- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.061
Bende de leke oluşmuşYa kız annelerinde gerçekten çirkinlik mi geliyo ya valla doğru galiba ben çirkinleştim bi lekeler oluşmuş bende alın yanak falan of nasıl geçer bu
Insallah kuzumm, bugün onu iyi ve kipir kıpır gordum ya hic korkmadim, inşallah cok iyi olacak ve zamaninda gelecek sipacigimCanım inşallah saglıkla vaktinde gelir yavrusun. Diger topıklerden cok okuyorum hafta gecsın gelmesın diye bekleyenler 39-40 olmus hala minnak gelmemıs inşallah vaktinde gelecek oglusun
Çok gecmis olsun. Saglikla, zamaninda gelsin.Kizlar sag olun hepiniz. Doktora gittim, dun aksam yazıp yarin gel demişti. Bebek iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski yani. Progestan verdi..
İnşallah canımInsallah kuzumm, bugün onu iyi ve kipir kıpır gordum ya hic korkmadim, inşallah cok iyi olacak ve zamaninda gelecek sipacigim
Ben yurt disinda cok gec soyluyorlar suan 17 haftaligim yakinda ogrenirim insMerhaba kızlar benim gibi henüz cinsiyet öğrenememiş var mi aramizda
Bazen, birşeye üzülüp sinirlendiğimdeKarnın sertleşiyor mu canım
Arada çıkıyom çok dışarıda çıkmıyom anlamadım ya inşallah geçerDogum olsun gecer inşallah canım. Güneşe cok cıkıyormusun gunes lekelerımı
İnşallah ya krem fln var mı kullanabilceğimizBende de leke oluşmuşgebelikten sonra geçer mi acaba?
Hiç bilmiyorumİnşallah ya krem fln var mı kullanabilceğimiz
Bebişin iyi olmasına çok sevindim. Vaktinde ve sağlıkla gelir inşallahKizlar sag olun hepiniz. Doktora gittim, dun aksam yazıp yarin gel demişti. Bebek iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski yani. Progestan verdi..
Gecer canım inşallah yani öyle düşünüyorumArada çıkıyom çok dışarıda çıkmıyom anlamadım ya inşallah geçer
Evet ben de öğrenemedim bağdaş kurmuş göstermedi :)Merhaba kızlar benim gibi henüz cinsiyet öğrenememiş var mi aramizda
Hic belli olmuyor o. Kizimda hic cirkinlesmedim. Su an oğlumda öyle ama ileriyi bilmem. Sadece tombik oluyorumYa kız annelerinde gerçekten çirkinlik mi geliyo ya valla doğru galiba ben çirkinleştim bi lekeler oluşmuş bende alın yanak falan of nasıl geçer bu
Cok normalUltrason muayenesine göre 1 hafta ilerden giden varmı? Adet tarihime göre 14+5 im ultrason ölçümüne göre 15+5 :)
Onlar kasılma herhalde benimde çok oluyorBazen, birşeye üzülüp sinirlendiğimde
Kolonyalı pamuk sürün. İlk asimda bilmiyordum cok agrimisti ikinci adımda sormuştum ağrı olmamistitetanoz aşısından sonra kolum agrımaya başladı kızlar
tesekkur ederim sabah olmustum aksam agrimaya basladi simdi etki eder mi acaba?Kolonyalı pamuk sürün. İlk asimda bilmiyordum cok agrimisti ikinci adımda sormuştum ağrı olmamisti
Bilemiyorum ins eder deneyin şansınızıtesekkur ederim sabah olmustum aksam agrimaya basladi simdi etki eder mi acaba?
Teşekkür ederim test negatif sanrm ağr bir grip geçiriyorumgecmis olsun insallah bir sey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?