2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım benimde hiç belirtim yok, herkesin farklı ilerliyor sanırım.Doktora gitmişsin, herşey yolundaymiş sevindim
Vajinal mi yapılıyor karından mi?
Karından genelde ama goruntu alamazsa vajinalde bakabilir.Bende ikiside oldu

Amiiin inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benimde hiç belirtim yok, herkesin farklı ilerliyor sanırım.Doktora gitmişsin, herşey yolundaymiş sevindim

Karından genelde ama goruntu alamazsa vajinalde bakabilir.Bende ikiside oldu
Ay nasıl geçicek bu zamanlar bilmiyorum yaa hareketlerini hissetmeden hep içimde bir şey olacak

Bende cok ıstiyorum 2. De istemistim nasip olmadi bunda olur ins hayırlı şekilde. Destekleyen doktor falan buldunuz mu hangi sehirdesiniz
İnşallah canım ilk gittiğim doktora sordum riskli ama açılman olursa yaptırırız demişti pek içime sinmedi başka bi doktora gideceğim o baya destekliyor inst.hesabında falan birsürü öyle doğumu var onada perşembe gününe randevu aldım. Konyadayım
Çok yeni canım daha ben oğlum 18 aylıkken tekrar hamile kalmıştım o zaman gittiğim doktor 2 yaşında olmuş olsaydı denerdik demişti.kısmet olmadı ozaman kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için.

Ayy memleketimdeymissin canim cok şanslısın bende konyada yapmak isterdim doğumu rengin karatayli var medicana da anit hastanesinde zehra hanim var birde kizilayda bi doktor vardi bunlar hep destekliyor ve ebeler de var orda instagramda face de devamli paylaşıyorlar ssvd leri sana da nasip olur ins iyi arastir hangisi içine sinerse devam et

Zehra hanıma gideceğim bakalım canım inşallah istediğimiz gibi sağlıkla doğar kuzucuklarımız sende gel olmazsa buraya doğuma

Zaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibiNormal doğuranlarada hep gıpta etmişimdir maşallah diye

Zaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibiNormal doğuranlarada hep gıpta etmişimdir maşallah diye
Çok normal doğum istedim ama kısmet olmadı.hatta oğlumda 5 saat suni sancı çekip 8 cm açılmayla sezeryana gittim sıpam aşağı inmediği için. Sağlıklı olsunlar da yine sezeryan olurum sıkıntı yok ama deneyeceğim inşallah. Sen zaten normal doğumu kafanda bitirmişsin içinden nasıl geliyorsa öyle olmalı dediğim gibi sağlıklı olsunlar yeter.

Zehra hanıma gideceğim bakalım canım inşallah istediğimiz gibi sağlıkla doğar kuzucuklarımız sende gel olmazsa buraya doğuma
Düşündüm annemlerde mi yapsam diye ama doğum okullar acikken olacak çocuk 1 e gidecek mecbur burda olmalıyız eşimde öğretmen o da okula gitmek zorunda o yüzden antepte yapacağım bende burda buldum bi doktor o da iyo destekliyor insAllah nasip olursa. Bu arada sende konyali misin?

İnşallah sağ salim gelsinler dünyaya. Yok canım ben konyalı değilim izmirliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…