- 13 Haziran 2011
- 12.771
- 7.957
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.981
Zaten onlarda önemli bir işlemle yapmıyorlar. Fikir almak açısından gidebilirsinizGeçmiş olsun canım. Benim de gecen gun iki dişim birden kırıldı. heralde kalsiyum meselesi. Ama çekinişyorum gitmeye dişçiye
Ben gece yatarken alıp yatıyorum uzun süre kalkmamış oluyorum yaniprogestanı vajinal aldıktan ne kadar sonra ayağa kalkıyorsunuz acaba? Ne kadar sürede erir
Aynı öyleyım her gun bıraz daha artıyor dozu. Yemek yıyorum. Buzdolabını 2 haftadır temızleyemedım onunda etkısıde var ama acmaya dayanamıyorum. Az önce kahvaltı hazırladım zor cıkardım dolaptan kahvaltılıkları. 10.30 gıbı kalktım sürüne sürüne anca kahvaltı hazırladımKızlar bulantılarıniz ne alemde?Ben resmen sürünüyorumaçım,halsizim ama yok yiyemiyorum.
Tesekkurler canim.somon baligi yediydim her tarafim kasindi,doktor ilacdan zannetdiydiGeçmiş olsun. İlacı neden bırakmıştınız doktor mu biraktirmisti
Ben de kötü durumdayım geçmeyen bulantı var. allah yardımcımız olsunKızlar bulantılarıniz ne alemde?Ben resmen sürünüyorumaçım,halsizim ama yok yiyemiyorum.
Tekrar merhaba kese ve kalp atışı 9+5Hayırlı olsun canım keseyi gördükten sonra tabloya ekliyorumm
Canım ben diğer gebeliğimde başka doktorun yanlış ölçümü yüzünden 13. Haftada gitmiştim 12 de olduğumu sanarak , ikili zamanın geçmiş üçlüyü yaparız demişti.12 yi geçirme benceBelki burda da konyada olup doktor önerisi verecek birileri vardir.
Eşi almamaları sorun ya onların da hakkı bu heyecanı yaşamak
Teşekür ederim canım9+6 çıktı cnm 10. Hafta ile 12. Hafta arası yapılıyor beni neden o kadar uzağa atti ben de anlamadım gideceğim zaman 13. Haftanın içinde olacam.
Benim de ilk gebeliğim çok bilgim yok ama sinoz çatlak kremi duymuştum çok iyi olduğunu 2 tane aldım daha başlamadım kullanmaya ne zaman başlasam acaba 3 ay dolunca mıkızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
bence başla canım ilk çatlak olutugunda gerısı gelıyor ben her dusta bebe yagı kullanırdım sorun yasamadım bır tek sezeryan oldum varıs corabı duymamıstım o zaman bacaklarımda damar catlakları olmustu onun olmaması ıcınde dogumda varıs corabı gıydrrlerse olmuyormus allah kısmet ederse bu sefer onuda alacagımBenim de ilk gebeliğim çok bilgim yok ama sinoz çatlak kremi duymuştum çok iyi olduğunu 2 tane aldım daha başlamadım kullanmaya ne zaman başlasam acaba 3 ay dolunca mı
Genelde yumurtlama günü adetin 12.14 günleri olur ama sizin farklı bir tarihte olduysa mesela adetin 20 günü diyelim. Ogun birliktelik sonucu döllenme olduysa gec dollenmedir o yüzden ultrasonda son adet tarihinize gore geriden gelir. Ama hiçbir sıkıntı yaratmazKızlar geç döllenme nedir.. galiba ben geç döllenme olmuşum
bebiş haftasına göre biraz minnakenelde
Ben sunu biliyorum etiniz sıkıysa mutlaka catliyorsunuz benim gibi civiksa catlamiyorsunuz. Çokta birsey kullanmaya gerek yok biraz yapı meselesi. Beni tek düşündüren Rabbım öğütleri nasip ederse göğüs ucu yaraları. Kizimda önceden lansolin kullanmama rağmen cok cektimkızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
Ben mustela kullanmayı düşünüyorum yakında alıp başlayacağımkızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
lieracın içeriği çok da zararsız değilmiş, artık çok tavsiye edilmiyorlierac öneriliyor genelde krem olarak
benıım karnım asırı serttır hatta hıc gobeklı bırıde olmadım ama hıc catlamadım oncekı hamıleleımde 17 kg kadar almıstım ama hıc yag surmedıgım gun olmamıstı sımdı 2 cıye olunca daha profesyonel bısı arayısındayım.gogus uclarından cok cektım kanayarak emzırdım sonrasındada sorunlar yasadım bu gumus baslıklar ıyı dıolar bana tek ıyı gelen plastık ucları emzırınce takıodum ıcınde süt bırkıoodu ve yumusak kalıodu daha az kanıodu o da baslı basına bır onlem alınması gereken durumGenelde yumurtlama günü adetin 12.14 günleri olur ama sizin farklı bir tarihte olduysa mesela adetin 20 günü diyelim. Ogun birliktelik sonucu döllenme olduysa gec dollenmedir o yüzden ultrasonda son adet tarihinize gore geriden gelir. Ama hiçbir sıkıntı yaratmaz
Ben sunu biliyorum etiniz sıkıysa mutlaka catliyorsunuz benim gibi civiksa catlamiyorsunuz. Çokta birsey kullanmaya gerek yok biraz yapı meselesi. Beni tek düşündüren Rabbım öğütleri nasip ederse göğüs ucu yaraları. Kizimda önceden lansolin kullanmama rağmen cok cektim
mustelanın konak şampuanı var o da cok cok ıyı hıc konak olmuo cocuklar bana onerı uzerıne almıstım benımde onerım olsunBen mustela kullanmayı düşünüyorum yakında alıp başlayacağım
lieracın içeriği çok da zararsız değilmiş, artık çok tavsiye edilmiyor
bızım zamanmızda cok satılıodu demekkı ıcerıgıne bakmak lazımlierac öneriliyor genelde krem olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?