- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.241
İnsan unutuyor ciddenBirde ben bu kelebek kanat çırpınışı olayını sanki günü gün hissettim böyle içim bir hoş oldu aradan da çok geçti anımsayamıyorum acaba diyorum bilemedim böyle kayma gibi bağırsak olacağını sanmıyorum
Hareket var bi de hızlansaEvet canım çok şükür bir de şu hareketler iyice hızlansa çok huzurlu olacağım senin nasıl hareketler
Valla canım aslında aynı ya bazen var bazen yok insan daha korkuyor aslın da bi an evvel geçsin zaman 20. Hafta da inş herşey daha güzel olurHareket var bi de hızlansabizde daha hareketin h si yok kıskandırmayın lütfen
İlk mi ikinci miHareket var bi de hızlansabizde daha hareketin h si yok kıskandırmayın lütfen
SelamSelammm kızlar
İkinci ama ara uzun oğlum 8 yaşındaİlk mi ikinci mi
Yakın zamanda hissedersin sanırım. İlklerde daha uzun sürüyormus ama ikinci 1-2 haftaya hissedersin inşallahİkinci ama ara uzun oğlum 8 yaşında
Evet ya unutmasa insan istemez sanırımBenimde 10 sene oldu gebe kalmayla insan unutuyor gerçekten unuttuğu için 2. Ye niyetleniyoro sebepten hareketleri anımsayamıyor acaba acaba diye diye ömür geçti benim
Masallah ya baya olmussunuzIyi geceler herkese. 20+2 olduk ve ben baya hissediyorum hareketleri otururken bile iyice tekme atmaya başladı hep sol aşağı tarafta tekmeler ayaklar orda diyorum kendi kendime :)
Bizim babada 197 ama ben de 175 boy yok hamileleikte bile dolgu topuk giyiyorum yanindabizim oğlanda 51 doğmuştu şimdide sınıfın uzunlarından yakinda o benim elimden tutacak
Sağlıklı olsunlarda önemli olan o. Boy pos önemli değil. Benim kızında yasitlarindan şimdi 4 cm uzun ama minicik doğduydu 47 cnm. 3 kilo doğdu ki ben 20 kilo almistimBen 170 baba 180 dayı 192
Kzm 49 cm doğdu ama onu besleyrn damarda direnç vardı
Oğlanlar 54 ve 52 cm doğdular
Doğalı beri kızım dahil hepsinin kilo geriden boy önden gidiyor
Şimdi eskileri geziyodum 3.ye hamileyken bir gruba paylaştğm postu gördüm.
"Bayanlar Benim de bir sorum olacak.
SAT a göre 33+2 dim dün.
Bebeğim 36+0 ile uyumlu.
2700gr 49cm
İri bebekten ssvd hakkımı kaybeder miyim ve kaç kg sonrası risk taşıyor ?
Bir de Dr a şikayetlerimi anlattığımda Bebek büyük olduğu için Son ay şikayetlerini erken yaşıyorsun dedi.. bebek 36 ile uyumluysa şuanda erken gelme olasılığı var mıdır acaba ? Çünkü 40 a gelsem bebek 43 le mi uyumlu olacak ??? Kafamda deli sorular.."
Diye yazmışım elhamdülillah sıkıntısız doğduk yine doğururuz inşallahAhhh tabi o zamanlar ssvd hayalim vardı bu arada hiçte erken gelmedi 38+5 te doğurdum,
sorma canım ya doktor geçecek diye diye nerdeyse yarıladık hamileliği hala sabahları bulantı geçmedi.Bende de diş fırçalarken öğürme oluyor işkence haline geldi.
maşallah maşallahKızlar, ben de bebeğimin hareketlerini hissettimiyordum dün ve bugün hissettim çok şükür.Yukarıda hissedince şaşırdım açıkçası ben daha aşağıda sanırdım.
şu ilk hareketlerini tarif etmek ne zor dimiBirde ben bu kelebek kanat çırpınışı olayını sanki günü gün hissettim böyle içim bir hoş oldu aradan da çok geçti anımsayamıyorum acaba diyorum bilemedim böyle kayma gibi bağırsak olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?