- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.141
Her gözümü kapatınca acılı ekşili çorbalar yemekler geliyor tövbe yarabbiOlabilir acı bende normal zamanda da olduğu için işaret saymamıştım
Canım peki sen panaroma mı tercih ettin ? :)Faest firma ismi
Evet küçüktü 7+2 de 6+2 görünmüştüMaşallah canım
Aradaki farkı kapatmış dedin
Daha önce küçükmüydü
Bı hafta gerideydi zaten resimde bile çok minikti şimdi farkı kapattığı belli oluyor maşallah. İnsallah geçer canm zor. OluyorMasallah canım ne kadar gerıdeydı?
Darısı basıma diyorum bulantı için
Hiç bir belirtim yok bebek ne tarafta hissediyordum onu bile hissetmiyorum artık alt karindaki dolgunluk geçti uyku hali halsizlik kalmadı göğüs uçlarım rengi koyulasmisti o bile eski haline döndüMaşallah canım böyle okudukça mutlu oluyorum bende de pek belirti kalmadı 7. Hafta bitecek insan tedirgin oluyor iştehaftaya kontrolüm var bi gerildim bende
İnşallah :)Evet küçüktü 7+2 de 6+2 görünmüştü
Bı hafta gerideydi zaten resimde bile çok minikti şimdi farkı kapattığı belli oluyor maşallah. İnsallah geçer canm zor. Oluyor
Hiç bir belirtim yok bebek ne tarafta hissediyordum onu bile hissetmiyorum artık alt karindaki dolgunluk geçti uyku hali halsizlik kalmadı göğüs uçlarım rengi koyulasmisti o bile eski haline döndüben belirtilerin bebeğin sağlığıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum stres daha kötü birşey içini rahat tut canm
Ne kadar ücret istediler canım ? Bir de sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor sanırım cinsiyet de öğreniliyor bu testle yanlış mı biliyorum acabaSelam canım bugun kan veriyorum eve gelecekler
Gözün aydın canım çok sevindimMerhaba kızlar bugün kontrole gittim nedense bı huzursuzlukla gittim. Ama çok şükür herşey yolundaymiş bebeğim iyi büyümüş aradaki farkı kapatmış 10+3 olduğu gibi göründü çok mutluyum. ,Bu arada 9. Haftada tüm belirtilerim kayboldu bulantım falan şükür yok artık ilkteki gibi 16 hafta sürer diye korkuyordum ultrosonda gördükçe hep kız olduğunu hissettim bı ay sonra doğrumu görürüz artık inşallah
Hadi inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana sım sıkı tutunurHerkese merhabalar kürtaj için bugün gidecektim fakat sabah başka bir dr dan daha randevu aldım ve bebeğin kalp atışları var fakat çok çok zayıf ve güçsüz dedi. bir hafta daha beklememizi önerdi ama çok umutlanmayın yinede dedi. Sağlıklı bir bebek ise tutunsun istiyorum
Ben de doğuma kadar temmuz annelerindeydim ama Haziran annesi oldumKatılıyorum, veri üzerinden konussalar keske sadece.
2018 Temmuz annesiyim evet :)
İki hafta sonra ikili test için sanırımİnşallah :)
Tekrar ne zamana cagırdı
Ay mesajlar karısmıs ne bulantım gecmıs mı dedimİki hafta sonra ikili test için sanırım
Gözün aydın canım çok sevindimbulantılarınin geçmesine de çok sevindim.
Sağol canım
Niye sürekli kan veriyorsunuzya biz sürekli kan mı vericez böyle peki her kontrolde valla her seferinde strese giriyorum
yani işte tahliller ikili testler bilmemneler onu kastettim sürekli derken mecazi sürekliNiye sürekli kan veriyorsunuz
Çok enteresan yaa ben varımKızlar diş etim şişmiş ve çok ağrıyor bademciklerime de vurdu sanırım var mı aynı durumu yaşayan diş doktoruna gidemem sanırım
Çok geçmiş olsun geçmesine çok sevindim.. ben de sabah tuzlu gargara yaptım değişen olmadı bir de tuz ile fırçalamayı deneyim inşallah geçerÇok enteresan yaa ben varımÇok geçmiş olsun. Biz dişle alakalı olabilir diye diş hekimine gittik. İlk muayene eden hekim diş etinin içinde enfeksiyon olmuş, anestezi ile temizlenmesi gerekiyor, antibiyotik kullanmanız lazım dedi. Ben mümkün değil, dayanırım dedim. Sonra diğer hekim geldi, şansıma onun da eşi hamileymiş ve ilk trimester işlem yapmak istemem, tuzlu gargara yapın dedi. Gerçekten de diş fırçamı tuzladım ve diş etimi yukarıdan aşağıya doğru fırçalayıp sonra tuzlu gargara yaptım ve mucize gibi şikayetim ortadan kayboldu.
Ay mesajlar karısmıs ne bulantım gecmıs mı dedim
Çok teşekkür ederim, sizin de çabucak geçer umarım. Kanayacak kadar fırçaladım ben günde üç kere, kanarsa korkmayın. Yalnız ateş yapacak olursa kadın doğum doktorunuza mutlaka haber verin. Ateşin çıkarsa haberim olsun demişti benim doktorum.Çok geçmiş olsun geçmesine çok sevindim.. ben de sabah tuzlu gargara yaptım değişen olmadı bir de tuz ile fırçalamayı deneyim inşallah geçer
3000 küsür, 10 12 güne sonuçlar çıkarmış cinsiyette evetNe kadar ücret istediler canım ? Bir de sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor sanırım cinsiyet de öğreniliyor bu testle yanlış mı biliyorum acaba
Gözün aydın canım çok sevindimbulantılarınin geçmesine de çok sevindim.
Hadi inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana sım sıkı tutunur
Ben de doğuma kadar temmuz annelerindeydim ama Haziran annesi oldum
Yaa ne güzel cinsiyeti öğreniceksin3000 küsür, 10 12 güne sonuçlar çıkarmış cinsiyette evet
Diş eti problemlerinde genelde gargara (andorex) veriyor diş doktorları rahatlatıyor. Hamileler de kullanabilir sanırım yutulmuyor sonuçta ama bademcikle ilgiliyse bilemiyorum ne yazık kiKızlar diş etim şişmiş ve çok ağrıyor bademciklerime de vurdu sanırım var mı aynı durumu yaşayan diş doktoruna gidemem sanırım
Yaa harikaymış3000 küsür, 10 12 güne sonuçlar çıkarmış cinsiyette evet
Bir kaç tane Karanfil alabilirsiniz ağzınıza, bir süre ağzınızda tutun. diş için ağrı kesici etkisi olduğunu okumuştum.Kızlar diş etim şişmiş ve çok ağrıyor bademciklerime de vurdu sanırım var mı aynı durumu yaşayan diş doktoruna gidemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?