- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.181
Merhaba kizlar detaylı ultrasyon yaptıran var mı benim haftaya çok heycanliyim
Hamilelikle bıraktım hemen şükürhamilelikten önce sigara kullanan hanimlar, simdi sigarayla araniz nedir?
ben bugun yaptirdim iyi sonuclandi darisi basiniza ☺Merhaba kizlar detaylı ultrasyon yaptıran var mı benim haftaya çok heycanliyim
Iyi bari geçmiş olsun benim de haftaya asimEvet sağolun kolanya yı püskürttüm üstüne geçirdi .
Saglik ocaklarinin aleti eski garip birsey. İlk gebeligimde bir kere gitmiştim baya bastiriyolardi karna ses çıkmadı için. O yüzden şimdi gitmiyorum hicBenim sağlık ocağı kalp atışına bakmıyor hep alet iyi değil duyulmaz henüz diyor
Senin bebis baya nazlaniyor kendini göstermemek için deseneyok pozisyonu geregi basi ters yerde olunca guzel guzel renkli foto veremiyoruz dediler kendi doktorumda da aynisi oldu birde elini yuzune kapatmisti kendi doktorumda
Üniversite hastanesinde yaptır bence sonuçta onlar iyi oluyo ama diğerlerine giden varsa sor iyiyseler onlardan birine de gidebilirsin benim de ilk olduğu için sadece fikrimi söyledim yoksa tecrübrli değilim bu konulardaAranızdq Erzurum da olan yoktur herhalde
Ama yinede fikir alayım..
Radyoloji dr ayrıntılı usg fiyat : 350 tl
Perinatoloji : 450 tl
Bunlar özel muaynane bide unv hastanesinde bi perinatolog bakıyomuş sadece muayne ücreti ödüyomuşuz 302 tl
Cihazlar hakkında bilgim yok ama hem perinatolog hem uygun olduğu için unv hast seçim diyorum siz ne dersinjz?
Aminn insallahÇok gecmis olsun. Saglikla, zamaninda gelsin.
Amin canimmmİnşallah canımhepimiz vaktinde saglıkla kucaklayalım inşallah
AminnnnBebişin iyi olmasına çok sevindim. Vaktinde ve sağlıkla gelir inşallah
Regl tarihi bir referans noktasıdır sadece, sizin yumurtlama döneminiz net bir gun olmadigi icin regl tarihi tahmini bir sure verir, 1 hafta geride veya önde olmasi bebegin gelisimi ile ilgili ipucu vermez daha cok dollenme/yumurtlama zamaniyla ilgili diyebiliriz. O kesin ve net bir tarih degildir, her muayenede de birkac gun oynama gorulebilirUltrason muayenesine göre 1 hafta ilerden giden varmı? Adet tarihime göre 14+5 im ultrason ölçümüne göre 15+5 :)
Tetanoz yapar cogunlukla, benim 1 ay kaskatiydi nerdeyse, baskalarinin 1 gunde de gecebilir tabiitetanoz aşısından sonra kolum agrımaya başladı kızlar
Aminn teşekkür ederim size ve hepimize tüm hamişlere şifa olsunBen 23 ünde olacağım tetanoz aşımı. Şifa olsun size
Olsun canım çok saol prof olması benim açımdan daha iyi zaten bebek süpriz olunca bilmeden bazı şeyler oldu sağlığının iyi değerlendirilmesi açısından içim de rahat ederÜniversite hastanesinde yaptır bence sonuçta onlar iyi oluyo ama diğerlerine giden varsa sor iyiyseler onlardan birine de gidebilirsin benim de ilk olduğu için sadece fikrimi söyledim yoksa tecrübrli değilim bu konularda
Ben öyleyimUltrason muayenesine göre 1 hafta ilerden giden varmı? Adet tarihime göre 14+5 im ultrason ölçümüne göre 15+5 :)
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap allahın izniyle hiçbişey olmaz rahat ol pozitif düşünOlsun canım çok saol prof olması benim açımdan daha iyi zaten bebek süpriz olunca bilmeden bazı şeyler oldu sağlığının iyi değerlendirilmesi açısından içim de rahat eder
Yatarken 2 tane canimCanım prilamı günde kaç ve ne şekilde yutuyordun peki
Anne 1.75 e yakın baba 1.97. Kizim doğmuştu 47 cmBen öyleyimgenelde her gebeliğimde yaşarm dr genetik dedi anne baba iri olunca bebek de iri oluyor
Her hangi bir etkisi oldumu. Dr. Mu önerdi tup bebek gebeliğin o acabaBen oldum sinovac hatta 2. Doz da 15 haziranda
Dün kalp dinletti güzel geliyodu vuvvuvuvvuv fln anlaşılıyodu benim belki aleti yenidir sağlık ocağı yeni bizim ama hızlı kilo almaya başlıyorum ona çok sıkılıyorum şuan eskiden kilo almak için çok şey denerdim şimdi kusma azaldı her hafta 1 kilo alıyomSağlık ocaklarındaki kalp atışı dinleme aletini ben de tavsiye etmem. Çok çok zor kalp atışını alıyor ve geçtiğimiz hafta bana ufak çaplı bir şok yaşattılarAşı olmaya gitmiştim. Gitmişken de kalp atışı dinleyelim dedik eşimle. Sonra kalp atışını alamadı alet. İşte en son bebeği ne zaman hissettiğiniz gibi sorular sordular ve çok gerildim. Sonra sesi aldı ama içim rahat etmedi. Bu bahane ile tekrar kendi doktoruma gittik. Sağlık ocağındaki aletler ile ancak 26. Haftadan sonra sağlıklı bir şekilde kalp atışının duyabileceğini söyledi.
Şu dönemde kilo alımı normal canım. Doğumdan sonra veririz, sıkma canınıDün kalp dinletti güzel geliyodu vuvvuvuvvuv fln anlaşılıyodu benim belki aleti yenidir sağlık ocağı yeni bizim ama hızlı kilo almaya başlıyorum ona çok sıkılıyorum şuan eskiden kilo almak için çok şey denerdim şimdi kusma azaldı her hafta 1 kilo alıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?