- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.881
guzel haberler al inşallahDoktor kapısının önündeyim bana şans dileyin
Daha yeni kullanıyorum uyku yapıyo çok gece yatmadan önce alıp gün boyu onunla duruyorum diye yazanlar var gece yatmadan önce denicem içince iyiydim bakalımFayda ediyor mu prılam
Hayırlı haberlerle gel inşallahDoktor kapısının önündeyim bana şans dileyin
ben normalde de fazladan olan 5 kilom vardi kendimi bildim bileli. ve ben onu hic verememistim. ne 36 bedendim ne 38. pantolonlar ya dar duruyordu ya bolvermeye calistikca kilo aldim. en son 65 e kadar ciktim. ben daha bunlari vermezken dogumdan sonra o kadar yuklu kiloyu hic veremem diye dusunuyorum cok cok cok uzuluyorum cok kafama takiyorum bu ara bunu
Bana da 12 hafta yasak dedi. özel bir riskten bahsetmedi. ama tabi benim yaş 37Herhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dedi
Sarımsagı bölüp sürmek iyi geliyor.Ben kızımdada içmemiştim bişey olur dusuncesıyle yıne hıc sormadım doktora :/
Kızlar ucuga ne ıyı gelır sabah bı jyandım ucuk az acıuodu sımdı afedwrsınız cok ögurdum ve dudagımdakı ucugunda acısı arttıkac gunde gecer ki birde bu eklendi
Erkek demek bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde eşim kocaman bir altın yüzük almıştı bana sade ince uzun parmağımin yarısı kadar bir yüzüm BuArkadaşlar rüyamda elime altın yüzük taktım 4 5 tane ışıl ışıl di. Altın yüzük hangi cinsiyet anlamına geliyordu
Geçmiş olsun canım. Benim de gecen gun iki dişim birden kırıldı. heralde kalsiyum meselesi. Ama çekinişyorum gitmeye dişçiyeDisciye gittim kizlar malesef çürümüş ama zaten su an çekim yapamayacagini lokal uygulamayi 3 aydan sonra yaptıklarını söyledi. Kopan parçaya sprey sıkıp cekti tabi uyusmadi ama anlık birsey acıdı. Bakalim ins agrim olmaz doğum sonrasına erteleyebilirim
Zolfer verdi doktor. her zaman etkili olmasa da fena değil. Bende bulantı mide asidi artınca başlıyor. karbonatlı su içiyorum o iyi geliyor.Kizlar bulantı için hangi ilaçi kullanıyorsunuz ben bulantidan duramıyorum
Ya onuda okudum bulantıdan deneyemedım. Deneyım onu birazdanSarımsagı bölüp sürmek iyi geliyor.
Pek giremedim kuzum uyukluyorum vallaOzlettin kendini nerelerdesinaksamlari mi aliyorsun ? O zaman simdi iç aksam icmezsin ,birde yarın devam edersin
Yaaa yerimmm, maasallahhhhh, cok mutlu oldum cnmÇok şükür herşey yolunda tosbiğimin keyfi yerinde, kalp atışı iyi, hatta minik bir zıpladı dünyalar bizim olduProgestan dozumu arttırdı, istirahat et dedi, kan sulandırıcılara devam, haftaya cuma kontrole gideceğim çok mutluyum
bende aynısını yaşıyorumm 4 aydan snra geciyor diyolar ilk 3 ay zorluyormus sen kac haftalıksnen basindan beri bulantim olmadigi icin kendimi cok sansli hissediyordum. ama gelin görün ki iki gündür ne mutfaga girebiliyorum ne de nefes alabiliyorum. agzimin hic tadi yok. dudaklarim kupkuru. cogunluk kabizlik yasiyormus ama ben malesef ki tam aksine ishal durumundayim. ne zaman bitecek acaba bunlar bilen var mi?
8+1 bende aynılarnı hep yasıyorumm yalnız değilsin sabrediyoruz yeterki bebegimiz iyi olsunnay hadi insallah gecer en kisa zamanda. yalniz degilmisim demekki. bugun 7+3 um senin?
Yaaaaaaa sorma teyzoşu tosbik bizi korkuttu bu sabahPek giremedim kuzum uyukluyorum vallaaksam içiyorum kuzum, aksam iceyim dedim yine almadim gunduz. Braz daha erken alırım olmazsa
Yaaa yerimmm, maasallahhhhh, cok mutlu oldum cnm
İyiyiz çok şükür, dun biraz kasıklarım agridi, midem cok agridi korkuttu, zor bir gundu. Bugun iyiyim çok şükür ama Bayık haldeyimYaaaaaaa sorma teyzoşu tosbik bizi korkuttu bu sabahnerelerdesin valla meraktaydım iyisiniz değil mi Kontrolün ne zaman uyuklama bende de var akşam 9u zor görüyorum şimdi dozu da artırdık bakalım ne olacak Fitil kullanamıyorum ben bir de benim doktor ağızdan al demişti zaten Bende baş ağrısı tam gaz devam, hamilelik programında sıcak veya kompres iyi gelebilir yazıyordu, dün akşam soğuk kompres denedim değişiklik olmadı, sıcağı deneyemeden uyudum Bu akşam deneyeceğim inşallah
Ay bir de bas agrisi icin wicks filan kullanmayi denedin mi cnm?Yaaaaaaa sorma teyzoşu tosbik bizi korkuttu bu sabahnerelerdesin valla meraktaydım iyisiniz değil mi Kontrolün ne zaman uyuklama bende de var akşam 9u zor görüyorum şimdi dozu da artırdık bakalım ne olacak Fitil kullanamıyorum ben bir de benim doktor ağızdan al demişti zaten Bende baş ağrısı tam gaz devam, hamilelik programında sıcak veya kompres iyi gelebilir yazıyordu, dün akşam soğuk kompres denedim değişiklik olmadı, sıcağı deneyemeden uyudum Bu akşam deneyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?