2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Durumu olmayan ücreti abartı bulan arkadaşlar devlette de yaptrabilirsiniz amaç onu renkli görmek deil ki organ taraması ilk iki çocumu zeynep kamilde yaptrdm. 3.sünü devlette randevu olmaynca özelde bunu da yine ücretle ünv hastanesinde yaptracağm 2 defa da ameliyat olduğum kanser tedavisi olduğum hastane güveniyorum cihaz renkli renksiz bilmiyorum açıkçası umrumda deil önemli olan iyi olup olmadığı dimi malum herkes acıbadem memorial gidemez heleki bizim gibi memur kesim. Neyseki Alternatif aramada bulmada üstüme yok

Bide ben bişey sorcam benim gibi çok çarpıntısı olan var mı en ufak bir harekette en basiti 15 aylk oğlum var onu kucağıma alayım kalbim ağzmdan çkacak gibi oluyor 100 lerde falan cumaya aldm randevumu ayrıntılıdan önce bir gideyim dedim baya yoruyor beni çnkü...

Kesinlikle ayni durumdayim bende. Cok rahatsiz ediyor. Ama benim kalbimde üfürme var ( mitral kapak yetmezligi) hamilelikte daha fazla hissediyorum oncesinde boyle degildi

Çok güzelmiş baktım ama çokta pahalıymış be canım 6 7 8 bin travellerin hepsi benziyo

Covid ilaçları yaptı beni çarpıntı arada heyecanlı gibi güp güp ediyo inşallah zararı dokunmaz

bizde bugün 1.doz vurulduk inşallah ağrımız olmaz
Şimdi yatıyorum şuana kadar ağrı öyle rahatsız edecek kadar olmadı inşallah olmaz ebe yatarken parol yiyebilirsin demişti ama ağrı olmadığı için yemicem bakalım sabaha ne olur

Canım arababanız var mı? Binada asansör var mı? Bunlar olmayan biri olarak yazıyorum kesinlikle tek elle acılıp kapanan ve hafif olan bir araba tercih etmelisin. Zira sırtında çanta bi kolunda bebegın bır kolunda bebek arabası asagı ıneeceksın ve ınemekle kalmayıp bebegın kucagındayken o arabayı tek elınle acacaksın cook asırı pahalı almana bence gerek yok. Bu özellikler olsun yeter.
He birde tam yata pozisyon ve cift yönlü olursa iyi olur :)

Ev asansörlü arabam var gittiğim misafirliktede artık kilit alır bağlarım ilk katına napim ona uygun yağmurluk ta verirlerse tozlanmaz ne güzel olur

Ben de 19. Haftamdayım ne yazık ki ilacı kullanmayınca yeniden başlıyor her şey ama hala ümitliyim

kızlar günaydın aşı olan arkadaşlar var mıa ramızda benım dr um olmamı önerdi benım kızım hamıle olsa suan yaptırrdım biontech ol dedı 2 3 gun ates yaptı bazı gebelerde dedı . ben aralık ayında covıd gecrdım ve baya agır gecrdım tedırgınım kalabalık bır ortamda calısıorum ama ası nedenıyle bebegıme bır zarar gelmesındende cekınıorum cok aradayım dusuncelerınız neler acaba

Doktorum risk grubundaysan yatırabilirsin eğer yaptırırsan sinovac yaptır dedi yan etkisi düşük olduğu için çünkü kesin bilgiler yok dedi hamileler ile ilgili

Doktorum risk grubundaysan yatırabilirsin eğer yaptırırsan sinovac yaptır dedi yan etkisi düşük olduğu için çünkü kesin bilgiler yok dedi hamileler ile ilgili
benım doktorumda bıontech ol cunku o daha etkılı dedı esım oldu haftasonu baya fena oldu ates yaptı korktum işin açıkcası

Ben öyle olduğunu düşünüyorum. İlacım bitti içmeyi bıraktım iki gün kötüydüm. Sonrasında biraz da olsa kendime geldim. Yani hâlâ devam ediyor ama o kadar çok değil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…