- 18 Haziran 2021
- 60
- 12
- 3
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.421
Merhabalar rahim sarkmaniz ne durumda acaba ben 45 gun once dogum yaptim rahim ve mesane sarkmam var toparlarmi acaba doktorunuz ne tavsiye ettiSagol canim ben de rahatladim.
Gerci dun aksam bi rahim sarkmasi şoku yaşadim bakalım nolacsk. Dr gebelige sorun yaratmaz dedi allahtan
Ben de sizin gibiydim bi tık toparlandım. Sizde hızla toparlanırsınız inş.Kızlar iyileşmeye başlayan,bulantısı kesilen,enerjisi gelenler var mı aramızda?Ben aynı şekilde devam ediorum yaacaba bütün hamilelik böyle mi gecicek.Kilo verme,açlık,halsizlik,bulantı,kusma,ağızda berbat bı tat.Boyle gecmicek düzelicek desin biri.14 haftaligim çok zor.Duskun insanlar gibi oldum resmen.Yerimden kalkamiorum.Doktorum 16 da geçer büyük ihtimalle dio
Hicbi fark yok canım bende.Bi kaç gün yalandan duzelmisim.Kusmali,bulantili 19.haftamdayimBen de sizin gibiydim bi tık toparlandım. Sizde hızla toparlanırsınız inş.bence bir kaç hafta sonra sizde de fark olucaktır inş.
Kendimi gördüm bian sendeBebek arabası markalarına ne kadar yabancıyım not edeyim bari bu dediklerinizi
Allah yardım etsin canım sana.Bende çok az kilo alıyorum iştahsızım seni çok iyi anladım o yüzden.Hicbi fark yok canım bende.Bi kaç gün yalandan duzelmisim.Kusmali,bulantili 19.haftamdayim5 kilo verdim hiç almadım.Bebek haftasından bı hafta önde.Doktorum almanı beklemiyorum bu saatten sonra.Hic kilo almadan doğuma da gidebilirsin bı problem yok dedi.Bebek iyi,gramı fazla fazla iyi maşallah da annesi fenalarda
İnsallah canım inşallah.Bu kusma bulantı ne illet biseymis insanın ışığını söndürüoAllah yardım etsin canım sana.Bende çok az kilo alıyorum iştahsızım seni çok iyi anladım o yüzden.Yinede değişebilir hiç belli olmaz.Benim ilk gebeliğim çok bulantılıydı 8 aya kadar devam etmişti bebek zayıf diyodu Dr.ben biraz yüklendim bebiş toparladı daha sonra birdenbire iştahım açıldı bol bol meyve yemeye başlamıştım ki bebeğim doğunca kilosu gayet iyiydi
Aynı şeyi bende merak ediyorumKizlar gebelere 24 hafta izni kalkmadı değil mi? Bakıyorum bu yönde açıklama yok o zaman kalkmamistir diye umuyorum
Henüz kalkmadı 1 temmuza kadar esnek çalışma devam 1 temmuzdan sonra da yayınlanacak genelgeyi beklemek lazımKizlar gebelere 24 hafta izni kalkmadı değil mi? Bakıyorum bu yönde açıklama yok o zaman kalkmamistir diye
Ben de onu merak ediyorum kamu çalışanları normal mesaiye geçiş demiş gebeler ile ilgili açıklama genelgede belli olur sanırımKizlar gebelere 24 hafta izni kalkmadı değil mi? Bakıyorum bu yönde açıklama yok o zaman kalkmamistir diye umuyorum
Bence çok düşünüyorsun seni çok strese sokar çok düşünme ilerde bol bol ederKızlar ben bu gün 18+1 im ama bebişi bu gün hissedemedim şimdi korku aldı içimi sizlerin nasılazda olsa hissediyordum ama bu gün yok
bizde bugün 1.doz vurulduk inşallah ağrımız olmazSelam kızlar bugün 20+3 kontrol e gittim 1.doz tetanoz aşımı yapıldım ayrıntılıya ben kendi fikrim girmeyi düşünmüyorum zaten özele gidiyoruz ayrıntılı inceleniyo bi sorun olsa düşünürdüm gitmeyi
Bir de sadece vitamin kullanıyorum innate pronatal bugün magnezyum yazdı onu da günde 1 kullanıcam kan değerlerim iyiymiş kan ilacına başlamadık
Henüz kalkmadı 1 temmuza kadar esnek çalışma devam 1 temmuzdan sonra da yayınlanacak genelgeyi beklemek lazım
Genelge bu gece aciklanmaz mi...1 Temmuzda mi açıklanır kiBen de onu merak ediyorum kamu çalışanları normal mesaiye geçiş demiş gebeler ile ilgili açıklama genelgede belli olur sanırım
Ben hiç hissetmiyorum desem yeridir ikinci gebelik bideKızlar ben bu gün 18+1 im ama bebişi bu gün hissedemedim şimdi korku aldı içimi sizlerin nasılazda olsa hissediyordum ama bu gün yok
Bebek arabası nasıl olmalı neye dikkat etmeliyiz ne zaman almaya başlamalıyız bide kışın olcak pek çıkamıcaz uzun süre kullanılcak bişey varmı traveller çok güzel duruyo ama öneren varmı ağır diyolar
Benim de canım psikolojim iyice bozuluyor kusura bakmayın soruyorum dieBen hiç hissetmiyorum desem yeridir ikinci gebelik bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?