2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sagol canim ben de rahatladim.
Gerci dun aksam bi rahim sarkmasi şoku yaşadim bakalım nolacsk. Dr gebelige sorun yaratmaz dedi allahtan
Merhabalar rahim sarkmaniz ne durumda acaba ben 45 gun once dogum yaptim rahim ve mesane sarkmam var toparlarmi acaba doktorunuz ne tavsiye etti

Ben de sizin gibiydim bi tık toparlandım. Sizde hızla toparlanırsınız inş.bence bir kaç hafta sonra sizde de fark olucaktır inş.

Ben de sizin gibiydim bi tık toparlandım. Sizde hızla toparlanırsınız inş.bence bir kaç hafta sonra sizde de fark olucaktır inş.
Hicbi fark yok canım bende.Bi kaç gün yalandan duzelmisim.Kusmali,bulantili 19.haftamdayim5 kilo verdim hiç almadım.Bebek haftasından bı hafta önde.Doktorum almanı beklemiyorum bu saatten sonra.Hic kilo almadan doğuma da gidebilirsin bı problem yok dedi.Bebek iyi,gramı fazla fazla iyi maşallah da annesi fenalarda

Selam kızlar bugün 20+3 kontrol e gittim 1.doz tetanoz aşımı yapıldım ayrıntılıya ben kendi fikrim girmeyi düşünmüyorum zaten özele gidiyoruz ayrıntılı inceleniyo bi sorun olsa düşünürdüm gitmeyi
Bir de sadece vitamin kullanıyorum innate pronatal bugün magnezyum yazdı onu da günde 1 kullanıcam kan değerlerim iyiymiş kan ilacına başlamadık

Allah yardım etsin canım sana.Bende çok az kilo alıyorum iştahsızım seni çok iyi anladım o yüzden.Yinede değişebilir hiç belli olmaz.Benim ilk gebeliğim çok bulantılıydı 8 aya kadar devam etmişti bebek zayıf diyodu Dr.ben biraz yüklendim bebiş toparladı daha sonra birdenbire iştahım açıldı bol bol meyve yemeye başlamıştım ki bebeğim doğunca kilosu gayet iyiydi

İnsallah canım inşallah.Bu kusma bulantı ne illet biseymis insanın ışığını söndürüo

Kizlar gebelere 24 hafta izni kalkmadı değil mi? Bakıyorum bu yönde açıklama yok o zaman kalkmamistir diye umuyorum

Kızlar ben bu gün 18+1 im ama bebişi bu gün hissedemedim şimdi korku aldı içimi sizlerin nasıl azda olsa hissediyordum ama bu gün yok

Kızlar ben bu gün 18+1 im ama bebişi bu gün hissedemedim şimdi korku aldı içimi sizlerin nasıl azda olsa hissediyordum ama bu gün yok
Bence çok düşünüyorsun seni çok strese sokar çok düşünme ilerde bol bol eder
bizde bugün 1.doz vurulduk inşallah ağrımız olmaz

Benim oğlumda en çooook kullandığım ve “iyi ki almışım” dediğim ilk 2 şey : Bebek arabası ve bebek telsiziydi ikisini de dibine kadar kullandım. Oğlum haziran doğumlu, yaz bebeğiydi ama ben kışın da hep çıktım bebek arabasıyla. Hep hava aldırdım, yağmur yağsa bile örttüm yağmurluğu dolaştım az da olsa. Seviyorum da gezmeyi zaten O yüzden yine öyle yapacağım ve doğumdan önce alacağım bebek arabasını.

Ben travel sistem istiyorum yine. Gözüm şu an Mamas Papas Ocarro ‘da bakalım. Ama birebir gidip kendim görüp kullanıp bakıcam. Oğlumda Kraft Twist Rlx vardı travel sistem ve ağırdı evet ama çok uzun süre kullanmama rağmen taş gibi arabaydı. Hiç bir yerine bir şey olmamıştı.

Bebek arabasında ben de travel sistem bakıyorum kızlar. Çünkü arabayla sürekli sağa sola gidiyoruz haftasonları hep dışarda oluruz bebekle olunca nasıl olur bilmem ama sonuçta yaza kadar puset illa ki kullanılacak, bebek illa ki arabaya binecek. Güvenliği için gerekli.
Cybex i duymamıştım hemen onu da araştırayım
Benim bizzat denediklerimden kraft x time, Kanz x go plus ve bagi easyfold 2, nanofold var. Bunların içinden en iyisi açık ara farkla bence easyfold 2 idi. Mutlaka gidin bi bakın deneyin derim aşırı hafif bi travel sistem ve kaliteli görünüyor gerçekten aksamları amortisörleri kumaş kalitesi vs . güzel. Sadece sonradan oturma yer küçük müydü acaba diye düşündüm ama 25 kiloya kadar ağırlık çekebiliyordu.
Onun dışında videolardan izledim. Peg perego book 51 sportive modeli ve maxi cosi gia hoşuma gitti ama onları denemedim, bi gidip bizzat bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…