor o pislik öğretmenin gitmesi lazım senin çocuğuna yaptığı şeyi diğer öğrencilere de yapıyordur velilerin tepkisi nasıl
Çok can sıkıcı Bi delil birsey yokmu elinizde müdür ne diyo

Ac canim okulda yollarda emziremedim yemedi gunlerdir perisan.. ne olur yarin hallolsun ya. Tanidik var okulun adresi buyuk ihtimal tutuyor ama yarin gidip nufusa rica edicez cunku cumaya kadar sira yok. Yarin halletsek hemen kayit olabilirmiyiz ki ?

Canim biz ailece bi adrese kayit olduk okul icin. Nerden olduk pismanligin en buyugundeyim. Velilerle cook gorusemiyorum cunku servisle gidiyor. Bugun mudur odasinda mudurle tartisirken bir veli vardi ayni siniftaymisiz kadinin habei yokmus sok oldu bana diyor ki mudur sizinle yine sorun yasariz
Berbat ilcede berbat zaten en iyisi guya bu duusn yani. Bir tanidik var adresini sorucaz tamam derlerse gidicez. O olmazsa gecen seneki bir iki veliye teklif edicem

İkameti anlamadım ama dediğim gibi abonelik Bi herhangi fatura isteyebilir haberin olsun diye yazdım
O nasıl müdür öğretmeni anladım hadi çürük elma da müdür nasıl göz yumuyor bu olaya anlamak mümkün değil.
Bebeğini de düşün ama aç kalmasın yavrum ya hiç birsey yapamadın hazır püre vs yedir yada eline bebe bisküvisi falan vermeye çalış yerini tutmaz yemeğin yada sütün ama aç kalmasından iyidir

Nüfustan aldığın ikametgah kağıdıyla hemen kayıt yaparlar tabi ki. Canı gönülden diliyorum ins yarın halledersin. Yalnız şikayet etmeyi unutma yaptığı yanına kar kalmasın...

Mudur hepsinden berbat hakkinda bir kisi iyi konusmuyor. İnanilmaz kotu anlatilanlar. İnan o kadar beynim durmus ki hazir birsey almak aklimin ucundan gecmedi pankek yaptim cikarken yemedi ben ona veriyorum oda benim agzima ,
Nüfustan aldığın ikametgah kağıdıyla hemen kayıt yaparlar tabi ki. Canı gönülden diliyorum ins yarın halledersin. Yalnız şikayet etmeyi unutma yaptığı yanına kar kalmasın...
Yaaaa ay insallah o zaman cok guzel insallah halledebilirz yarin bir oh demek istiyorum

Aklım sende bugün.ins güzel haberlerle gelirsin

Merhaba kızlar biraz okuyabildim geçmişi hepiniz iyisinizdir inş.❤
Benimde günler yoğun geçiyor oğlum 1.sınıfa başladı bu yüzden alışma sürecindeyiz.Sizlere birşey danışmak istiyorum..Benim yeğenim 2 aylık oldu ve ellerde yüzde yanaklarda sivilcelenme başladı nokta nokta.Ablam bi resim attı bayağ artmış durumda dr.a götürdü dünde tekrar götürmüş ve egzema demiş dr. bayağ moralmen kötü ablam.Bizim pek bi bilgimiz yok egzema konusunda iyi gelen şeyler nelerdir? Nasıl nelere dikkat edelim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim

Nakil yaptirdik baska okula.yarin ilk gunu insallah hersey yolunda gider
Çok çok sevindim.. ins sorunsuz atlatırsın..tuvalet olayına canını sıkma bende o konuda sıkıntı yaşadım. Kaldı ki öğretmeni tuvalete göndermesine rağmen tuvaletim yok deyip sınıfta isiyordu benim ki çok zordu hakkaten ilk gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…