- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.121
Cinsiyet paylaşılıyor diye biliyorum. Herkes öğrendiğini söylüyorCanım 10-12. hafta arasında yapılıyormuş. Ekşi sözlükte sadece bir tane olumsuz yorum gördüm. Hemşire iş veya ev adresinize gelip kan alıyormuş. Sonuçlar yaklaşık iki hafta sonra mail ile geliyormuş. Cinsiyeti görüyorlarmış ama Sağlık Bakanlığı'nın prosedürleri nedeniyle paylaşmıyorlar.
Canım aynı dokturdu sanırım bizim. Doktor iki tane önermişti eurofıns 4000 dedi, panorama 3500 fiyat verdi banaGenoks 3000, İstanbul Lab. 3900 dedi canım. Özel hastanede yurt dışı muadili için yanlış hatırlamıyorsam 3 küsür fiyat verdi doktor.
Evet canım aynıydı bizim. Şu an için en uygun olan Genoks sanırım.Canım aynı dokturdu sanırım bizim. Doktor iki tane önermişti eurofıns 4000 dedi, panorama 3500 fiyat verdi bana
Valla telefondaki operatör bu şekilde bilgi verdi :) Bilemedim canım. Yazılı olarak belirtmiyor olabilirler o zaman.Cinsiyet paylaşılıyor diye biliyorum. Herkes öğrendiğini söylüyor
Olabilir acı bende normal zamanda da olduğu için işaret saymamıştımO bende de var artı ekşi acı çorba içesim geliyor hep acaba mideyi bastırıyor ondan mı bilemedim
Evet korkma dikkat et yorma kendiniKızlar bi şey sorucam ama biraz utanıyorum5-6 haftalıkken hafif pembe akıntı gelmişti ogünden beri progestan kullanıyorum aslında bana göre o yerleşme kanamasıydı doktora da g cinsel ilişki durumunu sormadım ogünden beri ara vermiştik ama dün gece olanlar oldu sizce bi sıkıntı olur mu olsa kan gelir demi
Benimde ilk hamileligimde öyleydi tatlı asla yiyemiyordum limon tuzla bayılıyorum ekşi şeyler falan oğlum olduBenim ilk hamileliğimde böyleydi tatlıya bakamıyordum hep ekşi limon tuzlayıp yıyordum o derece kızım oldu bakalım sizlerin ne olacak
Ayy inşallah canım benimHerkese merhabalar kürtaj için bugün gidecektim fakat sabah başka bir dr dan daha randevu aldım ve bebeğin kalp atışları var fakat çok çok zayıf ve güçsüz dedi. bir hafta daha beklememizi önerdi ama çok umutlanmayın yinede dedi. Sağlıklı bir bebek ise tutunsun istiyorum
Maşallah canımMerhaba kızlar bugün kontrole gittim nedense bı huzursuzlukla gittim. Ama çok şükür herşey yolundaymiş bebeğim iyi büyümüş aradaki farkı kapatmış 10+3 olduğu gibi göründü çok mutluyum. ,Bu arada 9. Haftada tüm belirtilerim kayboldu bulantım falan şükür yok artık ilkteki gibi 16 hafta sürer diye korkuyordum ultrosonda gördükçe hep kız olduğunu hissettim bı ay sonra doğrumu görürüz artık inşallah
Aynen saglikliysa tutunur insallah cnmHerkese merhabalar kürtaj için bugün gidecektim fakat sabah başka bir dr dan daha randevu aldım ve bebeğin kalp atışları var fakat çok çok zayıf ve güçsüz dedi. bir hafta daha beklememizi önerdi ama çok umutlanmayın yinede dedi. Sağlıklı bir bebek ise tutunsun istiyorum
Ben geçen gün yazmıştım canım hatırlarsan.Ben hem Kadin doğum hem geçmiş gebelik öykümü yaşadığım perinatalogumun takibindeyim.Perinatolog bana önce biz bi bakalım ölçümlerimizi yapalım gerek olursa göndeririz dedi.Kadın doğumcumda 12. Haftada perinatologa gitme fikrimi onayladı ,kesinlikle çok iyi olur dedi .Bence direk o testi yaptırana kadar işinin ehli bir perinatologa gitmek daha sonrasında teste birlikte karar vermek çok daha mantıklıKizlar bende yaptiricam ama pek bilgim yok firmalarla ilgili ? Benle de paylaşabilir misiniz ?Kac hafta kac gunlukken vericeksiniz kanı ?
Birde ayrıca perinatoloğa gitmeye gerek var mı ? Ultrason icin ? Dün gittigim doktor kafamı karıştırdıPerinatoloğa git ,o muayene etsin ,sonra nifty testi ver dedi.Gerek var mı ? Siz ense kalınlıgina ve burun kemigine baktiricak misiniz ?
Kan verdim canım biraz önce faest firma ismi yurtdışıCanım nereyle anlaştın? Birkaç firma var. Bir de yurt içi ve yurt dışı var.
Masallah canım ne kadar gerıdeydı?Merhaba kızlar bugün kontrole gittim nedense bı huzursuzlukla gittim. Ama çok şükür herşey yolundaymiş bebeğim iyi büyümüş aradaki farkı kapatmış 10+3 olduğu gibi göründü çok mutluyum. ,Bu arada 9. Haftada tüm belirtilerim kayboldu bulantım falan şükür yok artık ilkteki gibi 16 hafta sürer diye korkuyordum ultrosonda gördükçe hep kız olduğunu hissettim bı ay sonra doğrumu görürüz artık inşallah
Faest firma ismiNereye yaptırıyorsunuz ? Ben firmalar konusunda kararsız kaldım da
Cinsiyet paylaşılıyor diye biliyorum. Herkes öğrendiğini söylüyor
Ne kadar ücret ödediniz acaba, ben de yaptıracağım nasipseFaest firma ismi
Yaa öyle mi canım 12 haftalık olduğum zaman doktoru arayıp sorayım tekrar belki kafası karışmıştır dediğin gibi
Doktorların negatif konuşmasından çok sinir oluyorum ihtimaller üzerine konuşmayı hiç sevmem testi yapalım sonuca göre konuşsun yani. Dediğim gibi yine de sıkma canını kötü bişey çıkacağını sanmıyorum
2018 temmuz annelerindeydin dimi
Maşallah canım böyle okudukça mutlu oluyorum bende de pek belirti kalmadı 7. Hafta bitecek insan tedirgin oluyor işteMerhaba kızlar bugün kontrole gittim nedense bı huzursuzlukla gittim. Ama çok şükür herşey yolundaymiş bebeğim iyi büyümüş aradaki farkı kapatmış 10+3 olduğu gibi göründü çok mutluyum. ,Bu arada 9. Haftada tüm belirtilerim kayboldu bulantım falan şükür yok artık ilkteki gibi 16 hafta sürer diye korkuyordum ultrosonda gördükçe hep kız olduğunu hissettim bı ay sonra doğrumu görürüz artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?