- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.161
Vajinal detaylı ultrasonu ilk defa duydum,uzun sürüyorya detaylı ultrason,vajinal zor olur diye düşünmüştüm demek ki oluyormuş .Çok sevindim güzel sonuçlanmasına gözünüzaydın canımben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur
Yok önce karından baktı bebeğin pozisyonu ters beynini ayrıntılı incelemesine izin vermedi o zaman vajinal yaptı görmek istediklerini rahat görebilmek için. Önce sağa sola döndüm filan karından bakarken ama pozisyon vermedi o nedenle uzadı .Vajinal detaylı ultrasonu ilk defa duydum,uzun sürüyorya detaylı ultrason,vajinal zor olur diye düşünmüştüm demek ki oluyormuş .Çok sevindim güzel sonuçlanmasına gözünüzaydın canım
SağolVajinal detaylı ultrasonu ilk defa duydum,uzun sürüyorya detaylı ultrason,vajinal zor olur diye düşünmüştüm demek ki oluyormuş .Çok sevindim güzel sonuçlanmasına gözünüzaydın canım
benim dun baktilar kendi doktorumda dinledik dun dedigim halde baktilar illa dinledilerBenim sağlık ocağı kalp atışına bakmıyor hep alet iyi değil duyulmaz henüz diyor
ek olarak vajinal bakmasaydi bi kac ay pozisyon vermesini beklemek gerekebilir dedi sordu baktirdim bendeVajinal detaylı ultrasonu ilk defa duydum,uzun sürüyorya detaylı ultrason,vajinal zor olur diye düşünmüştüm demek ki oluyormuş .Çok sevindim güzel sonuçlanmasına gözünüzaydın canım
İyi yapmışsın gerektiğinde tabikide yapılacak,rahat bir oh çekmişsindir heralde en önemlisi bittiek
ek olarak vajinal bakmasaydi bi kac ay pozisyon vermesini beklemek gerekebilir dedi sordu baktirdim bende
evet aynen öyle oldu baya stres olmustumİyi yapmışsın gerektiğinde tabikide yapılacak,rahat bir oh çekmişsindir heralde en önemlisi bitti
Yaaaa gözün aydın darısı başımıza inşallahben bugun girdim detayli ultrasona 20+5&6 filandim 15 haziran 1temmuz arasi demisti doktorum bebegin pozisyonundan kaynakli hem karindan hem vajinal bakildi normal cikti cok sukur
Amin inşallah yaaaaa hem çok heyecanlıyım hem geriliyorum inşallah tertemiz çıkar hepimizinkiYok etmez kuzum,ben başka bir ile gideceğim için garanti olsun diye biraz geç çağırdı sanırım herşeyi görebilmek için.Çok heyecanlıyım hepimiz sağlıklı haberlerle atlatalım detaylıları inşallah
Ilk hamileliğimde de 20. Haftada yapmışlardı bence geç olmazBen de 19+3 'üm haftaya pazartesi kontrolüm o gün vurulurum diye düşündüm 20+3 teyken geç olmaz heralde di mi ilk gebelik benim de
Normalde 1 haziran yazdı ebe tetanoz aşısı tarihini ama 18 gün ileride görünüyorum sağlık ocağında doktora sordum 20.haftayı bekle demişti
yok pozisyonu geregi basi ters yerde olunca guzel guzel renkli foto veremiyoruz dediler kendi doktorumda da aynisi oldu birde elini yuzune kapatmisti kendi doktorumdaYaaaa gözün aydın darısı başımıza inşallahBol bol fotoğraf verdiler mi
Amin inşallah yaaaaa hem çok heyecanlıyım hem geriliyorum inşallah tertemiz çıkar hepimizinki
Kaç haftalıkken kıza benziyor demişti? 15de gittiğimde erkeğe benziyor ama bir daha bakalım demişti. Öyle dediği için emin olamıyorumGösterdi böyle önce de görmüştük ama kordon dedi sonradan başka bi doktor kime inanayım bu haftada da belli olması lazım aslında
Gerçi bana 20 . Hafta dedi de hiç dinlemedi ben 18 imbenim dun baktilar kendi doktorumda dinledik dun dedigim halde baktilar illa dinlediler
dogrudur ben 20 +4 filandim dun alet biraz cizirtili bir sey dopplerGerçi bana 20 . Hafta dedi de hiç dinlemedi ben 18 im
Yok canım iyi olmadığını düşündüğüm için değil kesinliklemerhaba bırsey sorcaktım neden acıbademdekı dr harıc dedınız bende bursadayım detaylı ıcın dr arayısındayım ılk kızımda 6 sene once acıbademde yaptrmıstık ama o dr gıtmıs sımdı bende yenı gelen ıyımıdır dıye dusunuyordum
O zaman hazırlıklı gitmek lazimek
ek olarak vajinal bakmasaydi bi kac ay pozisyon vermesini beklemek gerekebilir dedi sordu baktirdim bende
öyleO zaman hazırlıklı gitmek lazim
Doktorum önerdi ama bu birkaç hafta içinde yaptır hemen dedi. Benimse kafam çok karışıkCovid aşısı olacak mısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?