- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.801
Sen ne diyorsan oBana da hep 20 ler çok hızlı geçiyor 30 oldumu zaman duruyor. Bi kere anneme sanki haftalardır 34 üm gibi bi cümle kurmuştum
Anamm mide yanman oluyormuydu senın oda cok fenaydıHerkes böyle aradaki 3 ayı sever en rahat dönem ben 30 dan sonrayı seviyorum devasa göbeğim ve içerden rahat bırakmayan bebeğimle bana kalırsa en güzel dönem. Sevmeme rağmrn neden yavaş geçiyomuş gibi geliyor onu bilmiyorum bak,
Evet canım bizim de geçen hafta 150gram demişti bu hafta tekrar gittiğimizde 176gram dedi 17+1izSizin bebislerin kılolarini da söylediler mi arkadaşlar 140 gram dedi bize 15+5 iz minnaciklar
Bende ya söyle rahat döneme girmek istiyorum az kaldi ins ama benimde bunda fazla sürdü bu süreç cinsiyet farklılığımi hamilelik sayısı arttıkça daha mi kötü oluyor anlamadimAnamm mide yanman oluyormuydu senın oda cok fenaydıilkinde benim 2.dönem en guzeloydı ama bunda bulantım tam bıtmedı gıttı bir rahatlayamadım yine buna şükür tabi
DenedimAa bacak bacak üstüne atmayı deneyımleyebıldın mı hicben herhalde doguramıcam diyordum o zamanda gec dollenmeden tarıh karısıktı sımdıkı gıbı 40+3 dediler öyle kaldı belki degildi 39 gectımı stres baslıyo dogıramıycam
Normalde girmiş olmamız lazım 2.dönemi yarıladıkBende ya söyle rahat döneme girmek istiyorum az kaldi ins ama benimde bunda fazla sürdü bu süreç cinsiyet farklılığımi hamilelik sayısı arttıkça daha mi kötü oluyor anlamadim
Sezeryan planlımıydı son anda mı geliştiDenedimyani sonuncuda 1-2 gün sora doğurdum zaten 38 dim
Yaaa evetSen ne diyorsan oen buyuk tecrube sende bencede 30 dan sonrası agır gidiyo
Oluyor da genede seviyorumAnamm mide yanman oluyormuydu senın oda cok fenaydıilkinde benim 2.dönem en guzeloydı ama bunda bulantım tam bıtmedı gıttı bir rahatlayamadım yine buna şükür tabi
Ama masallah burada yazdıklarınla gayet enerjik, mutlu bir anne olarak canlanıyosun kafamdaYaaa evetbaya dalga konusuyum tanıdık terzide bile 2 müslin battaniye diktirdim annem götürdü. Kadın 4ü duyunca şok olmuş
Yok tutturdum normal yapıcam diye 48 saat direndim sancıya bebek kanala girdi. Falan açılma 1cm geçmedi bebek de başını dayamış dikişlere yırtılma riski olunca sezeryana alındım.Sezeryan planlımıydı son anda mı gelişti
Kumaş olarak alıp diktiriyorum daha hesaplı oluyor bide evde varda erkek desen kızıma kıyamamAma masallah burada yazdıklarınla gayet enerjik, mutlu bir anne olarak canlanıyosun kafamdakız neden diktirdin zaten vardır evde yoksa sende benım gibi digerlerine almadın ilk müslin buna mı ben kızıma almamıstım şimdi gözüm müslinlerde alayımda rahatlayım
Masallah cidden saglam gelmıstır tekmelerOluyor da genede seviyorumhemde ne yanma ya sırtım oyuluyordu geceleri uyuyamıyodum gören ikiz mi diyodu karnıma kimse tek bebek olduğuna inanamıyodu bide bebek 4 küsür kilo bazen bi vuruyodu ben mefta
Çok mutluyum ya eşim polis gurbet elde 3 çocuğa tek bakıyorum ne ana ne babaAma masallah burada yazdıklarınla gayet enerjik, mutlu bir anne olarak canlanıyosun kafamdakız neden diktirdin zaten vardır evde yoksa sende benım gibi digerlerine almadın ilk müslin buna mı ben kızıma almamıstım şimdi gözüm müslinlerde alayımda rahatlayım
Yani en saçlı kızımdı dierleri eh zaten kızım kumral oğlanlar sarı yani sarılarda saç pek olmuyor tüy oluyorMasallah cidden saglam gelmıstır tekmelersaclı olur diyorlar bende tutmadı sende tuttu mu
OyyYok tutturdum normal yapıcam diye 48 saat direndim sancıya bebek kanala girdi. Falan açılma 1cm geçmedi bebek de başını dayamış dikişlere yırtılma riski olunca sezeryana alındım.17 martta başladı sancılar 19 mart sabah 5 doğurdum
Sana çok delice gelecek ama ben doğum sancısına bayılıyorumOyysancı baslardakı gıbı kaldı mı yoksa acılma olmasa bile şiddetleniyor mu. Son sancıları düşününce onu yasayıp ustune sezeryana alınmayı düşünmek istemıyorum ben sonlarda bagırmısım baya hemde sezeryana alın benı sezeryan istiyorum diye neyseki son dakika diye ciddiye alan olmamıs
Allah yardımcın olsun bende tekim ama 1 ile 3 bir degil tabiÇok mutluyum ya eşim polis gurbet elde 3 çocuğa tek bakıyorum ne ana ne baba4. Bizi nasıl mutlu etti anlatamam Elhamdülillah verene hamdolsun ama zor diyorum baya zor
Kocam aldır dedi git sen kendini aldır dedim.Allah yardımcın olsun bende tekim ama 1 ile 3 bir degil tabiya gerci benım tek olmam daha ıyı ben öyle bana karısan edene gelemem
Ya bir derdim varda konu acılıyor gecen acıldı mesela 2. İstemeden olmus yasına girmiş kadın hala benimseyememişonu okuyunca sen aklıma geldin inşallah ileride hep birlik olurlar hayırlı olurlar hepimizinkiler inşallah
Sana çok delice gelecek ama ben doğum sancısına bayılıyorumbaşlardaki gibi kalmadı hastaneye 4 te gittik o zaman acil hazırlıyolar bir vuruyor anam anam ama geçiyor yani o kısmı 10 numara hep devam eden bir ağrı olduğunu düşün aralıklı gelmiyor ne kadar zor olurdu sancı geliyor hemşirelere durun dokunmayın diyorum bekliyorum geçiyor hazırlanıyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?