2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Gunaydin kizlar,acili salgamin bi zarari olurmu?dun dayanamadim sucuk yedim,yarim saat sonra midem bulaninca acili salgam gecirir dusuncesiyle icdim,simdi bebisi hiss etmiyince korku basdi.
Kaç haftaliktisiniz hissetmek için ? Şalgam zararli degil de sucuk önerilmiyor gebelikte ama bebeğin hareketiyle ilgisi olmaz eger bizim gibi degil ileri haftalardaysaniz bebek hareketini iyi takip edin 3 saatte bir oynamasi lazım ben 37. De kaybettim hareketleri yoktu son gün kasılmalardan farkedememisim en ufak bir endişe de gidin doktora tedbir olsun

Benimde azaldi gün geçtikçe hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimde bulanti bile yoktu galiba duyamayacagim dedim kendi kendime ama çok şükür belirtilere takılmamak lazımmış

Benimde azaldi gün geçtikçe hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimde bulanti bile yoktu galiba duyamayacagim dedim kendi kendime ama çok şükür belirtilere takılmamak lazımmış
Sıkıntı yoktur dimi yani inanılmaz acıyan göğüslerim dün azaldı bugün hiç yok . Biraz sabah bı iki dk bulantı geldi o kadar . Doktorum da dedi belirtilere takılma diye ama bir günde aniden korkuttu

Çok uyku isteğim ve gece WC kalkma var bu gün hep uyumak istiyorum bulantı hissi henüz başlamadı yumurtasız kahvaltı yaptım belki de ondan benimde kontrolüm 17 sinde

Sıkıntı yoktur dimi yani inanılmaz acıyan göğüslerim dün azaldı bugün hiç yok . Biraz sabah bı iki dk bulantı geldi o kadar . Doktorum da dedi belirtilere takılma diye ama bir günde aniden korkuttu
Yoktur insAllah benimde dedigim gibi yumuşadı göğüslerim dokunamıyordum önceden. Kontrolünüz ne zmandi

Vajinal mi yapılıyor karından mi?

Dün köpeğimin çitini kaldırınca çok acıdı. Dünden beri de ara ara hafif ağrıyor canım. Bugün dinleneceğim artık. İnşaallah geçer sağ ol

Benim silikonlarim olmasına rağmen göğüslerim hiç hassaslasmadi bu defa büyüdüler ama acı ağrı yok.Bulantim da iki gündür daha iyi.Persembe gittik herşey yolundaydı.Ben 10 günde bir gidiorum doktorum öyle istio.Ayni zamanda psikiyatri hastasıyım.Belki de bu sebeple daha sıkı takip istio doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…