2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Prilam kullanıyorum. Birkaç gündür çok iyiydim bulantım yok diye kesmiştim ilacı . Bugün fenalardayım ben de ama iyi geliyor.
Doktorun bana yazdığı da bu sanırım bugün Alicam teşekkürler inşallah beni de rahatlatır
Zolfer verdi doktor. her zaman etkili olmasa da fena değil. Bende bulantı mide asidi artınca başlıyor. karbonatlı su içiyorum o iyi geliyor.
Bende sodaya limon sıkıp içiyorum rahatlatıyor dediğiniz gibi mide ortamı dengesi bozuluyor sonra karışıyor her şey

Evet aslında bi hafta daha beklenebilir ama.islem yapmadan yine bakar bence

Rahat edemiyorsan git valla ben seni iyi anlıyorum
inşallah kalp atışını alırsınız Zamanında çok araştırmıştım, kalp atışı için crl 5-7mm olana kadar bekliyorlar, inşallah herşey yolundadır
Ay bir de bas agrisi icin wicks filan kullanmayi denedin mi cnm?
Onu hala almadım bir alıp deneyeyim alnıma mı süreceğim

Ya bende cuma günü d vitaminine başladım o günden sonra baş ağrısı başladı vitamine bağlıyordum açıkcası ,ama gebelikte olabiliyormuş galibaMide bulantısına baş ağrısı eklenince baya sarsıyor beniAma yeterki bebişler sağlıklı olsun biz dayanırız

Herkesin sıkıntısı farklı farklı benimde ara sıra kasıklarkmda adet sancısı hissediyorum yavaş yavaş hareket ediyorum öyle mi yoksa başka bişey mi hissediyorum yarın kan verecem iğne korkum sardı beni bu nasıl bişeydir

Aynen öyle canım, onlar sağlıklı olsun, büyüsün gelişsin sağlıkla gelsinler, insan herşeye katlanır Şükürler olsun bugünlerimize

Sorma valla, icim cok karışık
Evet canim alnina ve burun çevrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…