2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben kendim vurulmayı düşünmüyorum evden çıkmıyorum çünkü ama eşim vurulacak biontech
Arştırırken rastladım bilimsel bilgilerle açıklamış doktor

Ben olmayı dusunmuyorum korkum ateş kol ağrısı değil ki....bebeğe zararı olur mu...herkes ben oldum birsey olmadı diyor iyide bebekler doğmadı ki daha...inşallah hiçbir yan etki olmaz kimsede...ben drlar bile ikiye bolunmusken yeni bir asi oldugu için vurulmayi dusunmuyorum

Şimdi yatıyorum şuana kadar ağrı öyle rahatsız edecek kadar olmadı inşallah olmaz ebe yatarken parol yiyebilirsin demişti ama ağrı olmadığı için yemicem bakalım sabaha ne olur
Benim bugün ağrıyor biraz üstüne falan yatamadım.durulmucak gibi değil ama sızlıyor neyse geçer bir iki güne :/

Gunaydin kizlar dun saglik ocaginda izlenimim vrdi ben 1 bucuk kilo almistim onu vermişim arti hamile kaldigim kilodanda düşmüşüm olabilir bundan sonra alırsın falan dedi ama neden verdim ki deli gibi meyve yiyorum almam lazim degil mi

Ben pazar günü biontech aşımı vuruldum. Kolumda hafif bir ağrı var sadece.

Aşının gebelikte bebeğe bir yan etkisi olup olmadığı konusunda 1,5 senelik süreçte ortaya çıkan bir yan etki yok.
İlk 3 ay, ateş birden yükselirse gelişim aşamasında olan bebeğe bir zararı olabilir diye önerilmiyor, gelişimi etkiler vs diye değil bildiğim kadarıyla.
Böyle durumlarda tercih kişinin kendisine kalıyor, kimse net bir bilgiye sahip değil çünkü. Ben covid olup bebeğime zarar vermektense aşı olup bilinmezliği seçtim. İki taraf ta uzun vadede bilinmezlik zaten. :)

Benim bugün ağrıyor biraz üstüne falan yatamadım.durulmucak gibi değil ama sızlıyor neyse geçer bir iki güne :/
Ben de gece yatmadım üstüne biraz ağrı var hareket ettirirken hamlamış gibi ama çok hafif rahatsız etmiyo kolumu buz tutabilirsin biraz parol yemek istemezsen yarın bişey kalmaz heralde geçer inşallah

Ben de gece yatmadım üstüne biraz ağrı var hareket ettirirken hamlamış gibi ama çok hafif rahatsız etmiyo kolumu buz tutabilirsin biraz parol yemek istemezsen yarın bişey kalmaz heralde geçer inşallah
İnşallah evet benimde öyle hamlamış gibi.Parol değilde buz tutayım yarına kalmaz bencede

benımde bı yanım ol dıyor cunku covıd gecırıp agır gecrdım sonradan keske ası olsaydım demek var bu yenı varyantta fena gorunuyor cok aradayım

Ben de 19. Haftamdayım ne yazık ki ilacı kullanmayınca yeniden başlıyor her şey ama hala ümitliyim
Umudumuz var şöyle aslında hapı bir kere içmeyi unuttuğumda önceleri bir hafta boyunca kendime gelemeyecek hallerdeyken, şimdi bir kusma ile geçiştirebildim. Demek ki devam etse de şiddeti azalmış aslında

M Mor_menekse Ben öyle olduğunu düşünüyorum. İlacım bitti içmeyi bıraktım iki gün kötüydüm. Sonrasında biraz da olsa kendime geldim. Yani hâlâ devam ediyor ama o kadar çok değil şükür
Yaa azalmasına çok sevindiim Bakalım darısı başıma. Eşime ben bugün küçük bir çılgınlık yaptım bir tane içtim hapı/ içmedim diye söyleyip gecesine hep kusunca eşim sen artık çılgınlıklar yapmayıp adam akıllı devam mı etsen içmeye hapı demeye başladı

Ben şimdi bir de aşıda önde olan ülkelerdeki baka artışlarına benzer artışların temmuz ilknhaftalarında aşı rehaveti ile bizde de görüleceğini düşünmeye başladım. Yani eskiden en azından bir kaç semptom görüldüğü için hasta olunca insanlar kendilerini anlıyordu, şimdi hiç amlamayıp maskesiz yakınlarımızda dolaşıp bir şey olmaz diye düşünecekler temmuzda eşimin arkadaşlarıyla ev kiralamıştık tatile gidecektik kalabalık bir ekip, hepsi aşılandı. Maskesiz takılıyorlar birbirlerinin yanında artık. Ben napıcam kendimi nasıl uzak tutucam bilemiyorum, artık yemeklerde tabağımı alıp koltukta onlardan uzakta yiyeceğim anlaşılan Son hafta/aylarda aşılanabilirim eylül ekim gibi hem bebek de iyice gelişir, belki doktorumun da fikri değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…