2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnsan unutuyor cidden acaba acaba derken ıyıce haraketlenırler ınsallah

Bende yatarsam dinlersem elimi karnıma koyarsam bir pıt pıt duyuyorum yoksa yok hiç hissedemiyorum daha 18 gün var doktora gitmeye ne zaman tam anlamıyla hissedecem yada çok tembel bi bebek mi olacak

Benimde 10 sene oldu gebe kalmayla insan unutuyor gerçekten unuttuğu için 2. Ye niyetleniyor o sebepten hareketleri anımsayamıyor acaba acaba diye diye ömür geçti benim

Benim gibi bu saatte kimler uyanık acaba .. gece 11 de yattım 2 buçuktan beri zombi gibi dolaşıyorum .. karnım acıktı hatta şimdi çorba yaptım kahvaltı edeyim bari dedim sağlıklı birşeylerle .. İlk hamileliğim benim de , ve 19. haftada hissettim bebeği , 20. haftadayım artık gün içinde baya çok hissediyorum. daha hissetmeyen anneler biraz daha sabır .. bazen karnımda bi yere toplanıyor hatta orası tek taraflı kubbe gibi şişiyor .. bugün detaylı ultrasonum var onun stresinden ya da heyecanından uyuyamadım sanırım .. hepimiz sağlıkla , tadını çıkara çıkara, geçirelim bu süreci inşallah

Günaydın sırt omuz ağrısından bende uyuyamadım gece bide tetanoz eklendi kol kısmi felçsol tarafa döndüğüm an geri dönüyom ensemden baş ağrımda var neden böyle acaba aşıdan bi kaç gün öncede böyleydi ama bu uyutmuyo normalde hiç başım ağrımaz kolay kolay

Bizim babada 197 ama ben de 175 boy yok hamileleikte bile dolgu topuk giyiyorum yaninda bizim oğlanda 51 doğmuştu şimdide sınıfın uzunlarından yakinda o benim elimden tutacak

Sağlıklı olsunlarda önemli olan o. Boy pos önemli değil. Benim kızında yasitlarindan şimdi 4 cm uzun ama minicik doğduydu 47 cnm. 3 kilo doğdu ki ben 20 kilo almistim

Bende de diş fırçalarken öğürme oluyor işkence haline geldi.
sorma canım ya doktor geçecek diye diye nerdeyse yarıladık hamileliği hala sabahları bulantı geçmedi.
ilacı bırakayım artık deneyim dedim ama maalesef hala bırakamıcam demek ki

Kızlar, ben de bebeğimin hareketlerini hissettimiyordum dün ve bugün hissettim çok şükür. Yukarıda hissedince şaşırdım açıkçası ben daha aşağıda sanırdım.
maşallah maşallah
bende hissediyorum artık bu hafta net. önceki haftalarda çok hafifti doktor bagırsak hareketidir demişti.
ama artık bebiş oldugundan eminim.
ben hiç tatlı yiyemiyorum görünce içim fena oluyor ama dün çikolata yiyeyim dedim daha yarısına gelmeden kıpır kıpır oldu oğluşum meğer tatlı istiyormuşta haberim yokmuş mutlu oldu demekki

şu ilk hareketlerini tarif etmek ne zor dimi bağırsak hareketiyle diğeri ayırt edilcek birşey zaten artk
bende içim gıdıklanıyor gibi hissediyorum acayip
hatta eşim daha hissedemiyor diye üzülüyor onu kızdırmak için oğlun beni gıdıklıyor demiştim
sağlıklı olsunlar da inşallah çok güzel günlermiş Rabbime Şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…