2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba hepinize bende kasım annelerine katıldım ama hala şoku atlatamadım beklediğim bir gebelik değildi sürpriz oldu
Şuan kafa karışıklığıyla beraber doktor arayışına girdim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyesi olan varmı? Bir önceki doğumumu yaptıran doktorumdan aşırı memnundum ama hastaneden ayrılıp kadın sağlığı merkezine geçmişti son ayımda ama takipte olduğum hastaneyle doğum anlaşması vardı. Doktorumdan aşırı memnun olmama rağmen sağlık merkezi değil de hastane de olmasından yanayım içim daha rahat edecek gibi nedense? Yani hastane iyi olsa doktor iyi olmadıktan sonra neye yarar? Önemli olan doktor mudur hastane midir sizce? Çok kararsız kaldım

Kızlar siz kiloları yazınca tartıldım umarım 1 kilosu ödem falan bişeydir bunun aglanak istiyorım 7 haftada 2 kılo almısım böyle giderse kızımda aldıgım kıloyu gecerım. Ee tabı bulantım oldukca yıyorum rahatlkyorum üstüne ye yat ye yat sonuc diyetisyene giden arkadaslae ne yağpıyorsunuz kac ogun verıyor en önemliisi bulantıda ne öneriyo?

Bir tane doktorum var suan gşdemıyorum bahcelievlerde özel yeri var ama cok ıyı bir doktor. Şimdi gittigimde kucukkoyde uygunsa bunlar yazayım

Bir tane doktorum var suan gşdemıyorum bahcelievlerde özel yeri var ama cok ıyı bir doktor. Şimdi gittigimde kucukkoyde uygunsa bunlar yazayım
Bende gaziosmanpaşada oturuyorum küçükköyde hangi doktora gidiyorsunuz benim memnun olduğum doktorum yine bu çevrede ama hastanede olmadığı için ikilemde kaldım

Bende gaziosmanpaşada oturuyorum küçükköyde hangi doktora gidiyorsunuz benim memnun olduğum doktorum yine bu çevrede ama hastanede olmadığı için ikilemde kaldım
Başarı hastanesinde selime hanıma gidiyorum. Kızımda da bu hastanede dogum yaptım bir kac hoslanmadıgım sey olmustu ama doktor iyi genel anlamda hastanede fena degıl devam edıyorum

Kızlarrrr TSH ve ŞEKER de problem yaşayan oldumu...TSH 7 çıkmış şekerde biraz yüksek yaşayan oldumuu bi yardım edin

Yanlız bu hastanede şöyle birşey var selime hanıma gidiyorum ama nprmal dogum olursa ve dokrorun mesai saatı içinde dogum gerceklesmesse baska doktor giriyor doguma. İlk dogumda kenann bey doktorumdu cagla hanım dogum yaptırdı illa kendi doktorunu istiyprsan ekstra para veriyorsun 2016 fazladan 500 tl ıstıyorlardı

Ayrıca benim SAT 1 Mart ve hcg 16000 çıkmış bu nedir böyle anlamadım yüksek değilmi Regl 5 gün geçti

Başarı hastanesinde selime hanıma gidiyorum. Kızımda da bu hastanede dogum yaptım bir kac hoslanmadıgım sey olmustu ama doktor iyi genel anlamda hastanede fena degıl devam edıyorum
Evet o doktorun iyi olduğunu duymuştum ama sizin de dediğiniz gibi hastaneyle alakalı duyduğun olumsuz yorum çok fazla o yüzden başarıyı hiç düşünmüyorum bir önceki doğumum yeniyüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesinde olmuştu 5 sene önce çok memnun kalmıştım yine o hastaneyi düşünüyorum ama doktora karar veremedim büyük ihtimalle yine eski doktoruma kontrollere giderim bu hastaneyle anlaşması devam ediyorsa

Dogum ile ilgili baska olumsuz yorum var mı ya merak ettım bak şimdi. Benim olumsuz gördügüm en buyuk şey şuydu kjzımı yeşil bir örtüyle asansöre bindirmişler nasıl üşümüştür diye kendı kendımı yedım bitirdim yıllarca aklıma geldı. 2 kuzenımde benden sonra dogumm yaptılar orda onlar memnun kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…