2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ya biz sürekli kan mı vericez böyle peki her kontrolde valla her seferinde strese giriyorum

Maşallah canım
Aradaki farkı kapatmış dedin
Daha önce küçükmüydü
Evet küçüktü 7+2 de 6+2 görünmüştü
Masallah canım ne kadar gerıdeydı?
Darısı basıma diyorum bulantı için
Bı hafta gerideydi zaten resimde bile çok minikti şimdi farkı kapattığı belli oluyor maşallah. İnsallah geçer canm zor. Oluyor
Maşallah canım böyle okudukça mutlu oluyorum bende de pek belirti kalmadı 7. Hafta bitecek insan tedirgin oluyor işte haftaya kontrolüm var bi gerildim bende
Hiç bir belirtim yok bebek ne tarafta hissediyordum onu bile hissetmiyorum artık alt karindaki dolgunluk geçti uyku hali halsizlik kalmadı göğüs uçlarım rengi koyulasmisti o bile eski haline döndü ben belirtilerin bebeğin sağlığıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum stres daha kötü birşey içini rahat tut canm

İnşallah :)
Tekrar ne zamana cagırdı

Selam canım bugun kan veriyorum eve gelecekler
Ne kadar ücret istediler canım ? Bir de sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor sanırım cinsiyet de öğreniliyor bu testle yanlış mı biliyorum acaba
Gözün aydın canım çok sevindim bulantılarınin geçmesine de çok sevindim.
Hadi inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana sım sıkı tutunur
Katılıyorum, veri üzerinden konussalar keske sadece.
2018 Temmuz annesiyim evet :)
Ben de doğuma kadar temmuz annelerindeydim ama Haziran annesi oldum

Kızlar diş etim şişmiş ve çok ağrıyor bademciklerime de vurdu sanırım var mı aynı durumu yaşayan diş doktoruna gidemem sanırım

Kızlar diş etim şişmiş ve çok ağrıyor bademciklerime de vurdu sanırım var mı aynı durumu yaşayan diş doktoruna gidemem sanırım
Çok enteresan yaa ben varım Çok geçmiş olsun. Biz dişle alakalı olabilir diye diş hekimine gittik. İlk muayene eden hekim diş etinin içinde enfeksiyon olmuş, anestezi ile temizlenmesi gerekiyor, antibiyotik kullanmanız lazım dedi. Ben mümkün değil, dayanırım dedim. Sonra diğer hekim geldi, şansıma onun da eşi hamileymiş ve ilk trimester işlem yapmak istemem, tuzlu gargara yapın dedi. Gerçekten de diş fırçamı tuzladım ve diş etimi yukarıdan aşağıya doğru fırçalayıp sonra tuzlu gargara yaptım ve mucize gibi şikayetim ortadan kayboldu.

Çok geçmiş olsun geçmesine çok sevindim.. ben de sabah tuzlu gargara yaptım değişen olmadı bir de tuz ile fırçalamayı deneyim inşallah geçer

Çok geçmiş olsun geçmesine çok sevindim.. ben de sabah tuzlu gargara yaptım değişen olmadı bir de tuz ile fırçalamayı deneyim inşallah geçer
Çok teşekkür ederim, sizin de çabucak geçer umarım. Kanayacak kadar fırçaladım ben günde üç kere, kanarsa korkmayın. Yalnız ateş yapacak olursa kadın doğum doktorunuza mutlaka haber verin. Ateşin çıkarsa haberim olsun demişti benim doktorum.

3000 küsür, 10 12 güne sonuçlar çıkarmış cinsiyette evet

Diş eti problemlerinde genelde gargara (andorex) veriyor diş doktorları rahatlatıyor. Hamileler de kullanabilir sanırım yutulmuyor sonuçta ama bademcikle ilgiliyse bilemiyorum ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…