- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.001
İlk dogumumdaki dr da bir vakit böyle imalar yapmıstı. insanın canı sıkılıyor ama bekleyip göreceğiz, insallah iyi olur herseySıkma canını bazı doktorlar her zaman her şeyin kötüsünü düşünüp konuşurlar. Bence hiç bişey cikmicak inşallah
kahvaltı edebiliyorum şimdilik ama diper ogunler sıkıntılıKızlar bulantılarıniz ne alemde?Ben resmen sürünüyorumaçım,halsizim ama yok yiyemiyorum.
Kızlar günaydınnnn. Çok şükür her şey yolundaymis her şey cinsel ilişki yasağı vermedi progestonu kesti . 3 gün ilerde gelişiminden . Her şey çok normal dedi . Belirtilerin azalıp azalmamasiyla sağlıklı olmanın hiçbir anlamı yok dedi içiniz rahat olsun
Şimdi doktordan çıktım.Minnos minnoş atio kalbi,herşey yolunda
Kontrolden geldim şükür bizde iyiyiz
Maşallah bebişlere8+5Çok şükür hamd olsun rabbime bebeğim iyi
Aksam kullandıgımda zaten uyku öncesi oluyor ,sabah aldıgımda en az yarım saat bir saat uzanıyordum.progestanı vajinal aldıktan ne kadar sonra ayağa kalkıyorsunuz acaba? Ne kadar sürede erir
Yaa öyle mi canım 12 haftalık olduğum zaman doktoru arayıp sorayım tekrar belki kafası karışmıştır dediğin gibiCanım ben diğer gebeliğimde başka doktorun yanlış ölçümü yüzünden 13. Haftada gitmiştim 12 de olduğumu sanarak , ikili zamanın geçmiş üçlüyü yaparız demişti.12 yi geçirme bence
Doktorların negatif konuşmasından çok sinir oluyorum ihtimaller üzerine konuşmayı hiç sevmem testi yapalım sonuca göre konuşsun yani. Dediğim gibi yine de sıkma canını kötü bişey çıkacağını sanmıyorumİlk dogumumdaki dr da bir vakit böyle imalar yapmıstı. insanın canı sıkılıyor ama bekleyip göreceğiz, insallah iyi olur hersey
Dinen kadının ve erkeğin kısırlaştırılması haram. İki yöntemi birlikte kullanıp korunabilirsinizKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha doğuma çok var düşünmek için zaman çok.
3. Çocuğum olacak ve başka çocuk düşünmüyorum artık. Bahsetmiştim korunurken hamile kaldım diye. Riske atmak istemiyorum artık doğumdan sonra hem bir hamilelik daha geçirecek güçte değilim hem de bir çocuğa daha bakacak. Tüplerimi bağlamayı düşünüyorm dün doktorumla da konuştum bir riski olmadığını sadece bir daha çocuk istersen olmicagini söyledi. Tüpleri açtırmak istersem acarmış ama düşük bir ihtimal. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Ben olsam yaptırmazdım sanırım , korunma yönteminiz neydi bilmiyorum ama başka bir yol denerdimKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha doğuma çok var düşünmek için zaman çok.
3. Çocuğum olacak ve başka çocuk düşünmüyorum artık. Bahsetmiştim korunurken hamile kaldım diye. Riske atmak istemiyorum artık doğumdan sonra hem bir hamilelik daha geçirecek güçte değilim hem de bir çocuğa daha bakacak. Tüplerimi bağlamayı düşünüyorm dün doktorumla da konuştum bir riski olmadığını sadece bir daha çocuk istersen olmicagini söyledi. Tüpleri açtırmak istersem acarmış ama düşük bir ihtimal. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Vajinal solda ,karından ise sağdaysa kız diyorlarmıs.Ama benim ilk gebeligimdekilere baktım tutmamıs bende bu teoriVajinal ultrasonda kesenin neresinde olursa kız veya erkek oluyordu ? Oğlumunkine baktım 6+2 de soldaymış şimdide yine 6+2 sağda bakalım ne gelecek yine erkek hissediyorum
Bendede tutmamış ozaman vajinal oğlum soldaymış çünküVajinal solda ,karından ise sağdaysa kız diyorlarmıs.Ama benim ilk gebeligimdekilere baktım tutmamıs bende bu teori
Benimde ilk doğumdan var hiç birşey sürmemiştim 8 ay boyunca hiç birşey olmamıştı benim son ayda oldu ne olduysa göbek çevremde az var genetik olduğuna inanıyorum çünkü ablamda annemde olmuştu bendede oldu doktorum da bebegin imzasını atıyor demiştiÇatlak konuşulmuş benim ilk doğumumdan kalanlar var onların üstünden çatlasın bi zahmet çatlarsaŞaka bi yana bir sürü şey kullandım yinede çatladı zeytin yağı Hindistan cevizi yağı sürerim sanırım
Hic bilmiyorum o başlıklar nasil birsey...sadece krem biliyorum onlar da ise yaramadibenıım karnım asırı serttır hatta hıc gobeklı bırıde olmadım ama hıc catlamadım oncekı hamıleleımde 17 kg kadar almıstım ama hıc yag surmedıgım gun olmamıstı sımdı 2 cıye olunca daha profesyonel bısı arayısındayım.gogus uclarından cok cektım kanayarak emzırdım sonrasındada sorunlar yasadım bu gumus baslıklar ıyı dıolar bana tek ıyı gelen plastık ucları emzırınce takıodum ıcınde süt bırkıoodu ve yumusak kalıodu daha az kanıodu o da baslı basına bır onlem alınması gereken durum
Göğüs uçları İçin anestol ve madecassol karıştırıp sürmek hemen geçiriyor haricinde denemediğim şey kalmamıştı 8 sene oldu hala aklımda yazmadım bile biyere.. mucizemdi seninde aklında olsun canım.. önlem içinde gümüş göğüs ucu diye bişeyler diyorlar herkes memnunmuş denemedim bilemiyorumGenelde yumurtlama günü adetin 12.14 günleri olur ama sizin farklı bir tarihte olduysa mesela adetin 20 günü diyelim. Ogun birliktelik sonucu döllenme olduysa gec dollenmedir o yüzden ultrasonda son adet tarihinize gore geriden gelir. Ama hiçbir sıkıntı yaratmaz
Ben sunu biliyorum etiniz sıkıysa mutlaka catliyorsunuz benim gibi civiksa catlamiyorsunuz. Çokta birsey kullanmaya gerek yok biraz yapı meselesi. Beni tek düşündüren Rabbım öğütleri nasip ederse göğüs ucu yaraları. Kizimda önceden lansolin kullanmama rağmen cok cektim
Dinde ruhsat diye bir konu var. Eğer hayatı tehdit eden bir zorunluluk varsa yasak ortadan kalkar. Mesela kıtlık durumunda at ve domuz etine abartmadan yemek şartıyla izin var.Merhaba kızlar birşey soracağım kan sulandırıcı iğne kullanan aradaşlar içeriği ilacın domuz bağırsak mukozasından üretiliomus muadillerinede baktık hepsinin aynı sizler ne kullanıosunuz bizim içimiz rahatsız oldu
Bağlatıp sonra pişman olanları çok duydum. Benim şahsi fikrim doğru olmadığı yönünde insanlar ikinciye evlenip çocuk isteyebiliyorlar başımıza ne geleceğini hiç bir zaman bilemiyoruz çünkü başka sebeplerden de tekrar çocuk istenebiliyor. Yanlış anlamayın yani benim kendi düşüncem böyle herkesin kendi kararı tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz. Ben 28 yaşındayım böyle bişey istemem.Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha doğuma çok var düşünmek için zaman çok.
Psikolojik olarakta zor bi durum ben yapamazdım sanırım.. ayrıca öyle bir hayat ki başımıza ne gelir bilemeyizKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum daha doğuma çok var düşünmek için zaman çok.
Bence ye. Yemeyince de kötü. Az ye .en azından nefsin ölür.Arkadaşlar ben 8+3 hamileyim canım aşırı Fast food istedi ağzım sulanıyor resmen 1 kere yesem birşey olmaz değil mi zararlı diyolarlar ama aşırı canım istedibebeğime bi zararı olmaz değil mi
Aynen azda olsa yiyeyim kafama taktım yemem lazımBence ye. Yemeyince de kötü. Az ye .en azından nefsin ölür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?