- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.481
Benim 12. Hafta bitince sanki sihirli değnek değmis gibi kesildi mide bulantilarim da istahsizligim da uykusuzluğun da yani bir cok belirti. Bana doktor ocean D vit verdi bir se ocean mummy kullanıyorum.Kızlar bulantılarınız devam ediyor mu? Benim ara ara çoğalıp, azalıyor. Bu arada balık yağı kullanıyor musunuz yada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Benim de öyle eskiye nazaran azaldı.Dr.um bana da bu vitamini yazmış ama daha almadım.Malesef devam ediyor. Ama cok sukur azaldı baya ama tam kesilmedi
Regenesis max kullanıyorum
Doguma kadar devam edecek herhaldeBenim de öyle eskiye nazaran azaldı.Dr.um bana da bu vitamini yazmış ama daha almadım.
Bulantının kesilmesine sevindim.Benim 12. Hafta bitince sanki sihirli değnek değmis gibi kesildi mide bulantilarim da istahsizligim da uykusuzluğun da yani bir cok belirti. Bana doktor ocean D vit verdi bir se ocean mummy kullanıyorum.
Olabilir çünkü benim ilk gebeliğimde 8.ayıma kadar sürmüştü ama bulantım kesilipte iştahım yerine gelince bebek daha hızlı kilo aldı.Hep zayıf gidiyordu doğuma yakın toparlamıştık.Doguma kadar devam edecek herhalde
Sıra gelince arıyolar mı ben covid geçirmiştim covid olanlar çin aşısı olcakmış dimiKızlar bana aşı sırası gelmiş covid aşısı olan var mı hamilelikte?
Hep yazıyorum ama benım yemede problem yok yaOlabilir çünkü benim ilk gebeliğimde 8.ayıma kadar sürmüştü ama bulantım kesilipte iştahım yerine gelince bebek daha hızlı kilo aldı.Hep zayıf gidiyordu doğuma yakın toparlamıştık.
Ben de daha once bir kayip yasadim insan ister istemez her seyi hemen oraya yoruyor, kaygilaniyor. Ben terapiye basladim ilk uc ayim cok zor geçtiği icin simdi daha iyi hissediyorum kendimi. Ama bulanti geçiyor benim de memelerim cok hassaslasmisti ilk uc ay yatarken kalkarken sanciyordu o kesilince cok kaygilanmistim bir sorun mu var diye. Sağlıkla alacagiz insallah kucagimiza bebeklerimiziBulantının kesilmesine sevindim.Benim de iştahsızlık ara ara fazlalaşıyor.Ama bulantım olmayıncada kafam da biraz kuruyorum ister istemez daha önce düşük yaşadığım için.
Aa ben kritik haftaya geçmişim umarım geçer ve iştahsızlık yaşamam.Hep yazıyorum ama benım yemede problem yok yahatta acken en yuksek düzeye cıkıyor bulantım o yuzden yiyorum
12.hafta, 16.hafta eger bunlardan gecmezse 9 ay diyorlar
Evet öyle bunu yaşayan daha iyi anlıyorBen de daha once bir kayip yasadim insan ister istemez her seyi hemen oraya yoruyor, kaygilaniyor. Ben terapiye basladim ilk uc ayim cok zor geçtiği icin simdi daha iyi hissediyorum kendimi. Ama bulanti geçiyor benim de memelerim cok hassaslasmisti ilk uc ay yatarken kalkarken sanciyordu o kesilince cok kaygilanmistim bir sorun mu var diye. Sağlıkla alacagiz insallah kucagimiza bebeklerimizi
Ben oldum sinovac hatta 2. Doz da 15 hazirandaKızlar bana aşı sırası gelmiş covid aşısı olan var mı hamilelikte?
Bana da çıkmış aşı doktoruma danisacagim önceden konuşmuştuk ol demişti ama cin aşısı taraftarı bende öyle şuanda piyasada aşı yok bakalımKızlar bana aşı sırası gelmiş covid aşısı olan var mı hamilelikte?
Benim 400Kızlar sizin 3. Aydan sonra kullandığınız vitaminler deki folik asit miktarı kaç acaba
400 canım. Birde ferruma basladım yeni onda var. İlk gittigim doktor farklı bir vitamın verdi normal c vitamını bemiks cKızlar sizin 3. Aydan sonra kullandığınız vitaminler deki folik asit miktarı kaç acaba
Ben normalde de aşı olmayı düşünmüyordum en azından ilk etaptaAşı konusunda ben de sizlerin ve doktorlarınızın görüşünü merak ediyorum arkadaşlar. Benim doktorum Biontech taraftarı ama bilemedim.
E nabız dan baktım benSıra gelince arıyolar mı ben covid geçirmiştim covid olanlar çin aşısı olcakmış dimi
Kızlar bulantılarınız devam ediyor mu? Benim ara ara çoğalıp, azalıyor. Bu arada balık yağı kullanıyor musunuz yada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Kızlar bana aşı sırası gelmiş covid aşısı olan var mı hamilelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?