- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.041
Amin canım inşallah.Teşekkür ederim. Şimdiye dek kasılma dışında bir sıkıntı yaşamadım. Geçen haftalar çok kasılmam olmuştu, progestandan sonra baya azaldı. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim, Temmuz sonunda gireceğim inşallah. Miyomlarımı geçen ay gittiğim perinatolog farketti. Kendi doktorum (rahim filmimi de çekmişti) bu hafta söyledi daha. İki ayrı doktora gidiyorum ama normal doktorum bilmiyor perinatologa da gittiğimi, söylemedim.
Çok teşekkürler. Geçen ay farkedildi rahim içi miyomlarım. Geçen ay eşten de bebekten de uzaktaydılar zararsız konumdaydılar. Plesanta şu an biraz daha yana kaymış ama bu defa da miyomun üstüne yerleşmiş. Bu daha da üste çıkacak merak etme dedi doktor. Ama tabi insan merak ediyor ister istemez. Pazartesi de perinatologla randevum var bakalım o ne diyecek. Senin plesanta da inşallah üste çıkmaya başlamıştır canım, dualarım kendimle beraber tümiyi haber bekleyenlerle.
Kasılmamı ultrasonda gördü, rahimde kasılman var sen hissediyor musun dedi ama ben hissetmiyordum., karnım vs normaldi. Sanırım kasılma hareketini görüyorlar ultrasonda. Çünkü geçen ay perinatologa gittiğimde de ultrason sonrası, ultrasona başladığımızda vardı kasılmanız sonra geçti demişti.
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende kan testi idrar testi vermistim sonra onlar 19 mayis haftasinda gel demislerdi asi ol demislerdi gitmedim cunku doktor 1 ay daha sonra git dedi o arada beni aradilar doktorum daha sonra olmami istedi dedim sonra bugun gittim ben tetenos asisi olmak istiyorum dedim vurdularGeçmiş olsun. Umarım hiç ağrı olmaz. Bir şeyi merak ettim. Sağlık ocağından aşı için onlar mı sizi aradı? Ben kan testini orada vermiştim. Kalp atışını duyunca haber verin kaydınızı yapalım dediler. Haber verdim. Sonra hiç arayan soran olmadı. 20. hafta civarı yapılması gerekiyor sanırım aşının. Gerçi daha 17. haftadayım ama aramazlarsa ben giderim artık o haftalarda.
birde bacaklarima bakıyorlar sağlık ocağında varis ödem oluşmuş mu diye oluşmamışGeçmiş olsun. Umarım hiç ağrı olmaz. Bir şeyi merak ettim. Sağlık ocağından aşı için onlar mı sizi aradı? Ben kan testini orada vermiştim. Kalp atışını duyunca haber verin kaydınızı yapalım dediler. Haber verdim. Sonra hiç arayan soran olmadı. 20. hafta civarı yapılması gerekiyor sanırım aşının. Gerçi daha 17. haftadayım ama aramazlarsa ben giderim artık o haftalarda.
bende kan testi idrar testi vermistim sonra onlar 19 mayis haftasinda gel demislerdi asi ol demislerdi gitmedim cunku doktor 1 ay daha sonra git dedi o arada beni aradilar doktorum daha sonra olmami istedi dedim sonra bugun gittim ben tetenos asisi olmak istiyorum dedim vurdular
Teşekkürler cevabınız için. Biraz daha bekliyeyim aramazlarsa giderim kendim. Varis vs oluşmamasına sevindim. Umarım sağlıkla geçiririz bu süreçleribirde bacaklarima bakıyorlar sağlık ocağında varis ödem oluşmuş mu diye oluşmamış
amin inşallah canımTeşekkürler cevabınız için. Biraz daha bekliyeyim aramazlarsa giderim kendim. Varis vs oluşmamasına sevindim. Umarım sağlıkla geçiririz bu süreçleri
İnşallah canım. Bende de yanma falan yoktu ama bel ve kasık ağrısı oluyordu enfeksiyon çıkmıştıOlabilir canim belki de, yanma vs yok ama olablir tabii ki. Bakalım bi gideyim de insallah her sey yolundadir...
Karnın sertleşiyor mu canımTeşekkür ederim. Şimdiye dek kasılma dışında bir sıkıntı yaşamadım. Geçen haftalar çok kasılmam olmuştu, progestandan sonra baya azaldı. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim, Temmuz sonunda gireceğim inşallah. Miyomlarımı geçen ay gittiğim perinatolog farketti. Kendi doktorum (rahim filmimi de çekmişti) bu hafta söyledi daha. İki ayrı doktora gidiyorum ama normal doktorum bilmiyor perinatologa da gittiğimi, söylemedim.
Çok teşekkürler. Geçen ay farkedildi rahim içi miyomlarım. Geçen ay eşten de bebekten de uzaktaydılar zararsız konumdaydılar. Plesanta şu an biraz daha yana kaymış ama bu defa da miyomun üstüne yerleşmiş. Bu daha da üste çıkacak merak etme dedi doktor. Ama tabi insan merak ediyor ister istemez. Pazartesi de perinatologla randevum var bakalım o ne diyecek. Senin plesanta da inşallah üste çıkmaya başlamıştır canım, dualarım kendimle beraber tümiyi haber bekleyenlerle.
Kasılmamı ultrasonda gördü, rahimde kasılman var sen hissediyor musun dedi ama ben hissetmiyordum., karnım vs normaldi. Sanırım kasılma hareketini görüyorlar ultrasonda. Çünkü geçen ay perinatologa gittiğimde de ultrason sonrası, ultrasona başladığımızda vardı kasılmanız sonra geçti demişti.
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim de öyle eskisinden iyi sayılırım ama bi günüm bi günümü tutmuyor,hala oluyor bulantıYok ya kalıcı artık galiba eskisi kadar sık yok ama anlamadım sonu yok
Hiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
gecmis olsun insallah bir sey yokturHiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
Anladım canım, tekrardan çok geçmiş olsun. Bir sorun olmadan sağlıkla al kucağına insallah bebişiniTeşekkür ederim. Şimdiye dek kasılma dışında bir sıkıntı yaşamadım. Geçen haftalar çok kasılmam olmuştu, progestandan sonra baya azaldı. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim, Temmuz sonunda gireceğim inşallah. Miyomlarımı geçen ay gittiğim perinatolog farketti. Kendi doktorum (rahim filmimi de çekmişti) bu hafta söyledi daha. İki ayrı doktora gidiyorum ama normal doktorum bilmiyor perinatologa da gittiğimi, söylemedim.
Doktora gittin mi ne dedi canim? Umarim her şeyi yolundadirO donemler benim de oluyor evet, bir yerde de okumuştum ve ben de yaşıyorum. Ama simdi adet doneminde değilm ve tam öyle bsy degil, bicak saplanmasi, orda bi ekstra bsy var gibi. Doktora yazmstim zaten, endiselenme ya rahim büyümesi ya da gazdir, magnezyum al dedi. Sonra aksam yine yazdi nasil oldun diye, anlatınca yarin gel bi bakalım dedi. Gideceğim birazdan..
Olabilir canim belki de, yanma vs yok ama olablir tabii ki. Bakalım bi gideyim de insallah her sey yolundadir...
Cok gecmis olsun. İnşallah sadece soğuk algınlığı falandir. Covidse bile insallah ayakta cok yorulmadab atlatirsinHiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
Geçmiş olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz..
Magnezyum takviyesi ihtiyacınız olabilir veya başka birşey olabilir ben de yaşadım benzerini geçen haftalarda. Magnezyum ve progestanla baya iyileşti. Doktordan randevu alın hemen en yakın zamana. Acile gidecek olursanız da kadın doğum acili olan bir hastaneye gidin mutlaka.
İnşallah canım. Bende de yanma falan yoktu ama bel ve kasık ağrısı oluyordu enfeksiyon çıkmıştı
Doktora gittin mi ne dedi canim? Umarim her şeyi yolundadir
Cok gecmis olsun. İnşallah sadece soğuk algınlığı falandir. Covidse bile insallah ayakta cok yorulmadab atlatirsin
Canım gecmıs olsunHiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
Canım inşallah saglıkla vaktinde gelir yavrusun. Diger topıklerden cok okuyorum hafta gecsın gelmesın diye bekleyenler 39-40 olmus hala minnak gelmemıs inşallah vaktinde gelecek oglusunKizlar sag olun hepiniz. Doktora gittim, dun aksam yazıp yarin gel demişti. Bebek iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski yani. Progestan verdi..
Dogum olsun gecer inşallah canım. Güneşe cok cıkıyormusun gunes lekelerımıYa kız annelerinde gerçekten çirkinlik mi geliyo ya valla doğru galiba ben çirkinleştim bi lekeler oluşmuş bende alın yanak falan of nasıl geçer bu
Yaa Allah şafi ismiyle şifa versinHiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?