2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Şimdi doktordan çıktım.Minnos minnoş atio kalbi,herşey yolunda
Kontrolden geldim şükür bizde iyiyiz
8+5 Çok şükür hamd olsun rabbime bebeğim iyi
Maşallah bebişlere Ne güzel haberler gelmiş bugün
progestanı vajinal aldıktan ne kadar sonra ayağa kalkıyorsunuz acaba? Ne kadar sürede erir
Aksam kullandıgımda zaten uyku öncesi oluyor ,sabah aldıgımda en az yarım saat bir saat uzanıyordum.

Milyarlar döken çatladığınıda gördüm ablam anneannemde 3 çocuk olmasına rağmen çatlak patlak yok genetik bu annemde azda olsa var pek üstüne gitmemek gerek oldumu oluyo

Çatlak konuşulmuş benim ilk doğumumdan kalanlar var onların üstünden çatlasın bi zahmet çatlarsa Şaka bi yana bir sürü şey kullandım yinede çatladı zeytin yağı Hindistan cevizi yağı sürerim sanırım

Canım ben diğer gebeliğimde başka doktorun yanlış ölçümü yüzünden 13. Haftada gitmiştim 12 de olduğumu sanarak , ikili zamanın geçmiş üçlüyü yaparız demişti.12 yi geçirme bence
Yaa öyle mi canım 12 haftalık olduğum zaman doktoru arayıp sorayım tekrar belki kafası karışmıştır dediğin gibi
İlk dogumumdaki dr da bir vakit böyle imalar yapmıstı. insanın canı sıkılıyor ama bekleyip göreceğiz, insallah iyi olur hersey
Doktorların negatif konuşmasından çok sinir oluyorum ihtimaller üzerine konuşmayı hiç sevmem testi yapalım sonuca göre konuşsun yani. Dediğim gibi yine de sıkma canını kötü bişey çıkacağını sanmıyorum
2018 temmuz annelerindeydin dimi

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha doğuma çok var düşünmek için zaman çok.
3. Çocuğum olacak ve başka çocuk düşünmüyorum artık. Bahsetmiştim korunurken hamile kaldım diye. Riske atmak istemiyorum artık doğumdan sonra hem bir hamilelik daha geçirecek güçte değilim hem de bir çocuğa daha bakacak. Tüplerimi bağlamayı düşünüyorm dün doktorumla da konuştum bir riski olmadığını sadece bir daha çocuk istersen olmicagini söyledi. Tüpleri açtırmak istersem acarmış ama düşük bir ihtimal. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Dinen kadının ve erkeğin kısırlaştırılması haram. İki yöntemi birlikte kullanıp korunabilirsiniz

Ben olsam yaptırmazdım sanırım , korunma yönteminiz neydi bilmiyorum ama başka bir yol denerdim
Vajinal ultrasonda kesenin neresinde olursa kız veya erkek oluyordu ? Oğlumunkine baktım 6+2 de soldaymış şimdide yine 6+2 sağda bakalım ne gelecek yine erkek hissediyorum
Vajinal solda ,karından ise sağdaysa kız diyorlarmıs.Ama benim ilk gebeligimdekilere baktım tutmamıs bende bu teori

Benimde ilk doğumdan var hiç birşey sürmemiştim 8 ay boyunca hiç birşey olmamıştı benim son ayda oldu ne olduysa göbek çevremde az var genetik olduğuna inanıyorum çünkü ablamda annemde olmuştu bendede oldu doktorum da bebegin imzasını atıyor demişti

Hic bilmiyorum o başlıklar nasil birsey...sadece krem biliyorum onlar da ise yaramadi

Göğüs uçları İçin anestol ve madecassol karıştırıp sürmek hemen geçiriyor haricinde denemediğim şey kalmamıştı 8 sene oldu hala aklımda yazmadım bile biyere.. mucizemdi seninde aklında olsun canım.. önlem içinde gümüş göğüs ucu diye bişeyler diyorlar herkes memnunmuş denemedim bilemiyorum Ama araştırıcam sende araştırabilirsin

Dinde ruhsat diye bir konu var. Eğer hayatı tehdit eden bir zorunluluk varsa yasak ortadan kalkar. Mesela kıtlık durumunda at ve domuz etine abartmadan yemek şartıyla izin var.
Burada da bebeğin hayatı söz konusu. Onu korumak için gerekirse kullanacağız. Yoksa katil oluruz.

Bağlatıp sonra pişman olanları çok duydum. Benim şahsi fikrim doğru olmadığı yönünde insanlar ikinciye evlenip çocuk isteyebiliyorlar başımıza ne geleceğini hiç bir zaman bilemiyoruz çünkü başka sebeplerden de tekrar çocuk istenebiliyor. Yanlış anlamayın yani benim kendi düşüncem böyle herkesin kendi kararı tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz. Ben 28 yaşındayım böyle bişey istemem.

Psikolojik olarakta zor bi durum ben yapamazdım sanırım.. ayrıca öyle bir hayat ki başımıza ne gelir bilemeyiz

Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedi bebeğime bi zararı olmaz değil mi
Bence ye. Yemeyince de kötü. Az ye .en azından nefsin ölür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…