2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın kızlar tablomuzun son hali bu şekilde tablo işi gerçekten zormuş muhabbetlere giremeden tablo işlerini yapıyorum buyuzden burdaymışım gibi şöyle bir karar aldım keseyi gördükten sonra tabloya ekleyeceğim artık.. ama isteyen ben uğraşırım bu işle diyen varsa hemen devir teslim yapabilirim

yaa ben biraz konunun cahiliyim kese gördüğümüz tarih dediğiniz ultrasonda ilk görüntüsünün tarihi ise ben de 4. haftamda gördüm ama daha bahsedilen 5+3 falan tarihler ne bilmediğimden detaylı bilgi veremedim D: afedersiniz kalp atışı için de 10 nisanda randevum

ultrasonda kese oluşmuşsa o haftayı yazıyoruz canımm valla bende sayfa sayfa kontrol yapıp başa gidip tabloya yazacakken bilgiyi unutup tekrar sayfalarda bilgiyi aramak işi muhasebeye döktüm kağıda yazıyorumbıyandan çalışıyorum biyandan da mide bulantım benım için zor

Evet değer çok yüksek maşallah

benim de yüksekten başladı hep şuan iki kesem var birinde kalp atışı var ama diğerinde henüz bir gelişim yok inşallah bir sonraki muayenede onda da sağlıklı bir şekilde oluşmuş olur diye dua ediyoruz

Meehaba benım adetım son aylarda cok duzenlıydı. 8 hunluk gecıkmeyle gittim 1,20 cıktı hamıle degılsın dedıler 13 gunluk gecıkme sonrası 58 cıktı :) 2 hafta geriden gelıyorım sat a göre bugun 9 haftalık olmalıudom tam ama 7 yım :)

ben bu görüntüyü gördüm ama bahsettiğiniz bu mu bilmiyorum
yani tek başınıza idare etmesi zordur elbet 2 kişi falan olsa daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…