- 1 Nisan 2021
- 64
- 37
- 8
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.021
Son zamanlarda duymadım açıkçası benimde kuzenim orda doğum yaptı memnundu fakat ne ben ne eşim o hastaneyi hiç düşünmüyoruzDogum ile ilgili baska olumsuz yorum var mı ya merak ettım bak şimdi. Benim olumsuz gördügüm en buyuk şey şuydu kjzımı yeşil bir örtüyle asansöre bindirmişler nasıl üşümüştür diye kendı kendımı yedım bitirdim yıllarca aklıma geldı. 2 kuzenımde benden sonra dogumm yaptılar orda onlar memnun kaldılar
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahEvet canim sukurler olsunn tesekkur ederiim
MasaAllah ikiz ailede olunca diyorlar genelde oluyormuş doğrumuEvet canim sukurler olsunn tesekkur ederiim
Günaydınnn, bu yaşadıklarımın bir özeti olabilir miiiGünaydın Güzeller
Amiij amiin inşallahh hepimizeSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Ya ama söyle çünkü ben ciddi merak ederimSon zamanlarda duymadım açıkçası benimde kuzenim orda doğum yaptı memnundu fakat ne ben ne eşim o hastaneyi hiç düşünmüyoruz
Allah korusun ya hala oluyor mu öyle şeylerYa ama söyle çünkü ben ciddi merak ederimbenım en buyuk korkum cocukların karısması durumu dogumdan cok kısa süre önce müge anlı ızlemıstım cok fazla etkılendim
6. Hafta yuvarlaktı 7. Hafta tam bir fasulye baktimda oglumdada yuvarlkmis 6. HaftaKese yuvarlak olursa erkek dıyende olmus kız dıyendesenın kese fasulye mı yuvarlak mı
Ya emın olmamakla birlikte duygu hastanesı varya orada olmustu sanırım ama emınde degılım. Müge anlı dosydakı adınızı konteol edın bazen dosyalar karısıyor bebekte karısıyor demısti.cocuga takılacak bıleklıgı kontrol edin demişti onuda ettım hatta öyle cok söylemısımki hemsıremız cok tatlıydı hep ıcımı rahatlattı herseyı gosterdı falan zaten pesınden herkesı gonderdim cocugunAllah korusun ya hala oluyor mu öyle şeyler
Sonradan degısmıs mı oglunun kese :)6. Hafta yuvarlaktı 7. Hafta tam bir fasulye baktimda oglumdada yuvarlkmis 6. Hafta
Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükürYa ama söyle çünkü ben ciddi merak ederimbenım en buyuk korkum cocukların karısması durumu dogumdan cok kısa süre önce müge anlı ızlemıstım cok fazla etkılendim
İkinci resmi bulamadım bulursam bakicam.)Sonradan degısmıs mı oglunun kese :)
Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür
Ya bu hastanede sezeryanda nasıl olur bılmıyorum ama normal dogumda once kızımı goturduler yıkamak topuk kanını falan almak ıcın o gun kalabalıkrık esım harıc herkes pesınden ınmıstı. Şimdi kprpna var sadece esım olursa diye korkuyorum. Kızımla birlikte cıkmak ıstedıgımı soylıycem son zamanlara dogru gerekıyorsa yıkamasınlar yanımda gıydırsınler bilmiyorum bak düşününce yıne korku basladıİkinci resmi bulamadım bulursam bakicam.)
Kızlar siz kiloları yazınca tartıldım umarım 1 kilosu ödem falan bişeydir bununaglanak istiyorım 7 haftada 2 kılo almısım böyle giderse kızımda aldıgım kıloyu gecerım. Ee tabı bulantım oldukca yıyorum rahatlkyorum üstüne ye yat ye yat sonuc diyetisyene giden arkadaslae ne yağpıyorsunuz kac ogun verıyor en önemliisi bulantıda ne öneriyo?
Benimki tup bebek canimMasaAllah ikiz ailede olunca diyorlar genelde oluyormuş doğrumu
Maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sizin gibi aslında benim de inşallah benimde sağlıklı ilerlerMeehaba benım adetım son aylarda cok duzenlıydı. 8 hunluk gecıkmeyle gittim 1,20 cıktı hamıle degılsın dedıler 13 gunluk gecıkme sonrası 58 cıktı :) 2 hafta geriden gelıyorım sat a göre bugun 9 haftalık olmalıudom tam ama 7 yım :)
Sağlıkla doğsunlar inşBenimki tup bebek canimama genetikten kaynaklaniyordur tabi dogal gebeliklerde
Aynıyız bende 16 kilo verdim 75le hamile kaldım. Diyetisyene başladım. Ama henüz kağıt üzerinde:))Kritik soruyu soruyorum o zamannn!
Hanımlaar kaç kg aldınız? Ben kilolu olmama rağmen 10.haftaya başlıyorum yarın ve 1kg aldım şimdidenbir senedir aralıklı oruçla 16kg vermiştim şimdi hepsini geri alacağım diye üzülüyorum
Benim hiç çıkarmadılar önce tentene temas yapıyorlar zaten karnıma koydular sonra yan tarafına besige alıp temizleyip giydirdiler dikişlerin atılırken ben onu izledim 40 dk dikişim sürdü ama hiç acı hissetmedim heycandan mı artık bilmiyorum. Kötü düşünme yine bişey olmaz Allah'ın izniyleYa bu hastanede sezeryanda nasıl olur bılmıyorum ama normal dogumda once kızımı goturduler yıkamak topuk kanını falan almak ıcın o gun kalabalıkrık esım harıc herkes pesınden ınmıstı. Şimdi kprpna var sadece esım olursa diye korkuyorum. Kızımla birlikte cıkmak ıstedıgımı soylıycem son zamanlara dogru gerekıyorsa yıkamasınlar yanımda gıydırsınler bilmiyorum bak düşününce yıne korku basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?