2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bizde reflüden 2 gunde makıneyo full dokduruyorduk ama reflu olmayan bir bebek ile rahat olur kakada primada nadie cıkıyordu bakalım bu sefer nasıl olacak
Ayy o dert bizde de vardı.Reflüsü vardı çook çamaşır çıkardı hatta önden çitilerdim de.Umarım bu defa olmaz diye dua ediyorum.

Benim bebiş gündüz ne yapıyor sa hiç hissetmiyorum geceleri pıt pıt vuruyor ama gündüz tık yok neden acaba kızlarhep uyuyor mu ki anlayamadım sizlerin nasıl

Teşekkür ederim bende ilk olacağı için hiç bilmiyorum neyi ne kadar giyebilir herkes farklı bir şey söylüyor benim de çok aklım karıştı :)
Az ondan az ondan alacagiz mecbur minik olursa internet elimizin alti eklersin battaniye penye 3 müslin 2 olsun derim. Gece gündüz örtüsü hep battaniye kullandım cabukta kirleniyor ilkte lüzumlu lüzumsuz şeyler oluyor mecbur herkesin elini rahatlatan şeylerde farklı oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah

Park yatak bende alıp pişman olanlardanım. Alıp ta memnun olanda çoktu Belki de bizimkisi iyi çıkmadı anneme bir iki gittim gicirdamaya başladı. O yüzden bu gebeligimde almayacağım.
Toplasan 5 kez uyumadı benimkide şimdi belki seyehatte kullanırız diyoruz uyursa içinde tabi

Baby plus in anne yanını inceledin mi ikisi arasında çok fark var mı bende alacağım ama karar vermedim hangisi diye
Şimdi baktım, bence chiccoya iyi bir alternatif olmuş. Açıkçası chiccoyu arkadaşım kullandığı ve beğendiği için tercih ettim ben :) Ama bu ürünün de kullanıcı yorumları gerçekten iyi.

Bu arada bu üründe titreşim ve müzik olduğu da belirtilmiş. Chicco'dan bu yönü ile daha iyi

Son düzenleme:
9 ay kustu kızım reflüden o günler gitsin geri gelmesin Reflü bebe çok zor

Ayy o dert bizde de vardı.Reflüsü vardı çook çamaşır çıkardı hatta önden çitilerdim de.Umarım bu defa olmaz diye dua ediyorum.
Evet kızlar inşallah kardeşleri olmaz tabi Rabbim baska dert vermesin hepsi saglıklı olsun inşallah. Kıyafetı falan gecıyoda ınsan yavrusunun haline cok uzuluyor. Buradan tanıdıgım bir arkadasım bana emzirdikten sonra gazını cıkarmayı bıraktıgında kusmanın bir tık azaldıgını söylemişti gercekten tamamen gecmesede yınede azalma olmustu. Normalde doktor falan aksini söylemişti

Ben kizimda yatak odama mobilya besikten almıştık yatağıma yapistirip yan korumaligi indirmistim öyle rahat etmiştim ki diğer odalar da gündüz için de internetten sallanır bi beşik almıştık onu kullanmıştım gündüzleri sallatarak uyuyordu çalıştığım için sağolsun kayinvalidem sallamaya alıştırdi ama geceleri sallamadan uyuyordu zaten

Chicco aslında eğimli durması falan gayet başarılı ama baby plus da fiyat performans ürünü olmuş sanırım sağlıkla uyusun büyüsün içinde

Kızım çok gazlıydı bence gazda yapıyor onu en çok oğlanlarda olmadı hamdolsun

Valla arkadaşlar alışveriş konusunda doğru ya da yanlış bilmiyorum ama ben başladım ilk gebelik ve pek sabırlı değilim sanırım :) e bebeğin indirimini görünce dayanamadım daha doğrusu. Ama bilmiyorum yani düşüncem o çocuğun dünyaya geleceği varsa zaten Allah ın izniyle gelir ama kaderinde bu yoksa ben 6. Gün aya kadar da beklesem tüm testleri de temiz çıksa yine olmaz. Kısaca nasip kısmet tamamen. Bence biraz da keyfini çıkartmak gerekiyor :)

Tabiki canım Allah kimseye yaşatmasın doğum anında bile bebeğini kaybedenler var sağlık durumu açısından değil benim düşüncem dediğin gibi benimde ilk ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum kızlar almaya başlasın yavaş yavaş fikir edinerek devam edeceğim sen neler aldın mesela

Hamilelikle ilgili bir kaç kitap aldım onda genelde 3 aylık kıyafet alınması ve genelde patiksiz altlarım olması gerektiğini yazmışlar boyu uzadıkça patikli altlar sanırım sıkarsa tırnak batığına sebep olabiliyormuş. Genel olarak 0-3 ay uzun kollu çıtçıtlı zıbın aldık içine giydireceğim kalın askılı çıtçıtlı badilerden aldım beyaz. Atlet niyetine her şeyin altına onu giydiriyormuşuz zaten. Ayaklarını sıcak tutsun diye e bebekten polar bir patik aldım. Bir de patikli ve patiksiz yine 0-3 ay altlıklar aldım. Yine Müslin örtü, a101 e gelen polar gibi olan bebek battaniyesinden aldım. Genel olarak bu şekilde :) e bebek çok güzel indirimdeydi indirimlere ek bütün ürünlerde %40 ı görünce sonra daha fazla para verip almaktansa bulduklarımı alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…