- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.461
benım doktorumda bıontech ol cunku o daha etkılı dedı esım oldu haftasonu baya fena oldu ates yaptı korktum işin açıkcası
Ben olmayı dusunmuyorum korkum ateş kol ağrısı değil ki....bebeğe zararı olur mu...herkes ben oldum birsey olmadı diyor iyide bebekler doğmadı ki daha...inşallah hiçbir yan etki olmaz kimsede...ben drlar bile ikiye bolunmusken yeni bir asi oldugu için vurulmayi dusunmuyorumkızlar günaydın aşı olan arkadaşlar var mıa ramızda benım dr um olmamı önerdi benım kızım hamıle olsa suan yaptırrdım biontech ol dedı 2 3 gun ates yaptı bazı gebelerde dedı . ben aralık ayında covıd gecrdım ve baya agır gecrdım tedırgınım kalabalık bır ortamda calısıorum ama ası nedenıyle bebegıme bır zarar gelmesındende cekınıorum cok aradayım dusuncelerınız neler acaba
Benim bugün ağrıyor biraz üstüne falan yatamadım.durulmucak gibi değil ama sızlıyor neyse geçer bir iki güne :/Şimdi yatıyorum şuana kadar ağrı öyle rahatsız edecek kadar olmadı inşallah olmaz ebe yatarken parol yiyebilirsin demişti ama ağrı olmadığı için yemicem bakalım sabaha ne olur
Ben de gece yatmadım üstüne biraz ağrı var hareket ettirirken hamlamış gibi ama çok hafif rahatsız etmiyo kolumu buz tutabilirsin biraz parol yemek istemezsen yarın bişey kalmaz heralde geçer inşallahBenim bugün ağrıyor biraz üstüne falan yatamadım.durulmucak gibi değil ama sızlıyor neyse geçer bir iki güne :/
İnşallahBen de gece yatmadım üstüne biraz ağrı var hareket ettirirken hamlamış gibi ama çok hafif rahatsız etmiyo kolumu buz tutabilirsin biraz parol yemek istemezsen yarın bişey kalmaz heralde geçer inşallah
benımde bı yanım ol dıyor cunku covıd gecırıp agır gecrdım sonradan keske ası olsaydım demek var bu yenı varyantta fena gorunuyor cok aradayımBen pazar günü biontech aşımı vuruldum. Kolumda hafif bir ağrı var sadece.
Aşının gebelikte bebeğe bir yan etkisi olup olmadığı konusunda 1,5 senelik süreçte ortaya çıkan bir yan etki yok.
İlk 3 ay, ateş birden yükselirse gelişim aşamasında olan bebeğe bir zararı olabilir diye önerilmiyor, gelişimi etkiler vs diye değil bildiğim kadarıyla.
Böyle durumlarda tercih kişinin kendisine kalıyor, kimse net bir bilgiye sahip değil çünkü. Ben covid olup bebeğime zarar vermektense aşı olup bilinmezliği seçtim. İki taraf ta uzun vadede bilinmezlik zaten. :)
Parol yemek ne kizŞimdi yatıyorum şuana kadar ağrı öyle rahatsız edecek kadar olmadı inşallah olmaz ebe yatarken parol yiyebilirsin demişti ama ağrı olmadığı için yemicem bakalım sabaha ne olur
İlaç yedim deriz ya ondan öyle yazmışım demekki suyla içiyoruz ama sonuçta yemiş oluyoruz yanlış mı yazmışımParol yemek ne kiz
Çok şükür iyiyim daha da iyi oluruz inşallah sen nasılsınNasilsinz kizlaaaarrr
1,5 kilomuGunaydin kizlar dun saglik ocaginda izlenimim vrdi ben 1 bucuk kilo almistim onu vermişim arti hamile kaldigim kilodanda düşmüşüm olabilir bundan sonra alırsın falan dedi ama neden verdim ki deli gibi meyve yiyorum almam lazim degil mi
Umudumuz varBen de 19. Haftamdayım ne yazık ki ilacı kullanmayınca yeniden başlıyor her şey ama hala ümitliyim
Hic duymadim kuzuİlaç yedim deriz ya ondan öyle yazmışım demekki suyla içiyoruz ama sonuçta yemiş oluyoruz yanlış mı yazmışım
İdare ediyorum canim, zorlu geçiyor risk durumundan oturu iste, yine de şükürÇok şükür iyiyim daha da iyi oluruz inşallah sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?