- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.341
Kaç haftaliktisiniz hissetmek için ? Şalgam zararli degil de sucuk önerilmiyor gebelikte ama bebeğin hareketiyle ilgisi olmaz eger bizim gibi degil ileri haftalardaysaniz bebek hareketini iyi takip edin 3 saatte bir oynamasi lazım ben 37. De kaybettim hareketleri yoktu son gün kasılmalardan farkedememisim en ufak bir endişe de gidin doktora tedbir olsunGunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.
Benimde azaldi gün geçtikçe hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimde bulanti bile yoktu galiba duyamayacagim dedim kendi kendime ama çok şükür belirtilere takılmamak lazımmışKızlar günaydın. Benim de Perşembe günü randevum vardı, her şey normal dedi doktor ama dün göğüslerimdeki hassasiyet azaldı bugün de kayboldu gibi. Doktor belirtilerle hiç alakası yok bebeğin sağlığının ama, siz ne düşünüyorsunuz yaşayan var mı ? Dün de gergin bir gün geçirdim korktum açıkçası
Sıkıntı yoktur dimi yani inanılmaz acıyan göğüslerim dün azaldı bugün hiç yok . Biraz sabah bı iki dk bulantı geldi o kadar . Doktorum da dedi belirtilere takılma diye ama bir günde aniden korkuttuBenimde azaldi gün geçtikçe hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimde bulanti bile yoktu galiba duyamayacagim dedim kendi kendime ama çok şükür belirtilere takılmamak lazımmış
Himm anladım canım teşekkür ederim memorial aklımda bakalımBen özel muayanehaneye gidiyroum fakat hastaneye gidip memnun kalan arkadaşlarım Memorial, Güven ve HRS demişti.
Yoktur insAllah benimde dedigim gibi yumuşadı göğüslerim dokunamıyordum önceden. Kontrolünüz ne zmandiSıkıntı yoktur dimi yani inanılmaz acıyan göğüslerim dün azaldı bugün hiç yok . Biraz sabah bı iki dk bulantı geldi o kadar . Doktorum da dedi belirtilere takılma diye ama bir günde aniden korkuttu
Perşembe günü gittim daha 3 gün önceYoktur insAllah benimde dedigim gibi yumuşadı göğüslerim dokunamıyordum önceden. Kontrolünüz ne zmandi
Vajinal mi yapılıyor karından mi?Maşallah canım çok net cıkmıs goruntunmaşallah keyifciye
Maşallah minnoşlara
Hoşgeldin canımhayırlı olsun bende 2013 haziran annesiydim ,seninde dedigin gibi cok guzel arkadaşliklar oldu halâda gorusuyoruz umarım saglıcakla burdada o şekilde oluruz
canım perinatolojiden alman gerekiyor.Ultrason bebegin poz vermesine göre degisir.Yarım saat belki de uygun açı yakalanırsa daha kısa olur.Aç tok farketmiyor.Bebegin hareketli olmasi icin tok olman daha iyi.Hatta girmeden cikolata tatli yiyebilirsin
Dün köpeğimin çitini kaldırınca çok acıdı. Dünden beri de ara ara hafif ağrıyor canım. Bugün dinleneceğim artık. İnşaallah geçer sağ olCanım benim de cuma günü okulda ağrım başladı, dün gittim bir kanama alanı yok ama regl ağrısı gibi hissediyorum dedim diye iğne verdi dün yaptırdım. Bir tane de haftaya yaptıracağım. Sanırım her ihtimale karşı verdi. Regl ağrısına yakın mı senin ağrıların ? Dinlenince geçer belki , bol bol dinlen bugün inşallah geçecektir
2ssvd adayıyım canim insAllahSsvd düşüneniniz var mı kızlar
İnşallah normal doğumu çok istiyorum2ssvd adayıyım canim insAllah
Bende cok ıstiyorum 2. De istemistim nasip olmadi bunda olur ins hayırlı şekilde. Destekleyen doktor falan buldunuz mu hangi sehirdesinizİnşallah normal doğumu çok istiyorum
Benim doktorum çok destekliyor , yaptırıyorda ama nasipse benim doğumumun olacağı tarihte diğer sezeryanımın üstünden 14 ay geçmiş olacak ..Kısa bi süre diye yapılmaz büyük ihtimal hiç konuşmadık,bende normal doğuramam zatenSsvd düşüneniniz var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?