- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.221
Bende buna benzer bıse var söyle çocuk için çok kullanışlı ve rahat sürüşü falan da çok iyi. Ama evde fazla yer kaplıyor araba bagajında da öyle. Bastonlardan farkı bu aslında ama rahatlığını konforlugunu bılmıprum bastonların
Çok teşekkür ederim kızlar bunları değerlendirmeye aldimŞuan 3. hamileliğim, şahsen benim kanaatim gerek olmadığı yönünde oto koltuğu ilerleyen zamanlarda ancak kullanılabiliyor Bu şekilde alınca da bebek arabasının markasına bağlı kalmış oluyorsunuz , port bebe bu işi bir süre karşılıyor portbebe varken anakucağına da gerek duymadım ben.. bebek arabasına gelince büyük arabalar görüntü itibariyle güzel ve ilk zamnlar için daha konforlu olsa da kullanım açısından ilerleyen zamanlarda zor oluyor baston tarzı almanızı öneririm... Ama diyorsanız evimde de arabamda da yerim müsait şimdi büyük alıp sonra baston alırım o zaman tercih edilebilir
Bende de diş fırçalarken öğürme oluyor işkence haline geldi.hımm o zman ararlar zamanı geldiğinde beni deteşekkür ederim.
bende denedim sakız nane ama işe yarayan bişey bulamadım maalesef diş fırçalarken bile midem çok kötü kalkıyor. herşeye böyleyim bu aralar
yanma bende de çok var sanki boğazımdan aşağısı ateş topu gibi ama bana soğuk süt tavsiye ettiler.
yavaş yavaş iç dediler. 1 çay bardağı içsem bile hemen etki ediyor. yanmayı kesiyor.
Nasıl hissediyorsunuz nasıl bi şey ben hiç anlamıyorum ilk gebelik bi kaç hafta önce pıt pıt bi şey atıyordu artık p da yokKızlar, ben de bebeğimin hareketlerini hissettimiyordum dün ve bugün hissettim çok şükür.Yukarıda hissedince şaşırdım açıkçası ben daha aşağıda sanırdım.
2li, 3lü testler bazen kişinin insiyatifine bırakılsa da ayrıntılı ultrosan doğumun şekliyle ilgili de yorum yapmayı sağlıyor. Allah korusun kalbinde bir sorun varsa tespit ediliyor ve doğum esnasında acil müdahale edilmesi için o tarz bir hastane tercih ediliyor vs. O yüzden kesinlikle yaptırılmalı benceKızlar dün devletteki doktorum doppler ultrasona gönderdi damarlardaki kan akışına bakıldı çok şükür bir sıkıntı yokmuş.ama ayrıntılı ultrason yapılmıyormuş bulunduğum ilçede ne özel hastane var ne de özel poliklinik devletteki doktorum şart tutmadı yaptıramayacağım galiba.en yakın ilçede 500tl.gerekli olsa devlette de söyleyip yaparlardı sanırım bilmiyorum kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı hafta olarak az kaldı
İlk gebelik olduğu için ben de emin olamıyordum ama, şöyle tarif edebilirim sanki içerde ayağını hafifçe çırparak ilerliyor ama 2 cm kadar ilerlemeNasıl hissediyorsunuz nasıl bi şey ben hiç anlamıyorum ilk gebelik bi kaç hafta önce pıt pıt bi şey atıyordu artık p da yok
Canım bizimde 500 tl demişlerdi oda zam gelmediyse. Her keseye göre degişsede bizim içinde az para degil yalan yok.Kızlar dün devletteki doktorum doppler ultrasona gönderdi damarlardaki kan akışına bakıldı çok şükür bir sıkıntı yokmuş.ama ayrıntılı ultrason yapılmıyormuş bulunduğum ilçede ne özel hastane var ne de özel poliklinik devletteki doktorum şart tutmadı yaptıramayacağım galiba.en yakın ilçede 500tl.gerekli olsa devlette de söyleyip yaparlardı sanırım bilmiyorum kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı hafta olarak az kaldı
Aynen canım sana katılıyorum bende de aynı sorun var hatta o dönemde beslenemeyip bir zaman sonra gelişim duracak dedi ben 34 haftalık doğurdum neyseki küveze girmedik qma katılıyorum önemli bence deCanım bizimde 500 tl demişlerdi oda zam gelmediyse. Her keseye göre degişsede bizim içinde az para degil yalan yok.
İlk kızıma hamileyken güvendigim bir arkadasım ikili üçlü testler sana kalmıs ben yaptırmadım ama detaylıyı mutlaka yaptır demişti. Detaylıda Allah korusun bebegın dogdugunda bir saglık sorunu olsa dogum oldugunda hemen müdehalesi için ve hamile iken alınacak bir önlem vs varsa onu almak için önemli demişti. Ben arkadasımla konustuktan sonra detaylıyı kesin olarak yaptırmaya karar verdim (iki hamileligimde de 2 li falan yaptırmadım). Ve yaptırdıgıma şükrettim. Detaylıda bebegımı besleyen damarda çentik göründü ıkı damardan biri tıkalıydı bebegım tek bir damar ile besleniyordu. Onunda tıkanmaması ve saglıkla kucagıma almak için kan sulandırıcı kullandım. Sonra çok arastırdım ve sıfır tuz, sıfır margarin ve tereyag hatta etin bile yagsız yerini tükettim damar tıkanmasına sebep oluyormus diye. Araştırdıgımda bu şekilde oldugunda bebeklerin düşük kilo ile dogdukları yazıyordu. Ben bu kadar dikkat ederek çok şükür 40 haftada 2750 olarak dogurdum. Canı veren Allah o şüphesiz. Yani gercekten yaptırmalısın ben hep şükrettim yaptırdıgım için. İnşallah yavrularımuz saglıklıdır. Ama mutlaka yaptır. 500 tl az degil ama benım yasadıgım durumu düşününcede bir hiç. Özele mi gidiyorsun devlete mi? Benım doktor detaylıya girdigin ay bana gelmene gerek yok sonucu göster yeter dedi. Allah nasip ederse 6.ay muayne ücreti ödeyecegım doktoruma sende özele gidiyorsan öyle yaparsın
Ekleme yapayım çentik cıktıgı için doguma kadar her ay doplere girdim damarın durumuna bakıldı
Evet aynen pıt pıt şeklindeNasıl hissediyorsunuz nasıl bi şey ben hiç anlamıyorum ilk gebelik bi kaç hafta önce pıt pıt bi şey atıyordu artık p da yok
Çok şükür saglıkla dogmusAynen canım sana katılıyorum bende de aynı sorun var hatta o dönemde beslenemeyip bir zaman sonra gelişim duracak dedi ben 34 haftalık doğurdum neyseki küveze girmedik qma katılıyorum önemli bence de
Organik diş macunu aldım. Şu ara daha iyiyimBende de diş fırçalarken öğürme oluyor işkence haline geldi.
Sezeryanla alındı canım durmasının bir anlamı yok beslenemediği için risk olur dendi ve alındı sonraki gebeliğimde sadece kan sulandırıcı hap kullanmıştım 8. Haftada kaybettim şimdi hem hap hem iğne kullanıyorum çoğu zaman saçma sorular soruyorum korkudan sebebi bu yaşadıklarımÇok şükür saglıkla dogmuskendimi geldi yoksa gelişmez diye sezeryan ilemi alındı canım? Ikıncılerde bu tekrarlar mı acaba yani bizimle alakalı bir durum mu yoksa o hamılelıklerımız ile mı alakalıydı acaba
Ben 170 baba 180 dayı 192Anne 1.75 e yakın baba 1.97. Kizim doğmuştu 47 cmsonradan arayı kapattı o ayri
Amin canım. Allah yasatmasın tekrar. Ama şimdi büyüdü bak cok sukur yarıladık neredeyseSezeryanla alındı canım durmasının bir anlamı yok beslenemediği için risk olur dendi ve alındı sonraki gebeliğimde sadece kan sulandırıcı hap kullanmıştım 8. Haftada kaybettim şimdi hem hap hem iğne kullanıyorum çoğu zaman saçma sorular soruyorum korkudan sebebi bu yaşadıklarımrabbim korusun hepimizin evlatlarını
Evet canım çok şükür bir de şu hareketler iyice hızlansa çok huzurlu olacağım senin nasıl hareketlerAmin canım. Allah yasatmasın tekrar. Ama şimdi büyüdü bak cok sukur yarıladık neredeyse
Devlette doppler var kan akışına damarlara bakıldı zaten ama organ için tabiki ayrıntılı şart haklısınız.geçmiş olsun inşallah bu sefer böyle şeyler yaşanmaz sağlıklıdır miniklerCanım bizimde 500 tl demişlerdi oda zam gelmediyse. Her keseye göre degişsede bizim içinde az para degil yalan yok.
İlk kızıma hamileyken güvendigim bir arkadasım ikili üçlü testler sana kalmıs ben yaptırmadım ama detaylıyı mutlaka yaptır demişti. Detaylıda Allah korusun bebegın dogdugunda bir saglık sorunu olsa dogum oldugunda hemen müdehalesi için ve hamile iken alınacak bir önlem vs varsa onu almak için önemli demişti. Ben arkadasımla konustuktan sonra detaylıyı kesin olarak yaptırmaya karar verdim (iki hamileligimde de 2 li falan yaptırmadım). Ve yaptırdıgıma şükrettim. Detaylıda bebegımı besleyen damarda çentik göründü ıkı damardan biri tıkalıydı bebegım tek bir damar ile besleniyordu. Onunda tıkanmaması ve saglıkla kucagıma almak için kan sulandırıcı kullandım. Sonra çok arastırdım ve sıfır tuz, sıfır margarin ve tereyag hatta etin bile yagsız yerini tükettim damar tıkanmasına sebep oluyormus diye. Araştırdıgımda bu şekilde oldugunda bebeklerin düşük kilo ile dogdukları yazıyordu. Ben bu kadar dikkat ederek çok şükür 40 haftada 2750 olarak dogurdum. Canı veren Allah o şüphesiz. Yani gercekten yaptırmalısın ben hep şükrettim yaptırdıgım için. İnşallah yavrularımuz saglıklıdır. Ama mutlaka yaptır. 500 tl az degil ama benım yasadıgım durumu düşününcede bir hiç. Özele mi gidiyorsun devlete mi? Benım doktor detaylıya girdigin ay bana gelmene gerek yok sonucu göster yeter dedi. Allah nasip ederse 6.ay muayne ücreti ödeyecegım doktoruma sende özele gidiyorsan öyle yaparsın
Ekleme yapayım çentik cıktıgı için doguma kadar her ay doplere girdim damarın durumuna bakıldı
İniallah ya bende sabah sana yazacaktım bir kac gündür hissetmedim benide korku kapladı. Col sukur bugun hissettım rahatladımEvet canım çok şükür bir de şu hareketler iyice hızlansa çok huzurlu olacağım senin nasıl hareketler
Amin inşallahDevlette doppler var kan akışına damarlara bakıldı zaten ama organ için tabiki ayrıntılı şart haklısınız.geçmiş olsun inşallah bu sefer böyle şeyler yaşanmaz sağlıklıdır minikler
Çok şükür bende dün gece pıt pıt şeklinde birkaç vuruş ve sanki öğlemde göbek deliğimde bir toplanma sonradan tekrar açılma gibi hissettim gündüz çok anlamıyorum ben genelde işim yoksa uzanıyorum uykuya dalıyorum o sebepten belki de bi an evvel hareketler güçlensin inş canımİniallah ya bende sabah sana yazacaktım bir kac gündür hissetmedim benide korku kapladı. Col sukur bugun hissettım rahatladım
Amin inşallah
Birde ben bu kelebek kanat çırpınışı olayını sanki günü gün hissettim böyle içim bir hoş oldu aradan da çok geçti anımsayamıyorum acaba diyorum bilemedim böyle kayma gibi bağırsak olacağını sanmıyorumİniallah ya bende sabah sana yazacaktım bir kac gündür hissetmedim benide korku kapladı. Col sukur bugun hissettım rahatladım
Amin inşallah
Amin canımÇok şükür bende dün gece pıt pıt şeklinde birkaç vuruş ve sanki öğlemde göbek deliğimde bir toplanma sonradan tekrar açılma gibi hissettim gündüz çok anlamıyorum ben genelde işim yoksa uzanıyorum uykuya dalıyorum o sebepten belki de bi an evvel hareketler güçlensin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?