2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cinsiyet paylaşılıyor diye biliyorum. Herkes öğrendiğini söylüyor

Canım aynı dokturdu sanırım bizim. Doktor iki tane önermişti eurofıns 4000 dedi, panorama 3500 fiyat verdi bana
Evet canım aynıydı bizim. Şu an için en uygun olan Genoks sanırım.
Cinsiyet paylaşılıyor diye biliyorum. Herkes öğrendiğini söylüyor
Valla telefondaki operatör bu şekilde bilgi verdi :) Bilemedim canım. Yazılı olarak belirtmiyor olabilirler o zaman.

2 Li tarama zamanım yaklaşıyor ama kesinlik olmadığı için yaptırmayı düşünmüyorum direk detaylı ultrason düşünüyorum siz nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Yazarsanız sevinirim

Evet korkma dikkat et yorma kendini

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim nedense bı huzursuzlukla gittim. Ama çok şükür herşey yolundaymiş bebeğim iyi büyümüş aradaki farkı kapatmış 10+3 olduğu gibi göründü çok mutluyum. ,Bu arada 9. Haftada tüm belirtilerim kayboldu bulantım falan şükür yok artık ilkteki gibi 16 hafta sürer diye korkuyordum ultrosonda gördükçe hep kız olduğunu hissettim bı ay sonra doğrumu görürüz artık inşallah

Benim ilk hamileliğimde böyleydi tatlıya bakamıyordum hep ekşi limon tuzlayıp yıyordum o derece kızım oldu bakalım sizlerin ne olacak
Benimde ilk hamileligimde öyleydi tatlı asla yiyemiyordum limon tuzla bayılıyorum ekşi şeyler falan oğlum oldu

Ayy inşallah canım benim
Hayırlısıysa rabbim uzun ömürler versin

Maşallah canım
Aradaki farkı kapatmış dedin
Daha önce küçükmüydü

Aynen saglikliysa tutunur insallah cnm

Ben geçen gün yazmıştım canım hatırlarsan.Ben hem Kadin doğum hem geçmiş gebelik öykümü yaşadığım perinatalogumun takibindeyim.Perinatolog bana önce biz bi bakalım ölçümlerimizi yapalım gerek olursa göndeririz dedi.Kadın doğumcumda 12. Haftada perinatologa gitme fikrimi onayladı ,kesinlikle çok iyi olur dedi .Bence direk o testi yaptırana kadar işinin ehli bir perinatologa gitmek daha sonrasında teste birlikte karar vermek çok daha mantıklı

Masallah canım ne kadar gerıdeydı?
Darısı basıma diyorum bulantı için

Katılıyorum, veri üzerinden konussalar keske sadece.
2018 Temmuz annesiyim evet :)

Maşallah canım böyle okudukça mutlu oluyorum bende de pek belirti kalmadı 7. Hafta bitecek insan tedirgin oluyor işte haftaya kontrolüm var bi gerildim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…