2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Şuana kadar iyi getirdim canım 8.haftamdayim.Ama yol uzun psikiyatristsiz ve ilaçsız götüremiyorum ben.Daha önce kötü bı tecrübem var inşallah bu defa herşey güzel olur

Ya mübdi esmasını çekin sürekli içinizden inşallah şifa olur başka sureler dualar da var korunmak için korkular endişeler için okuyabileceğiniz veya içinizi ferahlatacak yogalar deneyin pozitif düşünmek için belki de denemişsinizdir ama aklıma bunlar geldi tabiki zor süreçten geçiyoruz hele ki bu kovid döneminde bizim de korkularımız oluyo kendinizi ancak siz iyi edebilirsiniz bebeğinizi de düşünün stres onları da etkiliyo inşallah sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göreceğiz pozitif düşünün kendinizi oyalayacak şeylerle meşgul edin

yapıyorum canım hepsini çok teşekkür ederimm daha iyiym Allaha sukur arada bi geliyolar elimde degil rahatlatmak icin kendimi zikir cekiyorum elimden geleni yapıyorumm bebegm Allahıma emanet

Kızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim

çok zor gercekten. insallah hepimizinki 12. haftada biter

Bir psikologami görürseniz acaba...hic olmazsa rahatlatır sizi...zaten kaygı verici bir süreç...sizin için kat be kat fazla...ama soyle düşünün siz ne kadar kaygilansaniz da rahat da olsanız hersey olacağına varıyor. Rabbım hayırlı sağlıklı gebelikleri devam ettirsin insallah
Kızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
Bence dra gitmeye gerek yok gene de siz bilirsiniz. Drum tek korkman gereken şey kanama demişti. Ağrı kramp hersey normal bu süreçte dedi ama ben gene de dikkat ediyorum doğru dürüst is yapmiyorum

Birebir aynı şeyleri yasıyoruz gibi

cevizi deneyeyim teşekkürler. Hepimize sabırlar diliyorum , cok uzamadan gecer inşallah

Ben özel muayanehaneye gidiyroum fakat hastaneye gidip memnun kalan arkadaşlarım Memorial, Güven ve HRS demişti.

Biraz buyuk olsaydi hemen koş derdim,kordon bagi kirilir filan.henuz kordon yirtilmasi olamaz.kan gelmeden dusuk olmuyor.bu haftalarda annenin yada bebeyin sorunu varsa kalbi durma korkusundan her hafda gidiyorum ben.agir kaldirmayla kalpe birsey olmuyor korkma,ama bundan sonra dikkat et

Gunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.

Gunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.
Doktorum bana şalgam içebilirsin demişti sanmıyorum birşey olacağını bu sebepten. Bebişi hiçbirimiz hissetmiyoruz ki şu an, siz kaç haftalıksınız?

Doktorum bana şalgam içebilirsin demişti sanmıyorum birşey olacağını bu sebepten. Bebişi hiçbirimiz hissetmiyoruz ki şu an, siz kaç haftalıksınız?
Kasimin başiyim ben.kanimda mutasyon homo,seker 250 oldugundan herseye dikkat ediyorum,gece tutamadim kendimi diye kiziyorum kendime.rahimde kasilma var diye tum damarlari hissediyorum.

Geçmiş olsun için rahat etmiyorsa git bence Ağrı için normal demişlerdi, benim de bir ara sürekli zonklama oluyordu hatta buraya da yazmıştım.Ama merakta kalmak daha kötü o yüzden gidilebilir bence.En azından birinci trimestr bitene kadar ben iş falan yapmayacağım, dikkat et yorulma

Canım benim de cuma günü okulda ağrım başladı, dün gittim bir kanama alanı yok ama regl ağrısı gibi hissediyorum dedim diye iğne verdi dün yaptırdım. Bir tane de haftaya yaptıracağım. Sanırım her ihtimale karşı verdi. Regl ağrısına yakın mı senin ağrıların ? Dinlenince geçer belki , bol bol dinlen bugün inşallah geçecektir

Kızlar günaydın. Benim de Perşembe günü randevum vardı, her şey normal dedi doktor ama dün göğüslerimdeki hassasiyet azaldı bugün de kayboldu gibi. Doktor belirtilerle hiç alakası yok bebeğin sağlığının ama, siz ne düşünüyorsunuz yaşayan var mı ? Dün de gergin bir gün geçirdim korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…