2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorum ama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Ama 11.haftadasın geçebilir ben 12.haftada rahatlamıştım diğer ikisinde aman olmasin boşver benim buzdolabını yakasım var

Anladımki kahveyi kahve yapan kafeinmiş kafeinsiz kahve beni hiç mutlu etmedi ama sabah sabah kahve ile yapılan tatlıdan yedim kafeini aldım
Ben arada nescafe icmeye başladım. Eskisi kadar kasmiyorum artik
Bazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorum ama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Kizimda hic bulantim olmadı cok rahat bi gebelik geçirdim simdi de aynıyım.insallah böyle devam eder

12.haftada ikili tarama testi oluyo canim

11. Haftaya 15. Hafta arasında ikili tarama testi en uygunu 12. Haftaymis
Merhabalar ben şimdi ikili tarama testi için randevu alacağım ama perinatolojiye mi yoksa kadın doğumami almam lazım birde ultrasyon kaç ek sürüyor. Aç oladak bilgilendirirmisiniz teşekkürler

Herhangi bir yan etkisi oldu mu ve etkili oluyor mu ?
Gece rüya bol görüyorum ilk iki üç gün baya ıyi tutuyordu sonraki günler gün içindeki saatlerde de mide bulantısı oluyor hafif rennie duo vermişti gün içinde içmek için onu pek duzenli kullanamadım. Prilamı içmezsem gece uykumdan mide bulantısı ile uyanıyorum sabaha karşı o nedenle onu düzenli içtim.

Kızlar şuan çok kötüyüm zaten bulantı kusma vardı şimdi bir de grip gibi oldum. Su içtiğim an midem berbat oluyor diye buz yiyen hmileleri okudum su içemeyen onu deniyormuş o da hemen nezle gibi yaptı beni çok pişmanım. Eşim de evde yok çalışıyor, yasaktan dolayı anneme falan da gidemiyorum berbat haldeyim ağlamaktan helak oldum.

Ayranın içine nane koymayı deneyebilirsin su yerine.salatalık da ıyi geliyor çoğu da su.

Maşallaaah
Koşuyolu Medipol’de bir kaç sene önce Sinem Beden’di sanırım o doktora gitmiştim bende. Sevecen bi kadındı hâlâ orda mıdır bilmem ama..
Teşekkür ederim Ben Dr Seval Pata’ya gidiyorum çok ilgili ve bilgili bir hanım, ilgisi alakası harika gerçekten üç doktor değiştirdim çünkü. Tavsiye ederim

Ben burda prilam dr diye bi ilaç okumuştum sonra doktorum da aynı ilacı verdi bulantı için. Yakın bi tanıdığım da doktor ona da sordum o da gebeler için güvenli zaten gebelik bulantısı için üretilmiş dedi gerçekten işe yarıyor öneririm

Teşekkür ederim Ben Dr Seval Pata’ya gidiyorum çok ilgili ve bilgili bir hanım, ilgisi alakası harika gerçekten üç doktor değiştirdim çünkü. Tavsiye ederim

Bazen bazı durumlarda 2.bi doktor önerisine ihtiyaç duyuluyor. İhtiyaç hâlinde aklımda dursun önerin, teşekkürler Ben 9-10 senedir aynı doktora gidiyorum Kavacık Medistate’de. Ben de memnunum

Bana limonlu havuç ya da sadece limon yalamak bile iyi geliyordu. Evde portakal varsa soğuk portakal suyu da bastırıyor biraz

Banada bugün verdi. Dramamine içiyordum. Bulantıyı kesiyordu ama çok halsiz kaldığım için bırakmıştım. Prilamda öyle bir etki yaşadınız mı?

Bazen bazı durumlarda 2.bi doktor önerisine ihtiyaç duyuluyor. İhtiyaç hâlinde aklımda dursun önerin, teşekkürler Ben 9-10 senedir aynı doktora gidiyorum Kavacık Medistate’de. Ben de memnunum
Rica ederim. Ben de üç farklı kişinin tavsiyesiyle seçtim doktorumu, bir arkadaşımın üç çocuğunun da doğumunu kendisi yapmış ve hiç olumsuzluk yaşamamış o yüzden aşırı tercih sebebi oldu.

Banada bugün verdi. Dramamine içiyordum. Bulantıyı kesiyordu ama çok halsiz kaldığım için bırakmıştım. Prilamda öyle bir etki yaşadınız mı?
Prilam gece ikişer adet alınıyor, uykı yapıyor ama gece alındığı için gün içinde uyku etkisi pek kalmıyor. Gece alınan 2 hapa rağmen gün içinde yine de bulantı olursa sabah 1 gece 2 şeklinde alınıyor. Ben hiç gündüz kullanmadım

Midem ara ara tutuyor cidden böyle hafif limonlu çorbalar limon yiyorum hem de rahatlatıyor ağzımın tadını değiştiriyor aldığım vitaminlerden midir nedir kabızlık oluyor bu sefer ağzım boş durmuyor kendimden tiksiniyorum çok yiyorum diye Göğüslerim ne kadar büyümüşse yamulmuşlar

Kızlar 1 hafta 10 gündür malum perisanliktan (mide bulantısı, halsizlik) girememiştim. Bugün bi nebze olsun iyiydim bi gireyim dedim maşallah baya sayfa oluşmuş lakin hepsini tek tek okuyamadım kusura bakmayın. Sizlerden ricam ankarada iyi bir doktor ve özel hastane tavsiyesi istiyorum varsa bilen eden. Gebelik planlı olunca özel sağlık sigortası yaptırıp doğum paketi almıştım. O yüzden özel muayenehaneleri (klinik) malesef karşılamıyor.. Bu arada sincan, etimesgut uzak. Tercihen keçiören veya çankaya olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…