2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

O zm
Herhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dedi
Bana da 12 hafta yasak dedi. özel bir riskten bahsetmedi. ama tabi benim yaş 37

Sarımsagı bölüp sürmek iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım. Benim de gecen gun iki dişim birden kırıldı. heralde kalsiyum meselesi. Ama çekinişyorum gitmeye dişçiye

en basindan beri bulantim olmadigi icin kendimi cok sansli hissediyordum. ama gelin görün ki iki gündür ne mutfaga girebiliyorum ne de nefes alabiliyorum. agzimin hic tadi yok. dudaklarim kupkuru. cogunluk kabizlik yasiyormus ama ben malesef ki tam aksine ishal durumundayim. ne zaman bitecek acaba bunlar bilen var mi?

Ozlettin kendini nerelerdesin aksamlari mi aliyorsun ? O zaman simdi iç aksam icmezsin ,birde yarın devam edersin
Pek giremedim kuzum uyukluyorum valla aksam içiyorum kuzum, aksam iceyim dedim yine almadim gunduz. Braz daha erken alırım olmazsa
Yaaa yerimmm, maasallahhhhh, cok mutlu oldum cnm

bende aynısını yaşıyorumm 4 aydan snra geciyor diyolar ilk 3 ay zorluyormus sen kac haftalıksn

Pek giremedim kuzum uyukluyorum valla aksam içiyorum kuzum, aksam iceyim dedim yine almadim gunduz. Braz daha erken alırım olmazsa

Yaaa yerimmm, maasallahhhhh, cok mutlu oldum cnm
Yaaaaaaa sorma teyzoşu tosbik bizi korkuttu bu sabah nerelerdesin valla meraktaydım iyisiniz değil mi Kontrolün ne zaman uyuklama bende de var akşam 9u zor görüyorum şimdi dozu da artırdık bakalım ne olacak Fitil kullanamıyorum ben bir de benim doktor ağızdan al demişti zaten Bende baş ağrısı tam gaz devam, hamilelik programında sıcak veya kompres iyi gelebilir yazıyordu, dün akşam soğuk kompres denedim değişiklik olmadı, sıcağı deneyemeden uyudumBu akşam deneyeceğim inşallah

Insallah canim hayirlisi ile bir atlarabilsek bu durumlari. agzima bisey süremiyorum mutfaga giremiyorum bile. herkes yemen lazim dedigi icin patates haslamasi yapiyorum esime bir tek onu yiyebiliyorum. bebek saglikli beslensin istiyorum ama bu ara pek mümkün olmuyor sanirim

İyiyiz çok şükür, dun biraz kasıklarım agridi, midem cok agridi korkuttu, zor bir gundu. Bugun iyiyim çok şükür ama Bayık haldeyim dun cok az leke de geldi ama tek seferlik oluyor her gun, o yüzden bi yandan tedirginim bir yandan normaldir diyorum. Gecen hafta carsamba gitmistim, Normalde 2 hafta sonra gel demisti ama acaba cuma gunu gitsem mi diye dusunmuyor degilim canim valla. Umarim her şey yolundadır. Cok merak ediyorum. Of yine uykum vaaaarrrr

Ay bir de bas agrisi icin wicks filan kullanmayi denedin mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…