2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bulantılarıniz ne alemde?Ben resmen sürünüyorumaçım,halsizim ama yok yiyemiyorum.

Kızlar bulantılarıniz ne alemde?Ben resmen sürünüyorumaçım,halsizim ama yok yiyemiyorum.
Aynı öyleyım her gun bıraz daha artıyor dozu. Yemek yıyorum. Buzdolabını 2 haftadır temızleyemedım onunda etkısıde var ama acmaya dayanamıyorum. Az önce kahvaltı hazırladım zor cıkardım dolaptan kahvaltılıkları. 10.30 gıbı kalktım sürüne sürüne anca kahvaltı hazırladım

kızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı

Canım ben diğer gebeliğimde başka doktorun yanlış ölçümü yüzünden 13. Haftada gitmiştim 12 de olduğumu sanarak , ikili zamanın geçmiş üçlüyü yaparız demişti.12 yi geçirme bence

Benim de ilk gebeliğim çok bilgim yok ama sinoz çatlak kremi duymuştum çok iyi olduğunu 2 tane aldım daha başlamadım kullanmaya ne zaman başlasam acaba 3 ay dolunca mı

Benim de ilk gebeliğim çok bilgim yok ama sinoz çatlak kremi duymuştum çok iyi olduğunu 2 tane aldım daha başlamadım kullanmaya ne zaman başlasam acaba 3 ay dolunca mı
bence başla canım ilk çatlak olutugunda gerısı gelıyor ben her dusta bebe yagı kullanırdım sorun yasamadım bır tek sezeryan oldum varıs corabı duymamıstım o zaman bacaklarımda damar catlakları olmustu onun olmaması ıcınde dogumda varıs corabı gıydrrlerse olmuyormus allah kısmet ederse bu sefer onuda alacagım

Kızlar geç döllenme nedir.. galiba ben geç döllenme olmuşum
bebiş haftasına göre biraz minnakenelde
Genelde yumurtlama günü adetin 12.14 günleri olur ama sizin farklı bir tarihte olduysa mesela adetin 20 günü diyelim. Ogun birliktelik sonucu döllenme olduysa gec dollenmedir o yüzden ultrasonda son adet tarihinize gore geriden gelir. Ama hiçbir sıkıntı yaratmaz
Ben sunu biliyorum etiniz sıkıysa mutlaka catliyorsunuz benim gibi civiksa catlamiyorsunuz. Çokta birsey kullanmaya gerek yok biraz yapı meselesi. Beni tek düşündüren Rabbım öğütleri nasip ederse göğüs ucu yaraları. Kizimda önceden lansolin kullanmama rağmen cok cektim

Ben mustela kullanmayı düşünüyorum yakında alıp başlayacağım
lierac öneriliyor genelde krem olarak
lieracın içeriği çok da zararsız değilmiş, artık çok tavsiye edilmiyor

benıım karnım asırı serttır hatta hıc gobeklı bırıde olmadım ama hıc catlamadım oncekı hamıleleımde 17 kg kadar almıstım ama hıc yag surmedıgım gun olmamıstı sımdı 2 cıye olunca daha profesyonel bısı arayısındayım.gogus uclarından cok cektım kanayarak emzırdım sonrasındada sorunlar yasadım bu gumus baslıklar ıyı dıolar bana tek ıyı gelen plastık ucları emzırınce takıodum ıcınde süt bırkıoodu ve yumusak kalıodu daha az kanıodu o da baslı basına bır onlem alınması gereken durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…