2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Doktorun içine sinmesi çok önemli tabi Sevindim Anadolu yakasında mı oturuyorsun?

Merhabalar ben şimdi ikili tarama testi için randevu alacağım ama perinatolojiye mi yoksa kadın doğumami almam lazım birde ultrasyon kaç ek sürüyor. Aç oladak bilgilendirirmisiniz teşekkürler
Canım tok gidilmeliymis genelde 40-45 dk sürüyor ama doktrdan doktora değişir 15 dk da bitiren doktorda var. Ama benim kendi doktorum yaptığı için nerden randevu alınıyor bilmiyorum

Maşallah canım çok net cıkmıs goruntun maşallah keyifciye
Maşallah canım benim keyifçi tabii anneciğinin karnında rahat benim tontişte arkası dönük yatıyor başta kesem ovaldi bu denli uzamasına şaşırdım baya
Bende atayım belki cinsiyet tahmini de gelir
Maşallah minnoşlara
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bende 2013 haziran annesiydim ,seninde dedigin gibi cok guzel arkadaşliklar oldu halâda gorusuyoruz umarım saglıcakla burdada o şekilde oluruz
Merhabalar ben şimdi ikili tarama testi için randevu alacağım ama perinatolojiye mi yoksa kadın doğumami almam lazım birde ultrasyon kaç ek sürüyor. Aç oladak bilgilendirirmisiniz teşekkürler
canım perinatolojiden alman gerekiyor.Ultrason bebegin poz vermesine göre degisir.Yarım saat belki de uygun açı yakalanırsa daha kısa olur.Aç tok farketmiyor.Bebegin hareketli olmasi icin tok olman daha iyi.Hatta girmeden cikolata tatli yiyebilirsin

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bende 2013 haziran annesiydim ,seninde dedigin gibi cok guzel arkadaşliklar oldu halâda gorusuyoruz umarım saglıcakla burdada o şekilde oluruz
Amiin amin İnşallah..
Çok güzel oluyor tabi, olmaz mı Kurulan bağlar sağlam oluyor.. Aynı yollardan geçen annelerle bisürü ortak nokta ile büyütüyoruz minnoşları..
Düşüncesi bile güzel..
İyi ki buradayız..
İnşallah sonunu getireceğiz

Kızlar belki bu günleri bidaha yaşamıcaz belki sizler güle oynaya mutlu geçiriyorsunuzdur bu hamilelik günlerinizi ama ben öyle değilim malesef Sürekli tedirginlik bebeğim iyi mi psikolojisi içerisindeyim ne yapsam ne etsem olmuyor mutlu olamıyorum halbuki o kdar çok istenen bir bebekki gecen sene kalbi durdu kaybettim bebeğimi belkide ondan bide bende anksiyete hastalıgı var bi ilaç kullanıyorum büyük ihtimal o sebeb oluyor tedirginliğime ne bileyim çok duygusalım herşeye ağlıyorum dizi bile izleyemez hale geldim duygusal anlarda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum elimde değil

Bende de durum aynı hafif grip gibiyim ateşim daha da artarsa bebeğe bi şey olursa diye saatlerdir ağlıyorum. Doktoru aradık bu saatte pastil parol al dedi. Alacağım ateşim düşmeye başladı ama yine de ya bi şey olduysa ya bi şey olursa diye ağlıyorum.
aynı siz gibi dizi izlemeyi geç reklamlara bile ağlar oldum duygusallık tavan. Ben de bir dönem kaygı bozukluğu yaşamadım ama ilaç kullanmayı reddetmiştim

Benim de 2 boş gebelik sebebiyle kaybım var geçmiş yıllarda. Ben de onlardan sebep hep bi tedirginlik hâli. İnsanın elinde olmuyor malesef. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi elim ayağım titreyerek gidiyorum her kontrole. Ama Allah’a emanet, dua edip elimizden geleni yapmak dikkat etmek dışında seçeneğimiz yok.

Benim rahatsızlıgım var canım ilaç kullanmayı red etsemde vucudum ona malesef müsade etmiyor 40 kiloya dustugum gunleri bilirim doktorun odasına sedyeyle gittiğim günleri..Ağır somatik bozukluk anksiyete hastasıyım malesef

boş gebelik yasamışsın bitmiş şimdi bebeği görüp kalbi dinlemişsindir bile dimi hiç korkma Allah yardımcımız olsun

boş gebelik yasamışsın bitmiş şimdi bebeği görüp kalbi dinlemişsindir bile dimi hiç korkma Allah yardımcımız olsun

Boş gebeliklerden sonra bir oğlum oldu, 7 yaşında Ve evet çok şükür.. bugündü kontrolüm.. bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk

Eminim çok zordur, bebeğinizi kucağınıza aldığınzda tüm dertleriniz son bulur umarım

Canım ben de majör depresyon ve yaygın anksiyete hastasıyım.Nasil geçiyor hamileliğin,zorluyor mu hastalık seni?Ben şuan iyiyim inşallah bozulmam en büyük korkum o.

Canım ben de majör depresyon ve yaygın anksiyete hastasıyım.Nasil geçiyor hamileliğin,zorluyor mu hastalık seni?Ben şuan iyiyim inşallah bozulmam en büyük korkum o.
Geçmiş olsun canım kullandıgım bir ilaç var onun sayesinde biraz iyiym ama zor anlarım oluyor artk anksiyeteden mi hamilelikten mi bilmiyorum gün boyu uyuyorum bi halsizlik aksam yemeğinden sonra bulantı yaşıyorum anksiyete de benim mideme vurur bulanır kusma yasardm ama ilaçla kontrol altına alınırdı şimdide hamilelikten sanıyorum..
İnşallah iyilik halin devam eder aklına hiç getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…