- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.081
Teşekkür ederim covid deilmiş çok şükürDoktora gittin mi ne dedi canim? Umarim her şeyi yolundadir
Cok gecmis olsun. İnşallah sadece soğuk algınlığı falandir. Covidse bile insallah ayakta cok yorulmadab atlatirsin
Sevindim koronavirus olmamasına geçmiş olsunTeşekkür ederim test negatif sanrm ağr bir grip geçiriyorum
Elhamdülillah bebeğin hareketlerini hissettiğim için endişelenmedim. Covid de deilmişim ağr bir soğuk algınlığı yada grip artıkYaa Allah şafi ismiyle şifa versininş.atlatıcaksın sonuç ne olursa olsun.Bebeğe de baktılar mı ultrason da, inş. sende oda sağ salim atlatırsınız şu rahatsızlığı..
Bi deneyeceğimBilemiyorum ins eder deneyin şansınızı
Teşekkür ederimSevindim koronavirus olmamasına geçmiş olsun
Bunada şükür.Testin negatif çıktığına sevindim,Elhamdülillah bebeğin hareketlerini hissettiğim için endişelenmedim. Covid de deilmişim ağr bir soğuk algınlığı yada grip artık
Bunu da ilk kez duydum neden öyle geç söylüyorlar acabaBen yurt disinda cok gec soyluyorlar suan 17 haftaligim yakinda ogrenirim ins
AmiiiiiinBunada şükür.Testin negatif çıktığına sevindim,umarım en kısa zamanda toparlanırsın.
Bende hep ne zaman gitsem 3 4 gün öndeHic belli olmuyor o. Kizimda hic cirkinlesmedim. Su an oğlumda öyle ama ileriyi bilmem. Sadece tombik oluyorum
Cok normal
Kanunmus dediler bazi doktorlarda prensip mesele yapmis 16 haftadan once soylemiyorlarBunu da ilk kez duydum neden öyle geç söylüyorlar acaba
Herkese merhaba.ben bi soru sormak için üye oldum.yarın 18 haftam bitiyor fakat bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.az çok okudum hepiniz hissetmeye başlamışsınız.merak ettim benim haftalarda olup hala hissetmeyen varmı
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımneyseki covid değilmiş bol bol meyve ibş hemen geçeçek
Ilk bebekse çok çok normalHerkese merhaba.ben bi soru sormak için üye oldum.yarın 18 haftam bitiyor fakat bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.az çok okudum hepiniz hissetmeye başlamışsınız.merak ettim benim haftalarda olup hala hissetmeyen varmı
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsinAmiiiiiinçok teşekkür ediyorum hepinize
Yok ilk değil ama uzun zaman oldu unuttum hamileliği.Ilk bebekse çok çok normal
Merhaba 19.20. Haftaya kadar bekle ben de daha yeni yeni
Ben de aynıyım bişeyler oluyor sanki ama o mu deil mi bilemıyorum. Kafana takma üç gün önce hastanede kıpır kıpırdı ve hissetmiyordum demeli normal dıorum bendeYok ilk değil ama uzun zaman oldu unuttum hamileliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?