- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.281
Ama 11.haftadasın geçebilir ben 12.haftada rahatlamıştım diğer ikisinde aman olmasin boşver benim buzdolabını yakasım varBazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorumama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Ayy Allah iyiliğini versin canım yaa ne güldümBazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorumama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Ben arada nescafe icmeye başladım. Eskisi kadar kasmiyorum artikAnladımki kahveyi kahve yapan kafeinmiş kafeinsiz kahve beni hiç mutlu etmediama sabah sabah kahve ile yapılan tatlıdan yedim kafeini aldım
Kizimda hic bulantim olmadı cok rahat bi gebelik geçirdim simdi de aynıyım.insallah böyle devam ederBazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorumama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Merhabalar ben şimdi ikili tarama testi için randevu alacağım ama perinatolojiye mi yoksa kadın doğumami almam lazım birde ultrasyon kaç ek sürüyor. Aç oladak bilgilendirirmisiniz teşekkürler12.haftada ikili tarama testi oluyo canim
11. Haftaya 15. Hafta arasında ikili tarama testi en uygunu 12. Haftaymis
Gece rüya bol görüyorum ilk iki üç gün baya ıyi tutuyordu sonraki günler gün içindeki saatlerde de mide bulantısı oluyor hafif rennie duo vermişti gün içinde içmek için onu pek duzenli kullanamadım. Prilamı içmezsem gece uykumdan mide bulantısı ile uyanıyorum sabaha karşı o nedenle onu düzenli içtim.Herhangi bir yan etkisi oldu mu ve etkili oluyor mu ?
Ayranın içine nane koymayı deneyebilirsin su yerine.salatalık da ıyi geliyor çoğu da su.Kızlar şuan çok kötüyüm zaten bulantı kusma vardı şimdi bir de grip gibi oldum. Su içtiğim an midem berbat oluyor diye buz yiyen hmileleri okudum su içemeyen onu deniyormuş o da hemen nezle gibi yaptı beni çok pişmanım. Eşim de evde yok çalışıyor, yasaktan dolayı anneme falan da gidemiyorum berbat haldeyim ağlamaktan helak oldum.
Teşekkür ederim ayran naneyi deneyeyim salatalık ara öğünlerde yemeye calısıyorumAyranın içine nane koymayı deneyebilirsin su yerine.salatalık da ıyi geliyor çoğu da su.
Teşekkür ederimMaşallaaah
Koşuyolu Medipol’de bir kaç sene önce Sinem Beden’di sanırım o doktora gitmiştim bende. Sevecen bi kadındıhâlâ orda mıdır bilmem ama..
Ben burda prilam dr diye bi ilaç okumuştum sonra doktorum da aynı ilacı verdi bulantı için. Yakın bi tanıdığım da doktor ona da sordum o da gebeler için güvenli zaten gebelik bulantısı için üretilmiş dedi gerçekten işe yarıyor öneririmKızlar, daha önce öneriler konuşulmuştur kesin ama bu bulantı için ne yapıyorsunuz? ilk gebeliğim çok rahattı. Şu an su dahil hemen herşey kokuyor, az miktarda yiyebildiğim bazı şeyler var, şansım varsa midemde kalıyor. Zolfer diye bir bulantı ilacı vermişti ama arkadaşım yan etkisi var dedi diye onu da kullanmıyorum artık ki cok da etki de etmiyordu.
Teşekkür ederimBen Dr Seval Pata’ya gidiyorum çok ilgili ve bilgili bir hanım, ilgisi alakası harika gerçekten üç doktor değiştirdim çünkü. Tavsiye ederim
Bana limonlu havuç ya da sadece limon yalamak bile iyi geliyordu. Evde portakal varsa soğuk portakal suyu da bastırıyor birazKızlar şuan çok kötüyüm zaten bulantı kusma vardı şimdi bir de grip gibi oldum. Su içtiğim an midem berbat oluyor diye buz yiyen hmileleri okudum su içemeyen onu deniyormuş o da hemen nezle gibi yaptı beni çok pişmanım. Eşim de evde yok çalışıyor, yasaktan dolayı anneme falan da gidemiyorum berbat haldeyim ağlamaktan helak oldum.
Banada bugün verdi. Dramamine içiyordum. Bulantıyı kesiyordu ama çok halsiz kaldığım için bırakmıştım. Prilamda öyle bir etki yaşadınız mı?Ben burda prilam dr diye bi ilaç okumuştum sonra doktorum da aynı ilacı verdi bulantı için. Yakın bi tanıdığım da doktor ona da sordum o da gebeler için güvenli zaten gebelik bulantısı için üretilmiş dedi gerçekten işe yarıyor öneririm
İnan bütün gün bunlarla ayaktayım limon kraker portakal suyu havuç yeşil elmaBana limonlu havuç ya da sadece limon yalamak bile iyi geliyordu. Evde portakal varsa soğuk portakal suyu da bastırıyor biraz
Rica ederim.Bazen bazı durumlarda 2.bi doktor önerisine ihtiyaç duyuluyor. İhtiyaç hâlinde aklımda dursun önerin, teşekkürlerBen 9-10 senedir aynı doktora gidiyorum Kavacık Medistate’de. Ben de memnunum
Prilam gece ikişer adet alınıyor, uykı yapıyor ama gece alındığı için gün içinde uyku etkisi pek kalmıyor. Gece alınan 2 hapa rağmen gün içinde yine de bulantı olursa sabah 1 gece 2 şeklinde alınıyor. Ben hiç gündüz kullanmadımBanada bugün verdi. Dramamine içiyordum. Bulantıyı kesiyordu ama çok halsiz kaldığım için bırakmıştım. Prilamda öyle bir etki yaşadınız mı?
Aynen ben de ilk gebeliğimde çok kötüydüm bunda da öyle olacak gibiydi doktor prilam yazdı keşke ilkinde de bilseydim resmen işkenceydi 9 ay sürmüştü bendeİnan bütün gün bunlarla ayaktayım limon kraker portakal suyu havuç yeşil elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?