2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
12 haftada 16 haftada kız dedi. 16. Haftada hatta erkek bu dedi baktı kordonmuş kan akımı var dedi bi hafta sonra gittim erkek dedi kordon bence diye düşündüm çünkü kız olduğunu düşünüyordum burda kızlar erkek dedi

merhaba güzel anneler.
bu tetanoz aşısı ne zman yapılıyor. ben sağlık ocagına bildirmiştim hamilelik ama beni hiç ordan aramadılar.
başka yaptığı birşey varmı acaba sağlık ocagının?
benim ilk hamileliğim tecrübeli değilim ara sıra buraya girince sizlerden faydalanıyorum
bi de bulantısı hala devam eden var mı acaba ?
ilacı bırakayım dedim gene ama bulantı çoğaldı.
sabah gene afedersiniz çıkartmaya başladım normalmidir. bu gidişle ilacı bırakamıcam galba

Bende 19+3 deyim dün aradılar sağlık ocağından bugün gideceğim aşıya 20. hafta içerisinde çağırılıyor sanırım..Bulantı ilk zamanlar bende de çok vardı ilaç hiç kullanmadım naneli sakız şeker vs ile geçiştirmeye çalıştım şimdi bulantı değil ama yanmalar çok fazla rahatlatan tek şey ise maalesef sakız umarım sizinde biran önce geçer artık

hımm o zman ararlar zamanı geldiğinde beni de teşekkür ederim.
bende denedim sakız nane ama işe yarayan bişey bulamadım maalesef diş fırçalarken bile midem çok kötü kalkıyor. herşeye böyleyim bu aralar
yanma bende de çok var sanki boğazımdan aşağısı ateş topu gibi ama bana soğuk süt tavsiye ettiler.
yavaş yavaş iç dediler. 1 çay bardağı içsem bile hemen etki ediyor. yanmayı kesiyor.

Al benden de o kadar
Guya bu sefer dikkat edecektim nerdeeee
20 haftada cagiriyorlar

Ben tetanoz aşımı oldum az önce 20 haftalığım. İnşallah ağrı olmaz Kendileri aramadı. Doktora gittiğimde kaydedince tarih vermişlerdi. Ona göre gittim ben kızlar . 4 hafta sonra 2. Doz olacakmış, burada okuyup 2. Doz var mı diye sormasam onu da söylemiyordu

Allah Allah ben bugün gittim sağlık ocağına benim çok net duyuldu hiç öyle bastırmadı da. Demek elindeki aletin teknolojisine göre değişiyor .

Bu arada kızlar tetanoz aşısı için bana 27. Haftada gün verdiler, benim tüp bebek. Erken doğum riskini arttırıyor biz riskli gebeliklerde bu şekilde yapıyoruz dediler hiç bilmiyordum şaşırdım

Simdiye kadat 4 kilo almak normalmiş canim

Bende buna benzer bıse var söyle çocuk için çok kullanışlı ve rahat sürüşü falan da çok iyi. Ama evde fazla yer kaplıyor araba bagajında da öyle. Bastonlardan farkı bu aslında ama rahatlığını konforlugunu bılmıprum bastonların

Şuan 3. hamileliğim, şahsen benim kanaatim gerek olmadığı yönünde oto koltuğu ilerleyen zamanlarda ancak kullanılabiliyor Bu şekilde alınca da bebek arabasının markasına bağlı kalmış oluyorsunuz , port bebe bu işi bir süre karşılıyor portbebe varken anakucağına da gerek duymadım ben.. bebek arabasına gelince büyük arabalar görüntü itibariyle güzel ve ilk zamnlar için daha konforlu olsa da kullanım açısından ilerleyen zamanlarda zor oluyor baston tarzı almanızı öneririm... Ama diyorsanız evimde de arabamda da yerim müsait şimdi büyük alıp sonra baston alırım o zaman tercih edilebilir

Kızlar dün devletteki doktorum doppler ultrasona gönderdi damarlardaki kan akışına bakıldı çok şükür bir sıkıntı yokmuş.ama ayrıntılı ultrason yapılmıyormuş bulunduğum ilçede ne özel hastane var ne de özel poliklinik devletteki doktorum şart tutmadı yaptıramayacağım galiba.en yakın ilçede 500tl.gerekli olsa devlette de söyleyip yaparlardı sanırım bilmiyorum kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı hafta olarak az kaldı

Detaylı ultrason doktorun gerek görüp görmemesiyle alakalı değil ki.Her gebe için şart yaptırmayanlar gerek olmadığı için değil gerek görmedikleri için yaptırmıyorlar malesef .Hala detaylı ultrason için şart değil diyen kadın doğumcuların olmasıda çok ilginç gerçekten.İmkanlarınızı bilmiyorum ama kesinlikle zorlayın ve yaptırın.Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah

Ben de şaşırdım etrafımdaki akrabalarda yaptırmadık gerek yok deyince kafam karıştı.devletin iyi olmadığı böylece bir daha kanıtlanmış oldu Ben randevu bulmaya çalışayım en iyisi sağolun.hepimizin sonucu iyi olsun inşallah

Sakın canım dinleme onları.Kesinlikle yaptır derim.

kızlar calısıorum işteyım 2 tane parol ıctım bas agrım banamısın demıo hem dişim hem basım lütfen yardım edın ne yapsam ıyı gelır mıgrenım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…