2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yaaaa çok güzeeeel

önümüzdeki çarşamba ben de gideceğim bu kadar büyümüş oluyorlar mı yaaaa gözlerime inanamıyorum mucize

Az kaldı canım ulrason iyi olunca tahminlerde erken geliyor benımkide hareketliydi çok ama doktorum sağolsun popoyu dönünce çekmiş alın size popo demek istedi heralde
Hahahah ay benimkinde hiç hareket yoktu göbekten belli olduğu üzere ondan çekebildi demek ki
Yaaaa çok güzeeeel

önümüzdeki çarşamba ben de gideceğim bu kadar büyümüş oluyorlar mı yaaaa gözlerime inanamıyorum mucize
kesinlikle çok çabuk büyüyorlar, inşallah sen de bütün ayrıntısıyla görürsün kuzum

Günaydın kızlar bizim tahmini doğum henen hemen aynı sayılır ben de de pazartesi gidicem inşallah bötle net görürüm maşallah çok iyi çıkmış ultrasonda ben erkek diyorum bakalım:)))

Günaydın kızlar bizim tahmini doğum aynı güne geliyormuş ben de pazartesi gidicem maşallah çok iyi çıkmış ultrasonda ben erkek diyorum bakalım:)))
Ya darısı başına inşallah benim doğumum o kadar bekleyemecek, şimdiden bütün planları sezaryen üzerine yapıyoruz. Hipertansiyon ve diyabet olunca maalesef normal doğum rafa kalktı.

Ya darısı başına inşallah benim doğumum o kadar bekleyemecek, şimdiden bütün planları sezaryen üzerine yapıyoruz. Hipertansiyon ve diyabet olunca maalesef normal doğum rafa kalktı.
İnşallah :) olsun sağlıkla gelsinler benim ilk olacak tabi inşallah normal olur şimdilik bi sorun yok senin kaçıncı bebek
Listeden baktım bu arada ilkmiş senin de

Merhaba , dış bölgede mi , bende de var aynı sorun ve aşırı kaşıntı yapıyor doktor krem verdi ama geçmedi . Siğil olmasından korkuyorum
Canım içerde benim ki nasıl olduğunu biliyorum fitili koyarken hafif Pütürlü bişey geliyor parmağıma sanırım o.rahim ağzı yarasını Kadın doğumcu bilir spekulumla baktıysa
Yani biraz tuhaf olacak ama yere tuvalet pozisyonunda oturup ayna ile görebiliyorum. V gibi düşünürsen en altta iki tarafın birleştiği yerde sol tarafta hafif içerde tam ilişki sırasında temas olan bir bölge yani. Dışarıda değil çok içerde de değil ama görebiliyorum bir şekilde. Kaşıntım yok benim. Evlendiğimden beri ilişki biraz ağrılı oluyordu sonradan farkedip doktora gittim. Tırnak kadar bir alan büyümüyor ama kaybolmuyor da. Sivilce gibi değil aynı uçuk gibi pütürlü renk o bölgeyle aynı. Kadın doğumcu uçuk kremi verdi geçmedi. Başkasına gittim anlamadı cildiyeye gönderdi, cildiye mantar ilaçları verdi hiçbiri fayda etmedi.

Bilmiyorum ki canım ama kadın doğumcu yara olsaydı ona göre yakalım yada donduralım derdi.benimki yakıldı ama hala acısı var .

İnşallah :) olsun sağlıkla gelsinler benim ilk olacak tabi inşallah normal olur şimdilik bi sorun yok senin kaçıncı bebek
Listeden baktım bu arada ilkmiş senin de
Amin inşallah, hepimize İki düşüğüm var, çok şükür bu bebiş tutundu hayırlısıyla gelir umarım :)

Bugün 8+2 olduk ama ultrason 4-5 gün geriden çıkmıştı sanırım benimde geç yumurtlama çünkü adete 1 hafta kalası yumurta görünmüştü bu cuma kontrolde inşallah kalp atışını duyarız çok heyecanlı

Herkese merhabaaaaaa

Yaklaşık 3 haftadır “aralık anneleri”nde yazışıyorum, doğum aralığa denk geliyor diye düşündüğümden. Bugün öğrendim ki kasım annesi olacakmışım (inşallah)

Öncelikle listeye eklenmek için gerekli bilgileri vereyim

Hamiş : pufpuff
Beklenen doğum : 20 kasım
Kaçıncı çocuk : 2
Kese görme : 4+5
Kalp atışı : 6+4

Sevgili ygmygm hatta listeye herkesin hangi şehirden katıldığını da mı yazsak? Hem aynı şehirden olanlar bilgi paylaşımı yapmak isterse kolaylık olur

Kısaca kendimden de bahsedeyim

İstanbul’da yaşıyorum. 2014 haziran doğumlu bir oğlum var (biz ona köfte diyoruz) Şimdiki minnoşum da pattis (patates) olacak inşallah Oğlumdan önce 2 tane boş gebelik sebebi ile düşüğüm var. O yüzden kalp atışı kırmızı çizgimdi, duyana dek listeye falan ekletmemiştim kendimi de aralık annelerinde..

Sat 22 şubattı..
3 martta rahim filmi çektirdim..
Ayrıca pco’luyum..
5 mart itibariyle denemelere başladık tekrardan..
30 martta kanda 588 değer ile gebeliği öğrendim..
İlk kontrolüm 1 nisandaydı, o gün keseyi gördük..
İkinci kontrolüm bugündü.. Çok şükür kalp atışını da duyduk

Fazla uzattım galiba Şimdilik bu kadar.. İnşallah hepimiz sağlıkla ilerleyebiliriz arkadaşlar..
Oğlum zamanından haziran anneleri arkadaşlarımızla 8 senedir hâlâ görüşüyoruz her gün yazışıyoruz.. Çok güzel bağlar kuruluyor burda aynı dönem anneleri ile.. Çok güzel bir şey bu.. Darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…