- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.761
İnşallah olmaz canımKızlar Progestan kullandım Bi kutu doktor kutu bitince bırak demişti iki gündür içmiyorum şimdilik kanamam yok umarım olmaz da
Bu arada yarın görüş günümüz var oğlumu görmeye gideceğim stres başladı şimdiden umarım sıkıntı yoktur
Teşekkür ederim İnşallah olmazİnşallah olmaz canım
Yoktur inşallah guzel gecer
O hastaneye daha gitmeyeceğim çıktı alamam beyinde kist var dedi bence yanlış bakıyor devlet ilk gebeligimde de down sendromlu demişlerdi yanlış ölçüm yapıp en iyisi özele gitmek deneme amaçlı gittim pişman oldumGittim canım sorun yok zaten 10-150 arası normal diyordu nette Dr da harika dedi sonuca ama tek başına anşam ifade etmiyor kağıt veriyor hastane ona bak
Ben hamileligimi 6 haftalıkken öğrendim malesef o süre boyunca içiyordum ama öğrenince bir iki gün az az içtim sonra tamamen bıraktım. İnşallah hiç başlamam artikhamilelikten önce sigara kullanan hanimlar, simdi sigarayla araniz nedir?
cevabınız için çok teşekkürler. şifa olsunMerhaba, yaklaşık on doktor ile konuştuktan sonra aşı olmaya karar verdim. Dün oldum. Hepsi Biontech önerdi. Dünden beri kol ağrım var birazcık o kadar.
Ben oldum canım. İlk trimesterde önerilmiyor.
Biontech hamileler üzerinde çalışıldı. Bu nedenle öneriliyor.
İlk günden itibaren ağzıma koymadım ve hiç canım istemiyor unuttum gibi. Umarım doğumdan sonra da içmem bırakırım artık tamamenhamilelikten önce sigara kullanan hanimlar, simdi sigarayla araniz nedir?
Merhaba canim ben gunde 5-6 tane iciyordum hamilelikten once nadiren 10 u geciyordu ictigim simdi gunde 2-3 iciyorum doktoruma soyledim icmesen iyi olur ama duramiyirsan 1-2 taneden bir sey olmaz dedihamilelikten önce sigara kullanan hanimlar, simdi sigarayla araniz nedir?
bende gunde 1 bucuk paket icerdim. hamile oldugumu ögrendigimde sabah aksam olmak uzere 2 ye dusurdum. benim doktorum da icmemen lazim ama gunde bir bucuk paketten 2 ye dusmek cok iyi dedi. yine de cevremdekilerin baskısi oldukca korkutuyor beni. her gören kinamaya baslayinca daha cok strese giriyorum. bu aralar 3 e cikardim bu yuzdenMerhaba canim ben gunde 5-6 tane iciyordum hamilelikten once nadiren 10 u geciyordu ictigim simdi gunde 2-3 iciyorum doktoruma soyledim icmesen iyi olur ama duramiyirsan 1-2 taneden bir sey olmaz dedi
masallah diyelim o zaman. inan takdir ediyorum sen ve senin gibileri hatta imreniyorum desem yeri varİlk günden itibaren ağzıma koymadım ve hiç canım istemiyor unuttum gibi. Umarım doğumdan sonra da içmem bırakırım artık tamamen
iradene gelsin bu alkislarBen hamileligimi 6 haftalıkken öğrendim malesef o süre boyunca içiyordum ama öğrenince bir iki gün az az içtim sonra tamamen bıraktım. İnşallah hiç başlamam artik
Erkek bebek geç doğuyor diyorlar o yüzden kasım annesi olucam gibi hissediyorumBakalım ekim annesimi olacaksın kasım mı
Dün ne varsa mutlubulut da görmüş kötü rüyadun bende gordum kotu ruya ne zamandir gormemistim☹
Bende inanılmaz kötü uyanıyorum öyle rüya gördüğümde ve etkisinden çıkamıyorumben de sadece ben kötü rüya görmeye devam ediyorum sanıyodum, felaket ya dayak yemiş gibi uyanıyorum bir haftadır
Okuyorum canım okumadan hiç yatmıyorum eşim yanimiz da olmadığından kızımla ben kalıyoruz sadece kendimi duayla daha iyi hissediyorum ama rüyalar bitmedi hiçKızlar suya ayet-el kürsi ihlas felak nas fatiha okuyun veya birine okutun için.. yatarken de okuyabildiğiniz surelerden okuyun korku kötü rüya nazar bunlara karşı
Hadi bakalımErkek bebek geç doğuyor diyorlar o yüzden kasım annesi olucam gibi hissediyorum
Evet cevre baskısı insani cok rahatsiz ediyor. Ama tamamen birakmak daha cok strese sokacak beni stres de en az sigara kadar zararli bebeklere. Zaten plasenta zararli maddeleri ayirabiliyor bebege göndermiyor. Birakmaya zorladikca arttirma ihtimalim de artiyor, ben o yuzden hic kendimle inatlasmiyorum. Biraz liseli gibi gizli iciyorum yani topluluk icinde içmiyorum ki millet bir sey demesin diye.hamilelikten önce sigara kullanan hanimlar, simdi sigarayla araniz nedir
bende gunde 1 bucuk paket icerdim. hamile oldugumu ögrendigimde sabah aksam olmak uzere 2 ye dusurdum. benim doktorum da icmemen lazim ama gunde bir bucuk paketten 2 ye dusmek cok iyi dedi. yine de cevremdekilerin baskısi oldukca korkutuyor beni. her gören kinamaya baslayinca daha cok strese giriyorum. bu aralar 3 e cikardim bu yuzden
liseliler gibi gizli icme taktigini sevdimEvet cevre baskısı insani cok rahatsiz ediyor. Ama tamamen birakmak daha cok strese sokacak beni stres de en az sigara kadar zararli bebeklere. Zaten plasenta zararli maddeleri ayirabiliyor bebege göndermiyor. Birakmaya zorladikca arttirma ihtimalim de artiyor, ben o yuzden hic kendimle inatlasmiyorum. Biraz liseli gibi gizli iciyorum yani topluluk icinde içmiyorum ki millet bir sey demesin diye.
Bence cok buyuk bir is basarmissin 1,5 paketten 2'ye dusurerek. Uzulme bence 2 sigara bebege zarar vermez
Şimdi mi dedi kisti bakarken mi görmüş Allah Allah başka Dr gittin mi ne yaptınO hastaneye daha gitmeyeceğim çıktı alamam beyinde kist var dedi bence yanlış bakıyor devlet ilk gebeligimde de down sendromlu demişlerdi yanlış ölçüm yapıp en iyisi özele gitmek deneme amaçlı gittim pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?