2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Amin canım inşallah.

bende kan testi idrar testi vermistim sonra onlar 19 mayis haftasinda gel demislerdi asi ol demislerdi gitmedim cunku doktor 1 ay daha sonra git dedi o arada beni aradilar doktorum daha sonra olmami istedi dedim sonra bugun gittim ben tetenos asisi olmak istiyorum dedim vurdular

birde bacaklarima bakıyorlar sağlık ocağında varis ödem oluşmuş mu diye oluşmamış

birde bacaklarima bakıyorlar sağlık ocağında varis ödem oluşmuş mu diye oluşmamış
Teşekkürler cevabınız için. Biraz daha bekliyeyim aramazlarsa giderim kendim. Varis vs oluşmamasına sevindim. Umarım sağlıkla geçiririz bu süreçleri

Karnın sertleşiyor mu canım

Ya kız annelerinde gerçekten çirkinlik mi geliyo ya valla doğru galiba ben çirkinleştim bi lekeler oluşmuş bende alın yanak falan of nasıl geçer bu

Anladım canım, tekrardan çok geçmiş olsun. Bir sorun olmadan sağlıkla al kucağına insallah bebişini

Doktora gittin mi ne dedi canim? Umarim her şeyi yolundadir

Hiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
Cok gecmis olsun. İnşallah sadece soğuk algınlığı falandir. Covidse bile insallah ayakta cok yorulmadab atlatirsin

Geçmiş olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz..

İnşallah canım. Bende de yanma falan yoktu ama bel ve kasık ağrısı oluyordu enfeksiyon çıkmıştı

Doktora gittin mi ne dedi canim? Umarim her şeyi yolundadir

Cok gecmis olsun. İnşallah sadece soğuk algınlığı falandir. Covidse bile insallah ayakta cok yorulmadab atlatirsin

Kizlar sag olun hepiniz. Doktora gittim, dun aksam yazıp yarin gel demişti. Bebek iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski yani. Progestan verdi..

Kizlar sag olun hepiniz. Doktora gittim, dun aksam yazıp yarin gel demişti. Bebek iyi cok sukur ama rahimde hunilesme varmış, erken dogum riski yani. Progestan verdi..
Canım inşallah saglıkla vaktinde gelir yavrusun. Diger topıklerden cok okuyorum hafta gecsın gelmesın diye bekleyenler 39-40 olmus hala minnak gelmemıs inşallah vaktinde gelecek oglusun

Hiiiiiiç sorma vasiyet verdim acilden geldim az önce covid testi verdim parolden başka bişey kullanamazsn dedi kendi drum da vitamin ilacını haftada bir gün deil her gün kullan dedi geldim eve akşama belli olur
Yaa Allah şafi ismiyle şifa versin inş.atlatıcaksın sonuç ne olursa olsun.Bebeğe de baktılar mı ultrason da, inş. sende oda sağ salim atlatırsınız şu rahatsızlığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…