- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.001
Evet canim inşallah şukurler olsun
Cinsiyet çok heyecanlı ama yaa@ygmygm kuzum ya bosver tabloyu falan bu bulantılarla ugrasma bile birde sonra bu işin içine cinsiyey girecek falan :)
Bir tane doktorum var suan gşdemıyorum bahcelievlerde özel yeri var ama cok ıyı bir doktor. Şimdi gittigimde kucukkoyde uygunsa bunlar yazayımMerhaba hepinize bende kasım annelerine katıldım ama hala şoku atlatamadım beklediğim bir gebelik değildi sürpriz oldu
Şuan kafa karışıklığıyla beraber doktor arayışına girdim istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyesi olan varmı? Bir önceki doğumumu yaptıran doktorumdan aşırı memnundum ama hastaneden ayrılıp kadın sağlığı merkezine geçmişti son ayımda ama takipte olduğum hastaneyle doğum anlaşması vardı. Doktorumdan aşırı memnun olmama rağmen sağlık merkezi değil de hastane de olmasından yanayım içim daha rahat edecek gibi nedense? Yani hastane iyi olsa doktor iyi olmadıktan sonra neye yarar? Önemli olan doktor mudur hastane midir sizce? Çok kararsız kaldım
Ya bilmiyorım ki ben grip bakmıyorumda orayaCinsiyet çok heyecanlı ama yaa
Bende gaziosmanpaşada oturuyorum küçükköyde hangi doktora gidiyorsunuz benim memnun olduğum doktorum yine bu çevrede ama hastanede olmadığı için ikilemde kaldımBir tane doktorum var suan gşdemıyorum bahcelievlerde özel yeri var ama cok ıyı bir doktor. Şimdi gittigimde kucukkoyde uygunsa bunlar yazayım
Başarı hastanesinde selime hanıma gidiyorum. Kızımda da bu hastanede dogum yaptım bir kac hoslanmadıgım sey olmustu ama doktor iyi genel anlamda hastanede fena degıl devam edıyorumBende gaziosmanpaşada oturuyorum küçükköyde hangi doktora gidiyorsunuz benim memnun olduğum doktorum yine bu çevrede ama hastanede olmadığı için ikilemde kaldım
Yazdirmasak da olur öğrenelim de.ben çok merak ediyorum yaaYa bilmiyorım ki ben grip bakmıyorumda orayakızımdada yazdırmamısım kendımı eşit olsunlar dedim yine yokum
Yanlız bu hastanede şöyle birşey var selime hanıma gidiyorum ama nprmal dogum olursa ve dokrorun mesai saatı içinde dogum gerceklesmesse baska doktor giriyor doguma. İlk dogumda kenann bey doktorumdu cagla hanım dogum yaptırdıBende gaziosmanpaşada oturuyorum küçükköyde hangi doktora gidiyorsunuz benim memnun olduğum doktorum yine bu çevrede ama hastanede olmadığı için ikilemde kaldım
Kese yuvarlak olursa erkek dıyende olmus kız dıyendeYazdirmasak da olur öğrenelim de.ben çok merak ediyorum yaa
Evet o doktorun iyi olduğunu duymuştum ama sizin de dediğiniz gibi hastaneyle alakalı duyduğun olumsuz yorum çok fazla o yüzden başarıyı hiç düşünmüyorum bir önceki doğumum yeniyüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesinde olmuştu 5 sene önce çok memnun kalmıştım yine o hastaneyi düşünüyorum ama doktora karar veremedim büyük ihtimalle yine eski doktoruma kontrollere giderim bu hastaneyle anlaşması devam ediyorsaBaşarı hastanesinde selime hanıma gidiyorum. Kızımda da bu hastanede dogum yaptım bir kac hoslanmadıgım sey olmustu ama doktor iyi genel anlamda hastanede fena degıl devam edıyorum
Yaa maşallah ikiz miCaniim 5+0 dun keseler gozuktu tabloya eklermisinkalp atislarini da haftaya duyarim inşallah @ygmygm
Dogum ile ilgili baska olumsuz yorum var mı ya merak ettım bak şimdi. Benim olumsuz gördügüm en buyuk şey şuydu kjzımı yeşil bir örtüyle asansöre bindirmişler nasıl üşümüştür diye kendı kendımı yedım bitirdim yıllarca aklıma geldı. 2 kuzenımde benden sonra dogumm yaptılar orda onlar memnun kaldılarEvet o doktorun iyi olduğunu duymuştum ama sizin de dediğiniz gibi hastaneyle alakalı duyduğun olumsuz yorum çok fazla o yüzden başarıyı hiç düşünmüyorum bir önceki doğumum yeniyüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesinde olmuştu 5 sene önce çok memnun kalmıştım yine o hastaneyi düşünüyorum ama doktora karar veremedim büyük ihtimalle yine eski doktoruma kontrollere giderim bu hastaneyle anlaşması devam ediyorsa
Evet degisik bir duyguSüper yaa çok sevindim ikiz çok güzel
Evet canim sukurler olsunn tesekkur ederiimYaa maşallah ikiz miHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?