- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.301
Bende bu ilaçtan kullanıyorum yatarkenHerhangi bir yan etkisi oldu mu ve etkili oluyor mu ?
Rica ederim.Ben de üç farklı kişinin tavsiyesiyle seçtim doktorumu, bir arkadaşımın üç çocuğunun da doğumunu kendisi yapmış ve hiç olumsuzluk yaşamamış o yüzden aşırı tercih sebebi oldu.
Canım tok gidilmeliymis genelde 40-45 dk sürüyor ama doktrdan doktora değişir 15 dk da bitiren doktorda var. Ama benim kendi doktorum yaptığı için nerden randevu alınıyor bilmiyorumMerhabalar ben şimdi ikili tarama testi için randevu alacağım ama perinatolojiye mi yoksa kadın doğumami almam lazım birde ultrasyon kaç ek sürüyor. Aç oladak bilgilendirirmisiniz teşekkürler
Maşallah canım çok net cıkmıs goruntunGünaydın hanımlaar!Ben de kahvemi çoktan içmiş, bebişin ultrasonlarına dalmış durumdayım. Dün doktor kontrolündeydik, göbüşlü bir bebeğim var. Doktor ben böyle keyifçi bi bebek görmedim dedi, eli ağzında sırtını yaslamış göbüşü salmış yatıyordu hahah. Sata göre 9+2’yim ama hala önde çıkıyor, doktor artık 9+5 olarak takip edeceğiz dedi. Kalp atışı ilk günden beri 156 çıkıyor. Çok şükür iki kol, iki bacak, ağız burun beyincik gördük vallahi hayretler içindeyim, bi’ maşallahınızı alalım.
Hiç ultrason görüntüsü paylaşılmadı sanırım görmedim, ilkini başlatıyorım!Paylaştığım ultrasonda burnuna kadar belirgin detayları, sizlerden de bekliyoruum!
Maşallah canım benim keyifçi tabii anneciğinin karnında rahatbenim tontişte arkası dönük yatıyor başta kesem ovaldi bu denli uzamasına şaşırdım baya
Maşallah minnoşlaraBende atayım belki cinsiyet tahmini de gelir
Hoşgeldin canımHerkese merhabaaaaaa
Yaklaşık 3 haftadır “aralık anneleri”nde yazışıyorum, doğum aralığa denk geliyor diye düşündüğümden. Bugün öğrendim ki kasım annesi olacakmışım (inşallah)
canım perinatolojiden alman gerekiyor.Ultrason bebegin poz vermesine göre degisir.Yarım saat belki de uygun açı yakalanırsa daha kısa olur.Aç tok farketmiyor.Bebegin hareketli olmasi icin tok olman daha iyi.Hatta girmeden cikolata tatli yiyebilirsinMerhabalar ben şimdi ikili tarama testi için randevu alacağım ama perinatolojiye mi yoksa kadın doğumami almam lazım birde ultrasyon kaç ek sürüyor. Aç oladak bilgilendirirmisiniz teşekkürler
Amiin aminHoşgeldin canımhayırlı olsun bende 2013 haziran annesiydim ,seninde dedigin gibi cok guzel arkadaşliklar oldu halâda gorusuyoruz umarım saglıcakla burdada o şekilde oluruz
Peki kokulara karsi tiksinmeyi de kesiyor mu bu ilaç benim sorunum her yerin kokuyor olmasiAynen ben de ilk gebeliğimde çok kötüydüm bunda da öyle olacak gibiydi doktor prilam yazdı keşke ilkinde de bilseydim resmen işkenceydi 9 ay sürmüştü bende
Yani mide bulandıracak kadar tiksindirmiyor artık kokular öyle diyebilirim kesinlikle tiksinmiyceksiniz diyememPeki kokulara karsi tiksinmeyi de kesiyor mu bu ilaç benim sorunum her yerin kokuyor olmasi
Evet canım, Çengelköy’de oturuyorum.Doktorun içine sinmesi çok önemli tabiSevindim Anadolu yakasında mı oturuyorsun?
Bende de durum aynı hafif grip gibiyim ateşim daha da artarsa bebeğe bi şey olursa diye saatlerdir ağlıyorum. Doktoru aradık bu saatte pastil parol al dedi. Alacağım ateşim düşmeye başladı ama yine de ya bi şey olduysa ya bi şey olursa diye ağlıyorum.Kızlar belki bu günleri bidaha yaşamıcaz belki sizler güle oynaya mutlu geçiriyorsunuzdur bu hamilelik günlerinizi ama ben öyle değilim malesefSürekli tedirginlik bebeğim iyi mi psikolojisi içerisindeyim ne yapsam ne etsem olmuyor mutlu olamıyorum halbuki o kdar çok istenen bir bebekki gecen sene kalbi durdu kaybettim bebeğimi belkide ondan bide bende anksiyete hastalıgı var bi ilaç kullanıyorum büyük ihtimal o sebeb oluyor tedirginliğime ne bileyim çok duygusalım herşeye ağlıyorum dizi bile izleyemez hale geldim duygusal anlarda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum elimde değil
Evet canım, Çengelköy’de oturuyorum.Yakın mıyız?
Kızlar belki bu günleri bidaha yaşamıcaz belki sizler güle oynaya mutlu geçiriyorsunuzdur bu hamilelik günlerinizi ama ben öyle değilim malesefSürekli tedirginlik bebeğim iyi mi psikolojisi içerisindeyim ne yapsam ne etsem olmuyor mutlu olamıyorum halbuki o kdar çok istenen bir bebekki gecen sene kalbi durdu kaybettim bebeğimi belkide ondan bide bende anksiyete hastalıgı var bi ilaç kullanıyorum büyük ihtimal o sebeb oluyor tedirginliğime ne bileyim çok duygusalım herşeye ağlıyorum dizi bile izleyemez hale geldim duygusal anlarda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum elimde değil
Benim rahatsızlıgım var canım ilaç kullanmayı red etsemde vucudum ona malesef müsade etmiyor 40 kiloya dustugum gunleri bilirim doktorun odasına sedyeyle gittiğim günleri..Ağır somatik bozukluk anksiyete hastasıyım malesefBende de durum aynı hafif grip gibiyim ateşim daha da artarsa bebeğe bi şey olursa diye saatlerdir ağlıyorum. Doktoru aradık bu saatte pastil parol al dedi. Alacağım ateşim düşmeye başladı ama yine de ya bi şey olduysa ya bi şey olursa diye ağlıyorum.
aynı siz gibi dizi izlemeyi geç reklamlara bile ağlar oldum duygusallık tavan. Ben de bir dönem kaygı bozukluğu yaşamadım ama ilaç kullanmayı reddetmiştim
boş gebelik yasamışsın bitmiş şimdi bebeği görüp kalbi dinlemişsindir bile dimi hiç korkma Allah yardımcımız olsunBenim de 2 boş gebelik sebebiyle kaybım var geçmiş yıllarda. Ben de onlardan sebep hep bi tedirginlik hâli. İnsanın elinde olmuyor malesef. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi elim ayağım titreyerek gidiyorum her kontrole. Ama Allah’a emanet, dua edip elimizden geleni yapmak dikkat etmek dışında seçeneğimiz yok.
boş gebelik yasamışsın bitmiş şimdi bebeği görüp kalbi dinlemişsindir bile dimi hiç korkma Allah yardımcımız olsun
Eminim çok zordur, bebeğinizi kucağınıza aldığınzda tüm dertleriniz son bulur umarımBenim rahatsızlıgım var canım ilaç kullanmayı red etsemde vucudum ona malesef müsade etmiyor 40 kiloya dustugum gunleri bilirim doktorun odasına sedyeyle gittiğim günleri..Ağır somatik bozukluk anksiyete hastasıyım malesef
Canım ben de majör depresyon ve yaygın anksiyete hastasıyım.Nasil geçiyor hamileliğin,zorluyor mu hastalık seni?Ben şuan iyiyim inşallah bozulmam en büyük korkum o.Benim rahatsızlıgım var canım ilaç kullanmayı red etsemde vucudum ona malesef müsade etmiyor 40 kiloya dustugum gunleri bilirim doktorun odasına sedyeyle gittiğim günleri..Ağır somatik bozukluk anksiyete hastasıyım malesef
Çok zor hemde düşmanım yok ama Allah düşmanıma yaşatmasın o derece zor..Amin canım inşallahhEminim çok zordur, bebeğinizi kucağınıza aldığınzda tüm dertleriniz son bulur umarım
Geçmiş olsun canım kullandıgım bir ilaç var onun sayesinde biraz iyiym ama zor anlarım oluyor artk anksiyeteden mi hamilelikten mi bilmiyorum gün boyu uyuyorum bi halsizlik aksam yemeğinden sonra bulantı yaşıyorum anksiyete de benim mideme vurur bulanır kusma yasardm ama ilaçla kontrol altına alınırdı şimdide hamilelikten sanıyorum..Canım ben de majör depresyon ve yaygın anksiyete hastasıyım.Nasil geçiyor hamileliğin,zorluyor mu hastalık seni?Ben şuan iyiyim inşallah bozulmam en büyük korkum o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?