- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.321
Anladim ben mutfagima giremiyorum buzdolabını açamıyorum bu da beni çok yoruyor psikolojik olarakYani mide bulandıracak kadar tiksindirmiyor artık kokular öyle diyebilirim kesinlikle tiksinmiyceksiniz diyemem
Şuana kadar iyi getirdim canım 8.haftamdayim.Ama yol uzun psikiyatristsiz ve ilaçsız götüremiyorum ben.Daha önce kötü bı tecrübem var inşallah bu defa herşey güzel olurGeçmiş olsun canım kullandıgım bir ilaç var onun sayesinde biraz iyiym ama zor anlarım oluyor artk anksiyeteden mi hamilelikten mi bilmiyorum gün boyu uyuyorum bi halsizlik aksam yemeğinden sonra bulantı yaşıyorum anksiyete de benim mideme vurur bulanır kusma yasardm ama ilaçla kontrol altına alınırdı şimdide hamilelikten sanıyorum..
İnşallah iyilik halin devam eder aklına hiç getirme
Ya mübdi esmasını çekin sürekli içinizden inşallah şifa olur başka sureler dualar da var korunmak için korkular endişeler için okuyabileceğiniz veya içinizi ferahlatacak yogalar deneyin pozitif düşünmek için belki de denemişsinizdir ama aklıma bunlar geldi tabiki zor süreçten geçiyoruz hele ki bu kovid döneminde bizim de korkularımız oluyo kendinizi ancak siz iyi edebilirsiniz bebeğinizi de düşünün stres onları da etkiliyo inşallah sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göreceğiz pozitif düşünün kendinizi oyalayacak şeylerle meşgul edinKızlar belki bu günleri bidaha yaşamıcaz belki sizler güle oynaya mutlu geçiriyorsunuzdur bu hamilelik günlerinizi ama ben öyle değilim malesefSürekli tedirginlik bebeğim iyi mi psikolojisi içerisindeyim ne yapsam ne etsem olmuyor mutlu olamıyorum halbuki o kdar çok istenen bir bebekki gecen sene kalbi durdu kaybettim bebeğimi belkide ondan bide bende anksiyete hastalıgı var bi ilaç kullanıyorum büyük ihtimal o sebeb oluyor tedirginliğime ne bileyim çok duygusalım herşeye ağlıyorum dizi bile izleyemez hale geldim duygusal anlarda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum elimde değil
yapıyorum canım hepsini çok teşekkür ederimm daha iyiym Allaha sukur arada bi geliyolar elimde degil rahatlatmak icin kendimi zikir cekiyorum elimden geleni yapıyorumm bebegm Allahıma emanetYa mübdi esmasını çekin sürekli içinizden inşallah şifa olur başka sureler dualar da var korunmak için korkular endişeler için okuyabileceğiniz veya içinizi ferahlatacak yogalar deneyin pozitif düşünmek için belki de denemişsinizdir ama aklıma bunlar geldi tabiki zor süreçten geçiyoruz hele ki bu kovid döneminde bizim de korkularımız oluyo kendinizi ancak siz iyi edebilirsiniz bebeğinizi de düşünün stres onları da etkiliyo inşallah sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göreceğiz pozitif düşünün kendinizi oyalayacak şeylerle meşgul edin
teşekkür ederim, deneyeyim :)Valla rahatlatan bişey yok malesef belki olips şeker emebilirsin naneli yada portakallı miden hangisini kaldırırsabana bide son zamanlar limon yemek iyi geldi ama kesmio tabiki
çok zor gercekten. insallah hepimizinki 12. haftada biterBeni de mahvediyor bulantı ne kustum ne öğürdüm ama otobüs tutmuş gibi bu his beni öldürüyoraz az da olsa öğün kaçırmadan yiyorum ama his hep sabit sabah uyandığım an kahvaltı etmemle başlayıp uyuyuyana kadar devam ediyor
Bir psikologami görürseniz acaba...hic olmazsa rahatlatır sizi...zaten kaygı verici bir süreç...sizin için kat be kat fazla...ama soyle düşünün siz ne kadar kaygilansaniz da rahat da olsanız hersey olacağına varıyor. Rabbım hayırlı sağlıklı gebelikleri devam ettirsin insallahKızlar belki bu günleri bidaha yaşamıcaz belki sizler güle oynaya mutlu geçiriyorsunuzdur bu hamilelik günlerinizi ama ben öyle değilim malesefSürekli tedirginlik bebeğim iyi mi psikolojisi içerisindeyim ne yapsam ne etsem olmuyor mutlu olamıyorum halbuki o kdar çok istenen bir bebekki gecen sene kalbi durdu kaybettim bebeğimi belkide ondan bide bende anksiyete hastalıgı var bi ilaç kullanıyorum büyük ihtimal o sebeb oluyor tedirginliğime ne bileyim çok duygusalım herşeye ağlıyorum dizi bile izleyemez hale geldim duygusal anlarda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum elimde değil
Bence dra gitmeye gerek yok gene de siz bilirsiniz. Drum tek korkman gereken şey kanama demişti. Ağrı kramp hersey normal bu süreçte dedi ama ben gene de dikkat ediyorum doğru dürüst is yapmiyorumKızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
Birebir aynı şeyleri yasıyoruz gibiBulantı için yaptığım birşey yok malesef dua edip kendiliğinden geçmesini bekliyorum. 1 hafta 10 gündür çok kötüyüm sabah kalktığımda başlıyor akşama kadar afedersiniz öğürme ve istiğfar devam ediyor. Gun içerisinde yediklerimi birkaç saat sonra geri çıkartmış olarak buluyorum kendimi. Akabinde sabaha karşı saat 5 gibi kendimi çok acıkmış midem kazınıyor şeklinde uyanıyorum. Kendimi çok halsiz ve bitkin buluyorum. Su içsem dokunuyor gibi. Daha kalp atışını duymaya gitmedim inş. perşembe günü görürüm inş. iyidir. İlaç içme taraftarı normalde de zor kalmadıkça içmem. Üstelik birde gebelik olunca ilaca olan yatkınlığım daha da uzak gibi kalıyor. Inşallah tez vakitte atlatırız bu durumları. Oğlum da çok rahattım bunda çok perişan
cevizi deneyeyim teşekkürler. Hepimize sabırlar diliyorum , cok uzamadan gecer inşallahBen de sureklı bulantı halindeyim. Gerçekten o kadar zor ki. Hiçbirşey yiyemiyorum su dahi içemiyorum. İlk gebeliğimde zofran vermişti bu kemoterapi alan hastaların içtiği bir ilaç kusmamı onlemıstı ama tabi şuan doktora soramadıgım için alamıyorum. Ceviz ye bıraz bastırıyor acılı şalgam aldım o da ıyı geldi ama aç karnına mideyi kötü yapabilir dikkatlı kullanmak lazım. Ben suan peynır ekmek ceviz tuzlu ayranla besleniyorum resmen. Naneli şeker var Polo da belki iyi gelir geçmiş olsun tez zamanda geçsin inşallah
Benim dr kanama veya şiddetli ağrı olursa ara demişti.Kızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
Ben özel muayanehaneye gidiyroum fakat hastaneye gidip memnun kalan arkadaşlarım Memorial, Güven ve HRS demişti.Kızlar 1 hafta 10 gündür malum perisanliktan (mide bulantısı, halsizlik) girememiştim. Bugün bi nebze olsun iyiydim bi gireyim dedim maşallah baya sayfa oluşmuş lakin hepsini tek tek okuyamadım kusura bakmayın. Sizlerden ricam ankarada iyi bir doktor ve özel hastane tavsiyesi istiyorum varsa bilen eden. Gebelik planlı olunca özel sağlık sigortası yaptırıp doğum paketi almıştım. O yüzden özel muayenehaneleri (klinik) malesef karşılamıyor.. Bu arada sincan, etimesgut uzak. Tercihen keçiören veya çankaya olabilir
Biraz buyuk olsaydi hemen koş derdim,kordon bagi kirilir filan.henuz kordon yirtilmasi olamaz.kan gelmeden dusuk olmuyor.bu haftalarda annenin yada bebeyin sorunu varsa kalbi durma korkusundan her hafda gidiyorum ben.agir kaldirmayla kalpe birsey olmuyor korkma,ama bundan sonra dikkat etKızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
Doktorum bana şalgam içebilirsin demişti sanmıyorum birşey olacağını bu sebepten. Bebişi hiçbirimiz hissetmiyoruz ki şu an, siz kaç haftalıksınız?Gunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.
Kasimin başiyim ben.kanimda mutasyon homo,seker 250 oldugundan herseye dikkat ediyorum,gece tutamadim kendimi diye kiziyorum kendime.rahimde kasilma var diye tum damarlari hissediyorum.Doktorum bana şalgam içebilirsin demişti sanmıyorum birşey olacağını bu sebepten. Bebişi hiçbirimiz hissetmiyoruz ki şu an, siz kaç haftalıksınız?
Geçmiş olsun için rahat etmiyorsa git benceKızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
Canım benim de cuma günü okulda ağrım başladı, dün gittim bir kanama alanı yok ama regl ağrısı gibi hissediyorum dedim diye iğne verdi dün yaptırdım. Bir tane de haftaya yaptıracağım. Sanırım her ihtimale karşı verdi. Regl ağrısına yakın mı senin ağrıların ? Dinlenince geçer belki , bol bol dinlen bugün inşallah geçecektirKızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?