- 15 Haziran 2021
- 38
- 25
- 3
- 47
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.101
Bende bişeyler bile olmuyo.yani kafamı karıştıracak bişey bile yok.net hiç hissetmiyorum.perşembe kontrolü iple çekiyorum.umarım herşey yolundadırBen de aynıyım bişeyler oluyor sanki ama o mu deil mi bilemıyorum. Kafana takma üç gün önce hastanede kıpır kıpırdı ve hissetmiyordum demeli normal dıorum bende
Ilk gebeliklerde normal benim 3. 17.haftadayim şu an daha 3 kez falan cok hafif hissettimHerkese merhaba.ben bi soru sormak için üye oldum.yarın 18 haftam bitiyor fakat bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.az çok okudum hepiniz hissetmeye başlamışsınız.merak ettim benim haftalarda olup hala hissetmeyen varmı
Bana da cıktı ama kararsizimKızlar bana aşı çıkmış yarın doktoruma soracağım ama aşı olup da sıkıntısız doğum yapan var mı olmasam beklesem riskleri var nasıl geçireceğim belli değil
Bebeğinize nasıl hamile kaldınız ? İlişki günleri hakkında bilgi verebilir misiniz ?Hayırlı cumalar hanımlar bize %90 kız bebiş geliyor
İlk gebeliğim değil ama uzun zaman oldu etkilermi bilmiyorum.20 yi bekliycem artık yapacak bişey yokIlk gebeliklerde normal benim 3. 17.haftadayim şu an daha 3 kez falan cok hafif hissettim
Kuzeniminde ikinci hamileliği 23. Hafta falan hissetti onunda arada 6 sene varYok ilk değil ama uzun zaman oldu unuttum hamileliği.
23. De oldukça geç değilmiKuzeniminde ikinci hamileliği 23. Hafta falan hissetti onunda arada 6 sene var
Olabilir belki ama sorun yoktur yakinda kuvvetlenecek hareketleriİlk gebeliğim değil ama uzun zaman oldu etkilermi bilmiyorum.20 yi bekliycem artık yapacak bişey yok
Evet benimde oğlum 8 yaşında hamilelikle ilgili hiçbişey hatırlamıyorum ne zaman hareketi başladı ne zaman hissettim.ilk bir yılı ek gıda vs hiçbişey hatırlamıuorumValla benimde 9 yılı aşkın…. Tutarsız hareketler daha çok insan telaş ediyor inanın bana bilmemek ve hareket edince her gün hissetmek daha iyiböyle huzursuz oluyorsun dün hareket etti bu gün etmedi die akşam etti gündüz ne oldu die bu paniğin sonu yok
Çok geçmiş olsun canm bir an evvel atlatman dileğiyleTeşekkür ederim test negatif sanrm ağr bir grip geçiriyorum
BenHerkese merhaba.ben bi soru sormak için üye oldum.yarın 18 haftam bitiyor fakat bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.az çok okudum hepiniz hissetmeye başlamışsınız.merak ettim benim haftalarda olup hala hissetmeyen varmı
Canım stres yapma , o senin yağ dokun , iç karnın , gebelik tecrüben ile alakalı şeyler ama hissetmen yakındırHerkese merhaba.ben bi soru sormak için üye oldum.yarın 18 haftam bitiyor fakat bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.az çok okudum hepiniz hissetmeye başlamışsınız.merak ettim benim haftalarda olup hala hissetmeyen varmı
İyi akşamlar herkese
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin
Çok teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canm bir an evvel atlatman dileğiyle
Geç ama normal yinede herkes hissedemeyebiliyor kilosuda vardı23. De oldukça geç değilmi
Bi deneyeceğim
İyi tatiller canım güneşe dikkat etKızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Tatildeydim foruma hiç giremedim.
Dün aniden bir mide bulantısı ve kusma yasadım geçti gitti. Nefes darlığı ve çarpıntı şikayetlerim oluyor sizlerde de mevcut mu?
Tüm bunların yanı sıra bebeğin haraketlerini hisseden annelerimiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?