2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çamur gibi tuvalete gitmek istiyorum daha önce 2 kimyasalım vardı bu da aşılamayla 1 senin sonunda oldu o yüzden çok tedirginim
Valla canım benim kızımda 17. Haftama kadar geldi maalesef bu hamileliğimde de geldi şu an yok sütlü kahve gibi rengi bazen geliyor akıntı içe bazen yok baktı Dr keseye uzak bir bölge de kanama alanı var hem iğne vuruluyorum 3 günde bir hem de progesteron sabah Akşam alıyorum zaten kan sulandırıcı hap iğne bildiğin gibi değilim yani rabbim yardımcım olsun hep öyle dua ediyorum

Önlem almak iyidir senin de leke olmuş olsun ne olur ne olmaz ilk 3 ay riskli ondan sonra sorun olmuyo zaten öyle biliyorum
Aynen ilk 3 ay kendimizce yapmak istemedik biz de ne olur ne olmaz Allah korusun. Acil bişey değil ya zaten hiç canım istemiyor halsizlikten . Ben acaba doğru mu yapıyoruz diye sordum ilk hamileliğim de :)

İnşallah sağ salim evlatlarımızi kucağımıza aliriz gerçekten çok zor bir durum Rabbim yardımcımız olsun

Bebeğin ilk usg sinde bebiş kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek teoriye göre tutmayan çok azmış
Yaa biz de bugün ilk ultrason resmimizi aldık kalp atışıyla birlikte. Galiba kesenin sağında Kız istediğim için bunu duymak çok iyi geldi. İki üç hafta sonra nipft testi yaptırıp cinsiyeti de öğrenmek istiyorum

Kızlar nifty testi yaptracak olanlar ,ne yaptınız ?
Bugün kontrolüm vardı çok şükür iyiyiz,doktor bende yaptırdım bu testi gebeliğimde yaptır tabi dedi

ben de yaptırmayı düşünüyorum nifty. Birkaç arkadaşım da yaptırmış. Broşür de attılar isteyen olursa gönderebilirim. Direk ikili üçlü testleri atlayıp bunu yaptırmak istiyorum, çünkü 1/.. gibi olasılık söylemesindense bunu tercih ederim. 10. Haftadan itibaren uygulanabiliyormuş. Şuanda üç seçenek var, biri Amerikaya gönderen şirket, biri Koreye bir de Ankara’da yapan var. Bir kaç hafta önce Ankara şirketi için alınan fiyat 2900/3000, Amerkaya gönderen 2500 imiş. Benim doktor gel burda kanını alır göndeririz demişti ama fiyat soramadım, bu civardadır diye tahmin ediyorum.
Kızlar doktorunuz cinsel perhiz istedi mi ?
Ya bugün gittik bunu da sormayı unutmuşum Biz geçen gün bir dayanamamıştık. Bu arada doktora gidicem temizleneyim derken kendimi azıcık kestim dün, ve bir kaç damla kan gelmiş. Birkaç damla kan gelmiş ama bilemedim diyince doktora progestan yazayım dedi Diyemedim de jiletten de olabilir o aslında ya diye Ama küçük kanama alanı gördüm dedi, inşallah sevişerek kötü bişey yapmamışızdır diye endişelendim şimdi

Canım doktor risk gördümü direkt söylüyor 1 hafta ilişki yok şu kadar ilişki yok diye kanama alanı sebebi sevişmek olsaydı kesin söylerdi yasak diye

Sıktı biraz çıkardım ben de iz de yaptı zararı olur mu anlamadım. Çarşamba günü kontrolüm var doktora gösterip soracam bakalım ne dicek
Aman ne olur ne olmaz canım. Baktım inteenetten yolculukta işe yarıyormus kısa süre oldugu ıcın sıkıntınyaratmaz belkı ama biz haftalarca takıcaz haber verırsınnne dıyecek canın m

Sıktı biraz çıkardım ben de iz de yaptı zararı olur mu anlamadım. Çarşamba günü kontrolüm var doktora gösterip soracam bakalım ne dicek
Ya canım olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama bileklik nasıl keser bulantıyı kesiosada nasıl kesiyor çok sağlıklı gelmedi bana dayanabiliyorsan dayanmaya çalış hepsi bitip gidecek

Bulantısı olan arkdaşlarım sizlerin bulantısı nasıl tarif edermisiniz benim 4. Gündü bu gün böyle otobüs tutması gibi öğürme ve kusma yok kahvaltı mı ve öğünlerimi yapıyorum ama içim dönüyor sizin his nasıl

Ben ekledim sanırım Kızlar cevaplaya girince tabloda kendimizin eklemesine izin veriyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…