2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
masallah diyelim o zaman. inan takdir ediyorum sen ve senin gibileri hatta imreniyorum desem yeri var aynen boyle devam etmen dilegimle
Teşekkür ederim bünyeye göre değişiyor o bence bende tiksinme ve bulantı yaptı kokusu vs ondan da biraz rahat bırakmış oldum. Bazı kişilere olmuyor o. Şanslıyım sanırım. Ama bi arkadaşım da senin gibi olmuştu günde 1-2 içiyordu bebeği sağlıklı çok şükür. Bıraksan daha iyi tabii ama içememin verdiği stres de iyi değil bence.

Bende henüz hissetmedim ilkini 24 hafta hissetmiştim ins o kadar beklemem. Kilodandir belki bilmiyorum benimde fazlam var
Benim ilk gebeliğim henüz bir şey hissetmedim. Bebeğin haraketlerini siz ilk ne zaman hissettiniz?
Ilk gebeligimde 24 hafta
AFP baktiran var mı
Var temiz çıkmıştı ama sonucu hatırlamıyorum. Sizinde iyi çıkmış sanırım gözünüz aydin
Benim ilk gebeligimde doğuma kadar 4 kilo olur 55 cm olur dedi iki drda . Sonuç 47 cnm 3050 gr minigim bende pek inanmıyorum anlayacağın

Şu kilo ölçümünde bence dr çok önemli
Kızımı doğum yaptğm dr 3kg dedi 2570 doğdu. 49cm
2.de dr deiştirdim. 3600 dedi 3645 doğdu. 54cm
3.de aynı dr 4100 dedi 4130 doğdu. 52 cm
4.de de aynı dr gidiyorum kilo git gide arttığı için 5kg doğurmamı bekliyormuş

Bir de gebelik şekeri olan var mı? yükleme yaptıracak mısınız?
20 de ayrıntılı
24 te şeker yüklemesi
28 de uyuşmazlık iğnesi
32 den sonra da artık daha sık gideriz.. Bir şekilde vakit geçer diyorum.

Günaydın salı günkü fotomuz bu kız bizi şimdiden dinlemiyo kapatıyo kulakları maymuş ultrasonda hep 1 hafta yakın önden çıkıyoz nasıl gelişiyo bu çocuk bilmem sağlıklı beslenmiyorumda bulantılardan maşallah hep böyle gitse keşke

Eklentiler

• IMG_20210611_081836.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 62
Ben doktorum isterse yaptiracagim simdilik Hba1c degerlerim iyi glukoz degerlerim de iyi kanda o nedenle cok korkmuyorum.

İlk aylar zaman gecmiyordu 12. Haftaya kadar cok zorlandim hic akmadi zaman simdi de nasil gectigini anlamiyorum ya birden doguruverecekmisim gibi geliyor tadini cikarmaya 16. Haftadan sonra baslayabildim

Rekor sana devroldu

37+0 1. KIZ
38+3 2. ERKEK
38+5 3. ERKEK
........ 4. KIZ
Bakalım ne olur
Desene ben erkek dogursaymısım 42.hafta falan olabilirmiş
Masallah neysekı sezeryandı dımıyoksa normal miydi

Kızımda istemedi şimdi istermi bilmiyorum ama yine istemez sanırım. İlkinde aclık tokluk kan sekerıne bakmıstık

Sezeryan hepsi malesef valla genelde erkekler geç gelir derler ama tabi bu tarz var sayımlar çok karnın düşmüş sabah akşam doğurursun otur sırtını duvara yasla bi ayağını öbürünün üstüne atmaya çalş atamazsan doğum çok yakın atarsan daha var vs vs
Benim gebelik şekerim olduğu için mecbur yaptrıyorum.

Bana da hep 20 ler çok hızlı geçiyor 30 oldumu zaman duruyor. Bi kere anneme sanki haftalardır 34 üm gibi bi cümle kurmuştum

Bana da hep 20 ler çok hızlı geçiyor 30 oldumu zaman duruyor. Bi kere anneme sanki haftalardır 34 üm gibi bi cümle kurmuştum
Benim ilk gebeligim o yuzden bakalim ilerleyen haftalarda nasil olacak ben de merak ediyorum. Ama kavusma yaklastikca zaman gene yavaslar kesin

Benim ilk gebeligim o yuzden bakalim ilerleyen haftalarda nasil olacak ben de merak ediyorum. Ama kavusma yaklastikca zaman gene yavaslar kesin
Herkes böyle aradaki 3 ayı sever en rahat dönem ben 30 dan sonrayı seviyorum devasa göbeğim ve içerden rahat bırakmayan bebeğimle bana kalırsa en güzel dönem. Sevmeme rağmrn neden yavaş geçiyomuş gibi geliyor onu bilmiyorum bak,

Bana da çıktı akademisyen olduğum için ama kararsızım. Birçok doktorla görüştüm fikir aldım ama hepsi benzer şey söylüyor: tamamen güvenli diyemeyiz, çünkü yeterli çalışma yok.
Valla keşke çıkmasaydı bi şekilde korunarak idare ediyoduk der oldum gece gündüz bu meseleyi düşünüyorum

Aa bacak bacak üstüne atmayı deneyımleyebıldın mı hic ben herhalde doguramıcam diyordum o zamanda gec dollenmeden tarıh karısıktı sımdıkı gıbı 40+3 dediler öyle kaldı belki degildi 39 gectımı stres baslıyo dogıramıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…