- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 18
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.201
Sana yazmıştım canım ama alıntılayamamışımKaç haftalıkken kıza benziyor demişti? 15de gittiğimde erkeğe benziyor ama bir daha bakalım demişti. Öyle dediği için emin olamıyorumBişeyler almak, örmek için cinsiyetini merak ediyorum
Bende 19+3 deyim dün aradılar sağlık ocağından bugün gideceğim aşıya 20. hafta içerisinde çağırılıyor sanırım..Bulantı ilk zamanlar bende de çok vardı ilaç hiç kullanmadım naneli sakız şeker vs ile geçiştirmeye çalıştım şimdi bulantı değil ama yanmalar çok fazla rahatlatan tek şey ise maalesef sakızmerhaba güzel anneler.
bu tetanoz aşısı ne zman yapılıyor. ben sağlık ocagına bildirmiştim hamilelik ama beni hiç ordan aramadılar.
başka yaptığı birşey varmı acaba sağlık ocagının?
benim ilk hamileliğim tecrübeli değilim ara sıra buraya girince sizlerden faydalanıyorum
bi de bulantısı hala devam eden var mı acaba ?
ilacı bırakayım dedim gene ama bulantı çoğaldı.
sabah gene afedersiniz çıkartmaya başladım normalmidir. bu gidişle ilacı bırakamıcam galba
hımm o zman ararlar zamanı geldiğinde beni deBende 19+3 deyim dün aradılar sağlık ocağından bugün gideceğim aşıya 20. hafta içerisinde çağırılıyor sanırım..Bulantı ilk zamanlar bende de çok vardı ilaç hiç kullanmadım naneli sakız şeker vs ile geçiştirmeye çalıştım şimdi bulantı değil ama yanmalar çok fazla rahatlatan tek şey ise maalesef sakızumarım sizinde biran önce geçer artık
Al benden de o kadarDün kalp dinletti güzel geliyodu vuvvuvuvvuv fln anlaşılıyodu benim belki aleti yenidir sağlık ocağı yeni bizim ama hızlı kilo almaya başlıyorum ona çok sıkılıyorum şuan eskiden kilo almak için çok şey denerdim şimdi kusma azaldı her hafta 1 kilo alıyom
20 haftada cagiriyorlarmerhaba güzel anneler.
bu tetanoz aşısı ne zman yapılıyor. ben sağlık ocagına bildirmiştim hamilelik ama beni hiç ordan aramadılar.
başka yaptığı birşey varmı acaba sağlık ocagının?
benim ilk hamileliğim tecrübeli değilim ara sıra buraya girince sizlerden faydalanıyorum
bi de bulantısı hala devam eden var mı acaba ?
ilacı bırakayım dedim gene ama bulantı çoğaldı.
sabah gene afedersiniz çıkartmaya başladım normalmidir. bu gidişle ilacı bırakamıcam galba
teşekkür ederimAl benden de o kadar
Guya bu sefer dikkat edecektim nerdeeee
20 haftada cagiriyorlar
Bizim babada 197 ama ben de 175 boy yok hamileleikte bile dolgu topuk giyiyorum yanindaAnne 1.75 e yakın baba 1.97. Kizim doğmuştu 47 cmsonradan arayı kapattı o ayri
Allah Allah ben bugün gittim sağlık ocağına benim çok net duyuldu hiç öyle bastırmadı da. Demek elindeki aletin teknolojisine göre değişiyor .Sağlık ocaklarındaki kalp atışı dinleme aletini ben de tavsiye etmem. Çok çok zor kalp atışını alıyor ve geçtiğimiz hafta bana ufak çaplı bir şok yaşattılarAşı olmaya gitmiştim. Gitmişken de kalp atışı dinleyelim dedik eşimle. Sonra kalp atışını alamadı alet. İşte en son bebeği ne zaman hissettiğiniz gibi sorular sordular ve çok gerildim. Sonra sesi aldı ama içim rahat etmedi. Bu bahane ile tekrar kendi doktoruma gittik. Sağlık ocağındaki aletler ile ancak 26. Haftadan sonra sağlıklı bir şekilde kalp atışının duyabileceğini söyledi.
Simdiye kadat 4 kilo almak normalmiş canimDün kalp dinletti güzel geliyodu vuvvuvuvvuv fln anlaşılıyodu benim belki aleti yenidir sağlık ocağı yeni bizim ama hızlı kilo almaya başlıyorum ona çok sıkılıyorum şuan eskiden kilo almak için çok şey denerdim şimdi kusma azaldı her hafta 1 kilo alıyom
Bende buna benzer bıse var söyle çocuk için çok kullanışlı ve rahat sürüşü falan da çok iyi. Ama evde fazla yer kaplıyor araba bagajında da öyle. Bastonlardan farkı bu aslında ama rahatlığını konforlugunu bılmıprum bastonlarınSorum yine deneyimli annelere
Bebek arabası 5 in 1 modelleri kullandiniz mi hic? (Bahsettiğim 5in1 böyle bir sey) Kullananlar baston pusetlerden tavsiye ettiler ama her halukarda oto koltugu ana kucagi ve portbebe alacagiz diye 5 in 1 almak bana daha kullanisli geldi? Siz ne diyorsunuz?
Şuan 3. hamileliğim, şahsen benim kanaatim gerek olmadığı yönünde oto koltuğu ilerleyen zamanlarda ancak kullanılabiliyor Bu şekilde alınca da bebek arabasının markasına bağlı kalmış oluyorsunuz , port bebe bu işi bir süre karşılıyor portbebe varken anakucağına da gerek duymadım ben.. bebek arabasına gelince büyük arabalar görüntü itibariyle güzel ve ilk zamnlar için daha konforlu olsa da kullanım açısından ilerleyen zamanlarda zor oluyor baston tarzı almanızı öneririm... Ama diyorsanız evimde de arabamda da yerim müsait şimdi büyük alıp sonra baston alırım o zaman tercih edilebilirSorum yine deneyimli annelere
Bebek arabası 5 in 1 modelleri kullandiniz mi hic? (Bahsettiğim 5in1 böyle bir sey) Kullananlar baston pusetlerden tavsiye ettiler ama her halukarda oto koltugu ana kucagi ve portbebe alacagiz diye 5 in 1 almak bana daha kullanisli geldi? Siz ne diyorsunuz?
Detaylı ultrason doktorun gerek görüp görmemesiyle alakalı değil ki.Her gebe için şart yaptırmayanlar gerek olmadığı için değil gerek görmedikleri için yaptırmıyorlar malesef .Hala detaylı ultrason için şart değil diyen kadın doğumcuların olmasıda çok ilginç gerçekten.İmkanlarınızı bilmiyorum ama kesinlikle zorlayın ve yaptırın.Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallahKızlar dün devletteki doktorum doppler ultrasona gönderdi damarlardaki kan akışına bakıldı çok şükür bir sıkıntı yokmuş.ama ayrıntılı ultrason yapılmıyormuş bulunduğum ilçede ne özel hastane var ne de özel poliklinik devletteki doktorum şart tutmadı yaptıramayacağım galiba.en yakın ilçede 500tl.gerekli olsa devlette de söyleyip yaparlardı sanırım bilmiyorum kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı hafta olarak az kaldı
Ben de şaşırdım etrafımdaki akrabalarda yaptırmadık gerek yok deyince kafam karıştı.devletin iyi olmadığı böylece bir daha kanıtlanmış olduDetaylı ultrason doktorun gerek görüp görmemesiyle alakalı değil ki.Her gebe için şart yaptırmayanlar gerek olmadığı için değil gerek görmedikleri için yaptırmıyorlar malesef .Hala detaylı ultrason için şart değil diyen kadın doğumcuların olmasıda çok ilginç gerçekten.İmkanlarınızı bilmiyorum ama kesinlikle zorlayın ve yaptırın.Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah
Sakın canım dinleme onları.Kesinlikle yaptır derim.Ben de şaşırdım etrafımdaki akrabalarda yaptırmadık gerek yok deyince kafam karıştı.devletin iyi olmadığı böylece bir daha kanıtlanmış olduBen randevu bulmaya çalışayım en iyisi sağolun.hepimizin sonucu iyi olsun inşallah
Öyle yapıcamSakın canım dinleme onları.Kesinlikle yaptır derim.
Yurtdışında yapılan 3 önemli ultrasondan 2.nci burada detaylı ultrason dediğimiz ultrason önemli diye biliyorum.Öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?