2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Anamm mide yanman oluyormuydu senın oda cok fenaydı ilkinde benim 2.dönem en guzeloydı ama bunda bulantım tam bıtmedı gıttı bir rahatlayamadım yine buna şükür tabi

Anamm mide yanman oluyormuydu senın oda cok fenaydı ilkinde benim 2.dönem en guzeloydı ama bunda bulantım tam bıtmedı gıttı bir rahatlayamadım yine buna şükür tabi
Bende ya söyle rahat döneme girmek istiyorum az kaldi ins ama benimde bunda fazla sürdü bu süreç cinsiyet farklılığımi hamilelik sayısı arttıkça daha mi kötü oluyor anlamadim

Denedim yani sonuncuda 1-2 gün sora doğurdum zaten 38 dim

Bende ya söyle rahat döneme girmek istiyorum az kaldi ins ama benimde bunda fazla sürdü bu süreç cinsiyet farklılığımi hamilelik sayısı arttıkça daha mi kötü oluyor anlamadim
Normalde girmiş olmamız lazım 2.dönemi yarıladık benim ikiside aynı cinsiyet ama bilemedim ya belki psikolojık olarak pandemininde etkısındeyız kendı adıma öyleyım aslında.. İlk kızıma hamileyken gezıyordum tozuyordum biraz daha rahattım eş dost görüşmeleri falan hatta ne birazı baya rahat ama ikinci hamılelıgın etkısı varmıdır bilmiyorum tabi buna şükrediyorum ya bir kac hafta öncesini düşününce

Oluyor da genede seviyorum hemde ne yanma ya sırtım oyuluyordu geceleri uyuyamıyodum gören ikiz mi diyodu karnıma kimse tek bebek olduğuna inanamıyodu bide bebek 4 küsür kilo bazen bi vuruyodu ben mefta

Yaaa evet baya dalga konusuyum tanıdık terzide bile 2 müslin battaniye diktirdim annem götürdü. Kadın 4ü duyunca şok olmuş
Ama masallah burada yazdıklarınla gayet enerjik, mutlu bir anne olarak canlanıyosun kafamda kız neden diktirdin zaten vardır evde yoksa sende benım gibi digerlerine almadın ilk müslin buna mı ben kızıma almamıstım şimdi gözüm müslinlerde alayımda rahatlayım

Sezeryan planlımıydı son anda mı gelişti
Yok tutturdum normal yapıcam diye 48 saat direndim sancıya bebek kanala girdi. Falan açılma 1cm geçmedi bebek de başını dayamış dikişlere yırtılma riski olunca sezeryana alındım. 17 martta başladı sancılar 19 mart sabah 5 doğurdum

Kumaş olarak alıp diktiriyorum daha hesaplı oluyor bide evde varda erkek desen kızıma kıyamam bende ilk ikisinde kullanmadım 3.de çok kullandım

Oluyor da genede seviyorum hemde ne yanma ya sırtım oyuluyordu geceleri uyuyamıyodum gören ikiz mi diyodu karnıma kimse tek bebek olduğuna inanamıyodu bide bebek 4 küsür kilo bazen bi vuruyodu ben mefta
Masallah cidden saglam gelmıstır tekmeler saclı olur diyorlar bende tutmadı sende tuttu mu

Çok mutluyum ya eşim polis gurbet elde 3 çocuğa tek bakıyorum ne ana ne baba 4. Bizi nasıl mutlu etti anlatamam Elhamdülillah verene hamdolsun ama zor diyorum baya zor

Oyy sancı baslardakı gıbı kaldı mı yoksa acılma olmasa bile şiddetleniyor mu. Son sancıları düşününce onu yasayıp ustune sezeryana alınmayı düşünmek istemıyorum ben sonlarda bagırmısım baya hemde sezeryana alın benı sezeryan istiyorum diye neyseki son dakika diye ciddiye alan olmamıs

Sana çok delice gelecek ama ben doğum sancısına bayılıyorum başlardaki gibi kalmadı hastaneye 4 te gittik o zaman acil hazırlıyolar bir vuruyor anam anam ama geçiyor yani o kısmı 10 numara hep devam eden bir ağrı olduğunu düşün aralıklı gelmiyor ne kadar zor olurdu sancı geliyor hemşirelere durun dokunmayın diyorum bekliyorum geçiyor hazırlanıyorum falan

Çok mutluyum ya eşim polis gurbet elde 3 çocuğa tek bakıyorum ne ana ne baba 4. Bizi nasıl mutlu etti anlatamam Elhamdülillah verene hamdolsun ama zor diyorum baya zor
Allah yardımcın olsun bende tekim ama 1 ile 3 bir degil tabi ya gerci benım tek olmam daha ıyı ben öyle bana karısan edene gelemem
Ya bir derdim varda konu acılıyor gecen acıldı mesela 2. İstemeden olmus yasına girmiş kadın hala benimseyememiş onu okuyunca sen aklıma geldin inşallah ileride hep birlik olurlar hayırlı olurlar hepimizinkiler inşallah

Kocam aldır dedi git sen kendini aldır dedim. O daha kan pıhtısıyken benimsedim ben onu 3 gün konuşmadık.. Bir tavır bir tavır sanki çocuk onun deil. Dedim bana bak istemiyomusun tamam bende asla aldırmıyorum alırm çocuklarımı giderim tek başına doğururum sende niye ayrıldılar diye sorarlarsa çocuğumuzu aldırmadı diye açıklama yaparsn dedim. Sora alttan almaya başladı. Bide bir süreçten çıkmışım tiroid kanseri için tedavi almıştım. Yani her bakımdan reddetme hakkı benimken ben kabul etmişim sen akşmdan akşama gelip çocuk sevcen aldır oldu canım

Çılgın ya o zaman bunda da sancıyı beklersin ya o sonrakileri anlatamam bırak hazırlanmayı nefes aldırmıyor ara falan kalmıyor. Ama yinede hayal olarak hatırlıyorum zaten tam hatırlasa kimse tekrar doguramazmıs ya
Dogumdan sonra hastanede yenı dogum yapan birkac kişiyle konusuyoruz ıkımızın yanında annelerımız var.. Biz taze anneler asla bir daha dogurmayız diyoruz annelerimizde dogurursunuzzz kendiniz istersiniz diyorlardı o zaman imkansız gelen şey sonradan cidden istenıyormus garip tabi ilkinde dogum korkum yoktu şimdi inanılmaz ama olsun saglıkla kavusalım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…