2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de aynıyım bişeyler oluyor sanki ama o mu deil mi bilemıyorum. Kafana takma üç gün önce hastanede kıpır kıpırdı ve hissetmiyordum demeli normal dıorum bende
Bende bişeyler bile olmuyo.yani kafamı karıştıracak bişey bile yok.net hiç hissetmiyorum.perşembe kontrolü iple çekiyorum.umarım herşey yolundadır

Kızlar bana aşı çıkmış yarın doktoruma soracağım ama aşı olup da sıkıntısız doğum yapan var mı olmasam beklesem riskleri var nasıl geçireceğim belli değil

Ilk gebeliklerde normal benim 3. 17.haftadayim şu an daha 3 kez falan cok hafif hissettim

Valla benimde 9 yılı aşkın…. Tutarsız hareketler daha çok insan telaş ediyor inanın bana bilmemek ve hareket edince her gün hissetmek daha iyiböyle huzursuz oluyorsun dün hareket etti bu gün etmedi die akşam etti gündüz ne oldu die bu paniğin sonu yok

Evet benimde oğlum 8 yaşında hamilelikle ilgili hiçbişey hatırlamıyorum ne zaman hareketi başladı ne zaman hissettim.ilk bir yılı ek gıda vs hiçbişey hatırlamıuorum

Canım stres yapma , o senin yağ dokun , iç karnın , gebelik tecrüben ile alakalı şeyler ama hissetmen yakındır
sabahları sırt üstü uzan kendini dinle zaten çok yavaş hareket ediyo bundan sonra kuvvetlenecek inşallah
Kötü bişe yoktur merak etme annesi :)

Kızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Tatildeydim foruma hiç giremedim.
Dün aniden bir mide bulantısı ve kusma yasadım geçti gitti. Nefes darlığı ve çarpıntı şikayetlerim oluyor sizlerde de mevcut mu?
Tüm bunların yanı sıra bebeğin haraketlerini hisseden annelerimiz var mı?

İyi tatiller canım güneşe dikkat et hisseden. Arkadaşlar var biz senle aynıyız hemen hemen bende bir kaç akşam hissettim ama tutarsız hareketler gündüz bende hissetmedim bazıları sabah uyanınca bile hissediyor bende maalesef henüz yok sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…