- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.361
Canım benimde hiç belirtim yok, herkesin farklı ilerliyor sanırım.Doktora gitmişsin, herşey yolundaymiş sevindimKızlar günaydın. Benim de Perşembe günü randevum vardı, her şey normal dedi doktor ama dün göğüslerimdeki hassasiyet azaldı bugün de kayboldu gibi. Doktor belirtilerle hiç alakası yok bebeğin sağlığının ama, siz ne düşünüyorsunuz yaşayan var mı ? Dün de gergin bir gün geçirdim korktum açıkçası
Karından genelde ama goruntu alamazsa vajinalde bakabilir.Bende ikiside olduVajinal mi yapılıyor karından mi?
Geçmiş olsun canım dinlensen yeterli olur bence ağrı azalmazsa eğer ozaman doktora gitmelisin benceDün köpeğimin çitini kaldırınca çok acıdı. Dünden beri de ara ara hafif ağrıyor canım. Bugün dinleneceğim artık. İnşaallah geçer sağ ol
Henüz ögrenen olmadıCinsiyet öğrenen annisler var kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Yemek yedikten sonra az oluyor genelde daha çok kokular çok ağır geliyorSıkma tatlım canını daha çok yeni belirtilerin ne durumda bulantın varmı
Amiiin inşallahSag ol canım
Yaaa sag ol canim merak ettigin icin, bazen giremiyorum evet girdiğim zaman da hepsini okumak istiyorum, merak ediyorum
Şükür canim akinti oluyor ama yolundaymis sukurler olsun
Yeni temizlettim ya, 1 gun bekleyeyim en azindan, belki daha iyi olur dedim. Bir de dogal yollar bakiyorum kuzum olmazsa tabii ki kullanacağım mecbur, dedigin gibi kar zarar durumu olacak bu kez
Maasallahuygulamayla fark ediyor hep, benim de 1 hafta fark ediyordu şimdi 5 gune dustu, ona cok takilma. Benim de boş gebelik vardı o sebeple sıkı takip ediliyorum. İnsallah cok iyi olacak o pitipitilar iyi dusun stres yapma
Kendimi bildim bileli kulak burun bogaz olayim skntilialerjik yapım var, coguna o sebep oluyor, sinuzit, astim vs. Akinti oluyor ust bolgede surekli. Kucuklugumde cok fazla ortakulak iltihabi geçirdim, hassas iste maalesef. Yilda en az 1 yogunluga gore (5-6 da oluyor tabii) olmak üzere kbb yolu gorunur bana, arti gogus hastaliklari. Neyse koronadan once zaten gitmem gerekiyordu zamanı gelmisti, bi temizletme kontrol vs icin, ama araya korona da girince ben hep oteledim ihmal ettim, son birkac aydir da kulaklar tıkanıyor, saatlerce duymyorm sonra pat diye aciliyordu vs, hatta sabahlari alarmi duymamisligim cok oldu gece tikandigi için. Vs vs son 1 haftadır da acilmamacasina tikanti, özellikle sol taraf. Sonra da basinc ve agri yapmaya basladi. Neticede tahriş olmus ve antibiyotik verildi. Uzun anlattim kuzum ama anca böyle ifade edebilirdim
Yaaa ama ben de Trakyaliyimmmmmmmmsevilmez mi kizcelerrr senin kızın mi vardı canim?
Burdan biri yazmıştı doktor cinsiyet thmini yapmıştıHenüz ögrenen olmadı
Ay nasıl geçicek bu zamanlar bilmiyorum yaa hareketlerini hissetmeden hep içimde bir şey olacakCanım benimde hiç belirtim yok, herkesin farklı ilerliyor sanırım.Doktora gitmişsin, herşey yolundaymiş sevindim
Karından genelde ama goruntu alamazsa vajinalde bakabilir.Bende ikiside oldu
Hareketleri azalıp duymayıncada ben bi kez soluğu acilde almıştım ,ne yazık ki sonu yokAy nasıl geçicek bu zamanlar bilmiyorum yaa hareketlerini hissetmeden hep içimde bir şey olacak
Kesin degıl diye düsünüyorum sadece tahminse ,daha dış organları bile oluşmadi.Ama kanda nifty testi yaptiranlar erken öğrenebilirBurdan biri yazmıştı doktor cinsiyet thmini yapmıştı
İnşallah canım ilk gittiğim doktora sordum riskli ama açılman olursa yaptırırız demişti pek içime sinmedi başka bi doktora gideceğim o baya destekliyor inst.hesabında falan birsürü öyle doğumu var onada perşembe gününe randevu aldım. KonyadayımBende cok ıstiyorum 2. De istemistim nasip olmadi bunda olur ins hayırlı şekilde. Destekleyen doktor falan buldunuz mu hangi sehirdesiniz
Çok yeni canım daha ben oğlum 18 aylıkken tekrar hamile kalmıştım o zaman gittiğim doktor 2 yaşında olmuş olsaydı denerdik demişti.kısmet olmadı ozaman kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için.Benim doktorum çok destekliyor , yaptırıyorda ama nasipse benim doğumumun olacağı tarihte diğer sezeryanımın üstünden 14 ay geçmiş olacak ..Kısa bi süre diye yapılmaz büyük ihtimal hiç konuşmadık,bende normal doğuramam zaten
Ayy memleketimdeymissin canim cok şanslısın bende konyada yapmak isterdim doğumu rengin karatayli var medicana da anit hastanesinde zehra hanim var birde kizilayda bi doktor vardi bunlar hep destekliyor ve ebeler de var orda instagramda face de devamli paylaşıyorlar ssvd leri sana da nasip olur ins iyi arastir hangisi içine sinerse devam etİnşallah canım ilk gittiğim doktora sordum riskli ama açılman olursa yaptırırız demişti pek içime sinmedi başka bi doktora gideceğim o baya destekliyor inst.hesabında falan birsürü öyle doğumu var onada perşembe gününe randevu aldım. Konyadayım
Çok yeni canım daha ben oğlum 18 aylıkken tekrar hamile kalmıştım o zaman gittiğim doktor 2 yaşında olmuş olsaydı denerdik demişti.kısmet olmadı ozaman kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için.
Zehra hanıma gideceğim bakalım canım inşallah istediğimiz gibi sağlıkla doğar kuzucuklarımız sende gel olmazsa buraya doğumaAyy memleketimdeymissin canim cok şanslısın bende konyada yapmak isterdim doğumu rengin karatayli var medicana da anit hastanesinde zehra hanim var birde kizilayda bi doktor vardi bunlar hep destekliyor ve ebeler de var orda instagramda face de devamli paylaşıyorlar ssvd leri sana da nasip olur ins iyi arastir hangisi içine sinerse devam et
Zaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibiİnşallah canım ilk gittiğim doktora sordum riskli ama açılman olursa yaptırırız demişti pek içime sinmedi başka bi doktora gideceğim o baya destekliyor inst.hesabında falan birsürü öyle doğumu var onada perşembe gününe randevu aldım. Konyadayım
Çok yeni canım daha ben oğlum 18 aylıkken tekrar hamile kalmıştım o zaman gittiğim doktor 2 yaşında olmuş olsaydı denerdik demişti.kısmet olmadı ozaman kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için.
Çok normal doğum istedim ama kısmet olmadı.hatta oğlumda 5 saat suni sancı çekip 8 cm açılmayla sezeryana gittim sıpam aşağı inmediği için. Sağlıklı olsunlar da yine sezeryan olurum sıkıntı yok ama deneyeceğim inşallah. Sen zaten normal doğumu kafanda bitirmişsinZaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibiNormal doğuranlarada hep gıpta etmişimdir maşallah diye
Düşündüm annemlerde mi yapsam diye ama doğum okullar acikken olacak çocuk 1 e gidecek mecbur burda olmalıyız eşimde öğretmen o da okula gitmek zorunda o yüzden antepte yapacağım bende burda buldum bi doktor o da iyo destekliyor insAllah nasip olursa. Bu arada sende konyali misin?Zehra hanıma gideceğim bakalım canım inşallah istediğimiz gibi sağlıkla doğar kuzucuklarımız sende gel olmazsa buraya doğuma
Canım korkma o an korkmuyorsun zaten bir an önce kurtulmak istiyorsunZaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibiNormal doğuranlarada hep gıpta etmişimdir maşallah diye
İnşallah sağ salim gelsinler dünyaya. Yok canım ben konyalı değilim izmirliyim.Düşündüm annemlerde mi yapsam diye ama doğum okullar acikken olacak çocuk 1 e gidecek mecbur burda olmalıyız eşimde öğretmen o da okula gitmek zorunda o yüzden antepte yapacağım bende burda buldum bi doktor o da iyo destekliyor insAllah nasip olursa. Bu arada sende konyali misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?