2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza tabloda 3-5 bilgi istiyoruz onu bile zor topluyorum bikerede bizde il bilgisi ile başlamıştık yazmak istemeyenler yazmayanlar oldu.. ama muhabbet ettikçe kim nerden öğreniyoruz tabloda yazmasada

Evet şubat 2018 annesiyim

Peki tamam o zaman
Telefonuma uygulama indirdim de şimdi, doktorumun söylediği tahmini doğumu yazınca uygulama beni 8 haftalık gösterdi ama doktor bugün 6+4 dedi. Kasım mı aralık mı ortada sıkıştım

Peki tamam o zaman
Telefonuma uygulama indirdim de şimdi, doktorumun söylediği tahmini doğumu yazınca uygulama beni 8 haftalık gösterdi ama doktor bugün 6+4 dedi. Kasım mı aralık mı ortada sıkıştım
Geç döllenme olabilir burada geriden gelen bi sürü bebiş var hatta sonradan haftasını bile tamamlayıp öne geçen bizim çoğumuzda ekim annesi olacagız zaten hangi grupta kendini iyi hissediyorsan ordan katıl gitsin anı yaşayalım

Geç döllenme demedi aslında ama ilk denemem 5 martta oldu, regl ve rahim filmi sonrası. İlk deneme bile tutmuş olsa şu an 5 marttan bugüne 5 hafta ediyor Özellikle sordum bugün doktora, doğum ne zamana diye? 20 kasım dedi.
neyse bakalım. sağlıkla ilerlesin de inşallah

Evet uzun bir ara verdim doğru zaman buydu diyordum ilk heyecan gibiydi herşey fakat bugün bebeğimin kalp atışlarını alamadık ve maalesef yarın kürtaja gireceğim.

Hayırlısıyla, sağlıkla devam eder inşallah.
Ben de Temmuz iken Ağustos annesi oldum aslında :)
Benim de 2,5 yaşında oğlum var, bir yandan da çalışıyorum ve bir noktadan sonra hiçbir şeye takatim kalmıyor, cok mutsuzum bu konuda. ilk gebelikte böyle değildi. Şimdi yorgunluk ve bulantı mahvediyor
Az önce bebeğimle vedalaştım... Sizlere sağlıklı gebelikler dilerim. Gruptan çıkıyorum arkadaşlar hoşçakalın..
İnşallah bundan sonrası gönlünüze göre olur.

Kızlar, daha önce öneriler konuşulmuştur kesin ama bu bulantı için ne yapıyorsunuz? ilk gebeliğim çok rahattı. Şu an su dahil hemen herşey kokuyor, az miktarda yiyebildiğim bazı şeyler var, şansım varsa midemde kalıyor. Zolfer diye bir bulantı ilacı vermişti ama arkadaşım yan etkisi var dedi diye onu da kullanmıyorum artık ki cok da etki de etmiyordu.

Prilam içiyorum gece 2 tane

Bulantı ile ilgili hiçbir bilgim ve önerim yok. Oğlumda da hiç bulantı olmamıştı şimdi de öyle bir durumum yok çok şükür. Ama çok zor olduğuna eminim tabii ki Allah yardımcın olsun

Bu bir süreç canım şu iyi geliyor bu iyi geliyordan ziyade senin kendini dinlemen ve bunu kendin bulman lazım.çok çok kötü değil isen ilaç kullanmanı ben de tavsiye etmem.Genellikle 12. Haftadan sonra belirtiler geriliyor deniyor umarım senin de öyle olur. Bulantı gerçekten zor bir durum fakat bebek zaten senden besleniyor o yüzden bebeği etkileyen bir durum yok için rahat olsun

Maşallaaah
Koşuyolu Medipol’de bir kaç sene önce Sinem Beden’di sanırım o doktora gitmiştim bende. Sevecen bi kadındı hâlâ orda mıdır bilmem ama..

Şu an bebekten ziyade kendim etkilenip cok halsiz kalıyorum, bu yuzden çözüm arıyorum aslında. Tansiyonum düşüyor mesela. Çıkarmaktan bazen boğazım tahriş olup acıyor umarım kesilir 12de.

Valla rahatlatan bişey yok malesef belki olips şeker emebilirsin naneli yada portakallı miden hangisini kaldırırsa bana bide son zamanlar limon yemek iyi geldi ama kesmio tabiki

Beni de mahvediyor bulantı ne kustum ne öğürdüm ama otobüs tutmuş gibi bu his beni öldürüyor az az da olsa öğün kaçırmadan yiyorum ama his hep sabit sabah uyandığım an kahvaltı etmemle başlayıp uyuyuyana kadar devam ediyor

Bulantı için yaptığım birşey yok malesef dua edip kendiliğinden geçmesini bekliyorum. 1 hafta 10 gündür çok kötüyüm sabah kalktığımda başlıyor akşama kadar afedersiniz öğürme ve istiğfar devam ediyor. Gun içerisinde yediklerimi birkaç saat sonra geri çıkartmış olarak buluyorum kendimi. Akabinde sabaha karşı saat 5 gibi kendimi çok acıkmış midem kazınıyor şeklinde uyanıyorum. Kendimi çok halsiz ve bitkin buluyorum. Su içsem dokunuyor gibi. Daha kalp atışını duymaya gitmedim inş. perşembe günü görürüm inş. iyidir. İlaç içme taraftarı normalde de zor kalmadıkça içmem. Üstelik birde gebelik olunca ilaca olan yatkınlığım daha da uzak gibi kalıyor. Inşallah tez vakitte atlatırız bu durumları. Oğlum da çok rahattım bunda çok perişan

Şu an bebekten ziyade kendim etkilenip cok halsiz kalıyorum, bu yuzden çözüm arıyorum aslında. Tansiyonum düşüyor mesela. Çıkarmaktan bazen boğazım tahriş olup acıyor umarım kesilir 12de.
Ben de sureklı bulantı halindeyim. Gerçekten o kadar zor ki. Hiçbirşey yiyemiyorum su dahi içemiyorum. İlk gebeliğimde zofran vermişti bu kemoterapi alan hastaların içtiği bir ilaç kusmamı onlemıstı ama tabi şuan doktora soramadıgım için alamıyorum. Ceviz ye bıraz bastırıyor acılı şalgam aldım o da ıyı geldi ama aç karnına mideyi kötü yapabilir dikkatlı kullanmak lazım. Ben suan peynır ekmek ceviz tuzlu ayranla besleniyorum resmen. Naneli şeker var Polo da belki iyi gelir geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşallah

Ayy evet hele bugun saate bakıorum durmadan daha başlamadı şoklardayım
Ben perişanım sabah bu kalkıyorum aşırı rahatsız eden kokular geliyor mutfağa girmemle kusma başlıyor hic birşey hazirlayamiyorim herşey eşime kaldı anneme gideceğim bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…