- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.241
Bende kız hissediyorum ama bugun oğluş diye çıktı agzımdanUsg resimlerinden anlamam ama erkek diye düşündüm
Yaaaa çok güzeeeelGünaydın hanımlaar!Ben de kahvemi çoktan içmiş, bebişin ultrasonlarına dalmış durumdayım. Dün doktor kontrolündeydik, göbüşlü bir bebeğim var. Doktor ben böyle keyifçi bi bebek görmedim dedi, eli ağzında sırtını yaslamış göbüşü salmış yatıyordu hahah. Sata göre 9+2’yim ama hala önde çıkıyor, doktor artık 9+5 olarak takip edeceğiz dedi. Kalp atışı ilk günden beri 156 çıkıyor. Çok şükür iki kol, iki bacak, ağız burun beyincik gördük vallahi hayretler içindeyim, bi’ maşallahınızı alalım.
Hiç ultrason görüntüsü paylaşılmadı sanırım görmedim, ilkini başlatıyorım!Paylaştığım ultrasonda burnuna kadar belirgin detayları, sizlerden de bekliyoruum!
Hayırlı olsun canım maşallahherkese günaydııın, şimdi çıktık doktordan, 7+2 kalp atışlarını duyduk
ilk başta bulamadı doktor aklım çıktı bi 30 saniyeliğine ama sonra vajinal baktı, öyle duyduk hep beraber bir rahat nefes aldık
Hahahah ay benimkinde hiç hareket yoktu göbekten belli olduğu üzere ondan çekebildi demek kiAz kaldı canım ulrason iyi olunca tahminlerde erken geliyorbenımkide hareketliydi çok ama doktorum sağolsun popoyu dönünce çekmiş alın size popo demek istedi heralde
kesinlikle çok çabuk büyüyorlar, inşallah sen de bütün ayrıntısıyla görürsün kuzumYaaaa çok güzeeeel
önümüzdeki çarşamba ben de gideceğim bu kadar büyümüş oluyorlar mı yaaaagözlerime inanamıyorum mucize
Günaydın kızlarGünaydın hanımlaar!Ben de kahvemi çoktan içmiş, bebişin ultrasonlarına dalmış durumdayım. Dün doktor kontrolündeydik, göbüşlü bir bebeğim var. Doktor ben böyle keyifçi bi bebek görmedim dedi, eli ağzında sırtını yaslamış göbüşü salmış yatıyordu hahah. Sata göre 9+2’yim ama hala önde çıkıyor, doktor artık 9+5 olarak takip edeceğiz dedi. Kalp atışı ilk günden beri 156 çıkıyor. Çok şükür iki kol, iki bacak, ağız burun beyincik gördük vallahi hayretler içindeyim, bi’ maşallahınızı alalım.
Hiç ultrason görüntüsü paylaşılmadı sanırım görmedim, ilkini başlatıyorım!Paylaştığım ultrasonda burnuna kadar belirgin detayları, sizlerden de bekliyoruum!
Ya darısı başına inşallahGünaydın kızlarbizim tahmini doğum aynı güne geliyormuş ben de pazartesi gidicem maşallah çok iyi çıkmış ultrasonda ben erkek diyorum bakalım:)))
İnşallah :) olsun sağlıkla gelsinler benim ilk olacak tabi inşallah normal olur şimdilik bi sorun yok senin kaçıncı bebekYa darısı başına inşallahbenim doğumum o kadar bekleyemecek, şimdiden bütün planları sezaryen üzerine yapıyoruz. Hipertansiyon ve diyabet olunca maalesef normal doğum rafa kalktı.
Merhaba , dış bölgede mi , bende de var aynı sorun ve aşırı kaşıntı yapıyor doktor krem verdi ama geçmedi . Siğil olmasından korkuyorum
Yani biraz tuhaf olacak ama yere tuvalet pozisyonunda oturup ayna ile görebiliyorum. V gibi düşünürsen en altta iki tarafın birleştiği yerde sol tarafta hafif içerde tam ilişki sırasında temas olan bir bölge yani. Dışarıda değil çok içerde de değil ama görebiliyorum bir şekilde. Kaşıntım yok benim. Evlendiğimden beri ilişki biraz ağrılı oluyordu sonradan farkedip doktora gittim. Tırnak kadar bir alan büyümüyor ama kaybolmuyor da. Sivilce gibi değil aynı uçuk gibi pütürlü renk o bölgeyle aynı. Kadın doğumcu uçuk kremi verdi geçmedi. Başkasına gittim anlamadı cildiyeye gönderdi, cildiye mantar ilaçları verdi hiçbiri fayda etmedi.Canım içerde benim ki nasıl olduğunu biliyorum fitili koyarken hafif Pütürlü bişey geliyor parmağıma sanırım o.rahim ağzı yarasını Kadın doğumcu bilir spekulumla baktıysa
Aynı gün gideceğizYaaaa çok güzeeeel
önümüzdeki çarşamba ben de gideceğim bu kadar büyümüş oluyorlar mı yaaaagözlerime inanamıyorum mucize
Allah soyletti heralldeBende kız hissediyorum ama bugun oğluş diye çıktı agzımdan
Bilmiyorum ki canım ama kadın doğumcu yara olsaydı ona göre yakalım yada donduralım derdi.benimki yakıldı ama hala acısı var .Yani biraz tuhaf olacak ama yere tuvalet pozisyonunda oturup ayna ile görebiliyorum. V gibi düşünürsen en altta iki tarafın birleştiği yerde sol tarafta hafif içerde tam ilişki sırasında temas olan bir bölge yani. Dışarıda değil çok içerde de değil ama görebiliyorum bir şekilde. Kaşıntım yok benim. Evlendiğimden beri ilişki biraz ağrılı oluyordu sonradan farkedip doktora gittim. Tırnak kadar bir alan büyümüyor ama kaybolmuyor da. Sivilce gibi değil aynı uçuk gibi pütürlü renk o bölgeyle aynı. Kadın doğumcu uçuk kremi verdi geçmedi. Başkasına gittim anlamadı cildiyeye gönderdi, cildiye mantar ilaçları verdi hiçbiri fayda etmedi.
Çok geçmiş olsun. Çok önemsemediler belki ama can yakan bişey maalesef.Bilmiyorum ki canım ama kadın doğumcu yara olsaydı ona göre yakalım yada donduralım derdi.benimki yakıldı ama hala acısı var .
Sanada geçmiş olsun canım evet hassas bölge olunca çok zorluyorÇok geçmiş olsun. Çok önemsemediler belki ama can yakan bişey maalesef.
Amin inşallah, hepimizeİnşallah :) olsun sağlıkla gelsinler benim ilk olacak tabi inşallah normal olur şimdilik bi sorun yok senin kaçıncı bebek
Listeden baktım bu arada ilkmiş senin de
Yok yok kuzum icme degil, kulagima damlatma şeklindeTamam cnm ama soğan suyunu dikkatli kullan lütfen çok tüketme
Teşekür ederimbiraz daha hafifledi
Olsun inan hiç önemli değil doğum şekli, anne bebek sağlıklı olsun gerisi unutuluyorYa darısı başına inşallahbenim doğumum o kadar bekleyemecek, şimdiden bütün planları sezaryen üzerine yapıyoruz. Hipertansiyon ve diyabet olunca maalesef normal doğum rafa kalktı.
Güzel haberler verelim inşallahAynı gün gideceğizbende çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?