2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Son zamanlarda duymadım açıkçası benimde kuzenim orda doğum yaptı memnundu fakat ne ben ne eşim o hastaneyi hiç düşünmüyoruz

Son zamanlarda duymadım açıkçası benimde kuzenim orda doğum yaptı memnundu fakat ne ben ne eşim o hastaneyi hiç düşünmüyoruz
Ya ama söyle çünkü ben ciddi merak ederim benım en buyuk korkum cocukların karısması durumu dogumdan cok kısa süre önce müge anlı ızlemıstım cok fazla etkılendim

Allah korusun ya hala oluyor mu öyle şeyler
Ya emın olmamakla birlikte duygu hastanesı varya orada olmustu sanırım ama emınde degılım. Müge anlı dosydakı adınızı konteol edın bazen dosyalar karısıyor bebekte karısıyor demısti.cocuga takılacak bıleklıgı kontrol edin demişti onuda ettım hatta öyle cok söylemısımki hemsıremız cok tatlıydı hep ıcımı rahatlattı herseyı gosterdı falan zaten pesınden herkesı gonderdim cocugun

Ya ama söyle çünkü ben ciddi merak ederim benım en buyuk korkum cocukların karısması durumu dogumdan cok kısa süre önce müge anlı ızlemıstım cok fazla etkılendim
Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür

Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür

İkinci resmi bulamadım bulursam bakicam.)
Ya bu hastanede sezeryanda nasıl olur bılmıyorum ama normal dogumda once kızımı goturduler yıkamak topuk kanını falan almak ıcın o gun kalabalıkrık esım harıc herkes pesınden ınmıstı. Şimdi kprpna var sadece esım olursa diye korkuyorum. Kızımla birlikte cıkmak ıstedıgımı soylıycem son zamanlara dogru gerekıyorsa yıkamasınlar yanımda gıydırsınler bilmiyorum bak düşününce yıne korku basladı

Ben online diyetisyenlerle görüştüm bir de benim şimdiye kadar hiç mide bulantım kusmam falan olmadığı için şimdi size ne desem uygun olmayacak önemli olan dengeli beslenmek ve iki canlıyım diye fazla yiyeyim gibi bir düşünceye girmemek mide bulantısı için de az az leblebi yeseniz belki toparlar mı acaba? bilmiş bilmiş konuşmak ta istemem tabii ama hamilelik boyunca 10-12 kilo almak sağlıklıymış, fazlası olmaması için dikkat etmeniz hem sizin hem bebeğiniz için iyi olur

Merhabalar ben bugün itibariyle 8+6 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yok özel doktora gittim ben normal ben alttan bakıldı ama yok kurtaj dedi beklemek istedim sonra Uludağ üniversitesine gittim 3 ayrı doktorlar 3 kez ultrason ile baktı en sondaki doktor ufak bir kıpırtı gördüm ama bu PC ile alakalı da olabilir dedi siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi dedi büyük ihtimalle düşük olacak dedi bir ilaç var düşük yapmamak için kullandığım onu bırak dedi olurda kendi düşmezse haftaya cuma ya randevu verdiler tekrar bakacaklar yoksa alacaklar bebeği bu kadar geç duyan var mı yada düşmesi ne zaman olur ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum

Maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sizin gibi aslında benim de inşallah benimde sağlıklı ilerler

Aynıyız bende 16 kilo verdim 75le hamile kaldım. Diyetisyene başladım. Ama henüz kağıt üzerinde:))

Benim hiç çıkarmadılar önce tentene temas yapıyorlar zaten karnıma koydular sonra yan tarafına besige alıp temizleyip giydirdiler dikişlerin atılırken ben onu izledim 40 dk dikişim sürdü ama hiç acı hissetmedim heycandan mı artık bilmiyorum. Kötü düşünme yine bişey olmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…