- 10 Şubat 2021
- 177
- 220
- 23
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.901
Doktorun bana yazdığı da bu sanırım bugün Alicam teşekkürler inşallah beni de rahatlatırPrilam kullanıyorum. Birkaç gündür çok iyiydim bulantım yok diye kesmiştim ilacı . Bugün fenalardayım ben de ama iyi geliyor.
Bende sodaya limon sıkıp içiyorum rahatlatıyor dediğiniz gibi mide ortamı dengesi bozuluyor sonra karışıyor her şeyZolfer verdi doktor. her zaman etkili olmasa da fena değil. Bende bulantı mide asidi artınca başlıyor. karbonatlı su içiyorum o iyi geliyor.
Evet aslında bi hafta daha beklenebilir ama.islem yapmadan yine bakar benceSelamlar herkese
Benim bugün sata göre 6+6 ama doktor crlden (3mm) 6+0 ile uyumlu olduğunu söyledi ve alttan muayene etmesine rağmen kalp artışı Duyamadık. Beta ölçtürdü. 17.000 değerim.
Cumartesi günü aç gel işlem yapmamız gerekebilir dedi ve çok üzgünüm...
8 haftaya kadar duyulmayabilir diyorlar ama neye inanacağımı şaşırdım.
Rahat edemiyorsan git valla ben seni iyi anlıyorumİyiyiz çok şükür, dun biraz kasıklarım agridi, midem cok agridi korkuttu, zor bir gundu. Bugun iyiyim çok şükür ama Bayık haldeyimdun cok az leke de geldi ama tek seferlik oluyor her gun, o yüzden bi yandan tedirginim bir yandan normaldir diyorum. Gecen hafta carsamba gitmistim, Normalde 2 hafta sonra gel demisti ama acaba cuma gunu gitsem mi diye dusunmuyor degilim canim valla. Umarim her şey yolundadır. Cok merak ediyorum. Of yine uykum vaaaarrrr
inşallah kalp atışını alırsınız
Onu hala almadım bir alıp deneyeyim alnıma mı süreceğimAy bir de bas agrisi icin wicks filan kullanmayi denedin mi cnm?
İnşallah dua ediyoruz elden birşey gelmiyorinşallah kalp atışını alırsınızZamanında çok araştırmıştım, kalp atışı için crl 5-7mm olana kadar bekliyorlar, inşallah herşey yolundadır
Geç yumurtlama olduysa duyulmayabiliyor adet döngünüz kaç gün sürüyorduİnşallah dua ediyoruz elden birşey gelmiyor
Ya bende cuma günü d vitaminine başladım o günden sonra baş ağrısı başladı vitamine bağlıyordum açıkcası ,ama gebelikte olabiliyormuş galibaYaaaaaaa sorma teyzoşu tosbik bizi korkuttu bu sabahnerelerdesin valla meraktaydım iyisiniz değil mi Kontrolün ne zaman uyuklama bende de var akşam 9u zor görüyorum şimdi dozu da artırdık bakalım ne olacak Fitil kullanamıyorum ben bir de benim doktor ağızdan al demişti zaten Bende baş ağrısı tam gaz devam, hamilelik programında sıcak veya kompres iyi gelebilir yazıyordu, dün akşam soğuk kompres denedim değişiklik olmadı, sıcağı deneyemeden uyudum Bu akşam deneyeceğim inşallah
Normalde 28-30 ama son 3 ay bir düzensizlik vardı 25 olmuştuGeç yumurtlama olduysa duyulmayabiliyor adet döngünüz kaç gün sürüyordu
Normalde 28-30 ama son 3 ay bir düzensizlik vardı 25 olmuştu
Aynen öyle canım, onlar sağlıklı olsun, büyüsün gelişsin sağlıkla gelsinler, insan herşeye katlanırYa bende cuma günü d vitaminine başladım o günden sonra baş ağrısı başladı vitamine bağlıyordum açıkcası ,ama gebelikte olabiliyormuş galibaMide bulantısına baş ağrısı eklenince baya sarsıyor beni Ama yeterki bebişler sağlıklı olsun biz dayanırız
Sorma valla, icim cok karışıkRahat edemiyorsan git valla ben seni iyi anlıyorum
inşallah kalp atışını alırsınızZamanında çok araştırmıştım, kalp atışı için crl 5-7mm olana kadar bekliyorlar, inşallah herşey yolundadır
Onu hala almadım bir alıp deneyeyim alnıma mı süreceğim
Benimde yarın sabah çok heyecanlııBen de yarın kontrele gidiyorum kızlaar çok heyecanlıyım bakalım ne kadar büyümüş kuzucuumm
Buluşalım burdaBenimde yarın sabah çok heyecanlıı
Benimki 10.buçukta:)) oğluma kahvaltı yaptırayım diye erken almadımBuluşalım burdaAy valla hem de 8.45 e aldım heyecandann
Bu cep sodası mı kullanabilirmiyiz onu tuz oranı yüksek diye biliyorum daZolfer verdi doktor. her zaman etkili olmasa da fena değil. Bende bulantı mide asidi artınca başlıyor. karbonatlı su içiyorum o iyi geliyor.
Çok şükür bebek iyiguzel haberler al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?