2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur
Vajinal detaylı ultrasonu ilk defa duydum,uzun sürüyorya detaylı ultrason,vajinal zor olur diye düşünmüştüm demek ki oluyormuş .Çok sevindim güzel sonuçlanmasına gözünüzaydın canım

Vajinal detaylı ultrasonu ilk defa duydum,uzun sürüyorya detaylı ultrason,vajinal zor olur diye düşünmüştüm demek ki oluyormuş .Çok sevindim güzel sonuçlanmasına gözünüzaydın canım
Yok önce karından baktı bebeğin pozisyonu ters beynini ayrıntılı incelemesine izin vermedi o zaman vajinal yaptı görmek istediklerini rahat görebilmek için. Önce sağa sola döndüm filan karından bakarken ama pozisyon vermedi o nedenle uzadı .

Aranızdq Erzurum da olan yoktur herhalde
Ama yinede fikir alayım..
Radyoloji dr ayrıntılı usg fiyat : 350 tl
Perinatoloji : 450 tl
Bunlar özel muaynane bide unv hastanesinde bi perinatolog bakıyomuş sadece muayne ücreti ödüyomuşuz 302 tl
Cihazlar hakkında bilgim yok ama hem perinatolog hem uygun olduğu için unv hast seçim diyorum siz ne dersinjz?

ek
ek olarak vajinal bakmasaydi bi kac ay pozisyon vermesini beklemek gerekebilir dedi sordu baktirdim bende

ben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur
Yaaaa gözün aydın darısı başımıza inşallah Bol bol fotoğraf verdiler mi
Amin inşallah yaaaaa hem çok heyecanlıyım hem geriliyorum inşallah tertemiz çıkar hepimizinki

Ilk hamileliğimde de 20. Haftada yapmışlardı bence geç olmaz

Yaaaa gözün aydın darısı başımıza inşallah Bol bol fotoğraf verdiler mi

Amin inşallah yaaaaa hem çok heyecanlıyım hem geriliyorum inşallah tertemiz çıkar hepimizinki
yok pozisyonu geregi basi ters yerde olunca guzel guzel renkli foto veremiyoruz dediler kendi doktorumda da aynisi oldu birde elini yuzune kapatmisti kendi doktorumda

Gösterdi böyle önce de görmüştük ama kordon dedi sonradan başka bi doktor kime inanayım bu haftada da belli olması lazım aslında
Kaç haftalıkken kıza benziyor demişti? 15de gittiğimde erkeğe benziyor ama bir daha bakalım demişti. Öyle dediği için emin olamıyorum Bişeyler almak, örmek için cinsiyetini merak ediyorum

Yok canım iyi olmadığını düşündüğüm için değil kesinlikle fiyatını sormuştum bana çok pahalı geldi o kadar vermek istemiyorum o yüzden ha belki bu işin piyasası böyledir bilmiyorum ilk defa yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…